Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mkap26

Çevrimdışı ozan062

bi ara yazdım bobcat kullanıcısıyım operatorluk yaptım 2 sene,, isteyen olursa izmirde hertürlü imkan saglanır:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mert_

bi ara yazdım bobcat kullanıcısıyım operatorluk yaptım 2 sene,, isteyen olursa izmirde hertürlü imkan saglanır:))
Ozan @kcptl ile bunu mutlaka konuşmalısın  :D
dostlar olay herhangi bir bobcat(skid steer loaders, mini yükleyici) değil;  mabedimizin inşasında başrol oynayan, en kritik görevleri başarıyla tamamlayan, mabedimiz için yeri geldiğinde ekskavatörlere bile kafa tutan, emekçi reyiz küçük eniştedir.  :)

Çevrimdışı ercan

Günaydınlar dün toplantı on numara geçti forumun mudavimleriyle sohbet gerçekten çok keyifliydi   diyorum ki ramazandan sonra biara halısaha maçı mı yapsak :super: büyük organizasyonların aranan ismi necmi abiye selam olsun     :super:
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 09:29:13 ercan ]

Çevrimdışı yldrmaydn

iki hafta izin sonrası stadı değişmiş buldum bu gelişme hoşuma da gitti :) bir tek yeni açıktan tatmin olmadım. artık ona da yapacak bir şey yok. bu saatten sonra acele etmenin anlamı da kalmadı fazla. iğne ucu kadar eksiklik kalmamış halde tamamlanmadan açılmaması en iyisi olacaktır.

iki hafta hiç foto video falan görmeyince çok değişik geldi her şey :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ozan062

tamamdır))

bu arada toplantıdan bir haber bile okuyamadım neden yav hiçmi bilgi sızmaz:(( yada sızma demiyelimde bilmediğimiz ama paylasılması dogru olabilicek birkaç birsey yeter:))

yine muhalefet ozan geldi cok güzel bir yazı fikret baskanla alakalı

https://eksisozluk.com/entry/44011148?utm_source=twitter&utm_medium=tweet&utm_campaign=social&utm_content=fikret+orman&utm_term=0

konuya adalı olarak değil hatalar penceresinden bakmanızı tavsiye ederim,,
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 10:04:34 ozan062 ]

Çevrimdışı scape_bjk

tamamdır))

bu arada toplantıdan bir haber bile okuyamadım neden yav hiçmi bilgi sızmaz:(( yada sızma demiyelimde bilmediğimiz ama paylasılması dogru olabilicek birkaç birsey yeter:))

yine muhalefet ozan geldi cok güzel bir yazı fikret baskanla alakalı

https://eksisozluk.com/entry/44011148?utm_source=twitter&utm_medium=tweet&utm_campaign=social&utm_content=fikret+orman&utm_term=0

konuya adalı olarak değil hatalar penceresinden bakmanızı tavsiye ederim,,
O uzun yazıdan şurayı cımbızla çekip aldım:

''ama stad yapıyor,
ama yanan eve girdi,
ama borç çoktu fırsatı yoktu, stad bitince 1 şans daha verilmesi gerekir gibi argümanlar tamamen iyi niyet belirtisidir.''

Bunları ne kadar basit şeylermiş gibi küçümsüyoruz aslında, bizim sorunumuzda tam olarak bu işte malesef...

Yanan eve girip, o evi yeniden yapanlar kahraman olur.

Çevrimdışı oğuz

Arkadaşlar, WOW ve D.H. formlarından sizleri hep takip ediyorum; ama hiç yazmıyordum. Dün Gaziler büfede toplanacağınızı duyunca ben de sizlerle tanışmak için  toplantıya katıldım, güzel bir muhabbet oldu. Hepinize teşekkür ederim.

Çevrimdışı ozan062

hiç tartısma amacında degilim zaten bilirsiniz beni,, ama gidipte o kadar sey arasında onu çekmenize uzuluyorum:((

herneyse benim farkındalıgı arttırma amacım,, hersey on numara değil stadı yapıyoruz ama borclarıda inanılmaz tavana çekiyoruz dolayısıylada basarılar gelemicek rakiplerle aramız uzun yıllar kapanmıcak sekilde ilerliyoruz diye,, ama tabiki arada yanan evcilerde cıkmıyor değil:D hertürlü saygım var :ok:

sketchupla catımızın birebir aynısını yaptım gibi diyebiliriz,,golgesi bile cok guzel,, tek sıkıntı birtürlü kaplamasını istediğim sekilde yapamıyorum onu halledeyim catı iskeletindeki kedi yuruyus alanlarını bile dusundum:))) ama o ısıklandırmalar ve kaplama buyuk sıkıntı,,montajındada sıkıntı oalcagını dusunuyorum

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

hiç tartısma amacında degilim zaten bilirsiniz beni,, ama gidipte o kadar sey arasında onu çekmenize uzuluyorum:((

herneyse benim farkındalıgı arttırma amacım,, hersey on numara değil stadı yapıyoruz ama borclarıda inanılmaz tavana çekiyoruz dolayısıylada basarılar gelemicek rakiplerle aramız uzun yıllar kapanmıcak sekilde ilerliyoruz diye,, ama tabiki arada yanan evcilerde cıkmıyor değil:D hertürlü saygım var :ok:

sketchupla catımızın birebir aynısını yaptım gibi diyebiliriz,,golgesi bile cok guzel,, tek sıkıntı birtürlü kaplamasını istediğim sekilde yapamıyorum onu halledeyim catı iskeletindeki kedi yuruyus alanlarını bile dusundum:))) ama o ısıklandırmalar ve kaplama buyuk sıkıntı,,montajındada sıkıntı oalcagını dusunuyorum
Arkadaşlar çok yazan birisi değilim (zaten profilimde de görünüyor) ama başkana sahip çıkmak farkında olmamak olarak adlandırmakta yanlış. 2 senede şampiyon olamayan herkes bıraksın o zaman. herkesin doğrusu ve hatası vardır buna başkanda sende bende dahiliz,
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı scape_bjk

O kadar şey arasından en can alıcı ve diğer eleştirdiğin bütün şeylerin müsebbibi o cımbızla çekip aldığım yer zaten.

Çevrimdışı onurt

Hayır transferin tatmin edici olmamasının da, borcun bu kadar artmasının da yegane sebebi gelirin çok az olması.
Stad bu gelir problemini, umalım ki besiktas taraftarı passolig falan demeyip desteklerse cozecek.
Ama stad yapmak sanki bir keyif işiymiş gibi yapılan yorumlar direk art niyetli bence.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

eski açıkta kalıp işleri başlamıştır,hadi çiçekler yetiştir akşama şu işleri...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Numaralida hafriyat suruyor numaralu temele beton atilmamis dun sadece duvar dibine dokulmus gordugum kadariyla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Başkanı seven vardır sevmeyen vardır herkese saygı duyarım. Stad yapıyor diye eleştirmeyecekmiyiz yok 2 senedir Şampiyon olamıyoruz yok bu senede şampiyon olmazsak gider gibi ucuz laf sokanlarda var ama bizim kültürümüzde bi Atasözü vardır " Yiğidi öldür Hakkını yeme." diye. Arkadaş biraz sizin yiğitliğiniz varsa Başkanın hakkını yemeyin. 8 sene YD ye sabır ettiniz biraz başkana sabır ediniz hakkını yemeyin. Batıkdan toplamaya çalışıyor elde gelir yok olan ile daha iyisini yapmaya çalışıyor hala transfer yapamadı diye sallayanlar var. Kasa da para yokken hangi para ile 10milyon euorlar veripde futbolcu transfer edeceksin. 10milyon euro Tl'de kaç para eder bilmeyip laf sokanlar cebinde para yokken McDonalds hayali kurup tostcuda oturanlara benzer.

Ama yeter!!! Bizim kültürümüz de lafı cukk oturtan bi söz daha var. "Madem bu işleri o kadar iyi biliyon git kendin yap." diye... Aha buyur sahne sizin geçin başa görelim hünerlerinizi....
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı eagleizm

Mete Gülaçtı - 21954 ‏@Mete_Gulacti  31 dk.
satılan kombine sayısı toplam da 5300'ü geçmiş.3800 civarı normal kombineler. 1500'de vip tribün.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı gokhanson

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Başkanı seven vardır sevmeyen vardır herkese saygı duyarım. Stad yapıyor diye eleştirmeyecekmiyiz yok 2 senedir Şampiyon olamıyoruz yok bu senede şampiyon olmazsak gider gibi ucuz laf sokanlarda var ama bizim kültürümüzde bi Atasözü vardır " Yiğidi öldür Hakkını yeme." diye. Arkadaş biraz sizin yiğitliğiniz varsa Başkanın hakkını yemeyin. 8 sene YD ye sabır ettiniz biraz başkana sabır ediniz hakkını yemeyin. Batıkdan toplamaya çalışıyor elde gelir yok olan ile daha iyisini yapmaya çalışıyor hala transfer yapamadı diye sallayanlar var. Kasa da para yokken hangi para ile 10milyon euorlar veripde futbolcu transfer edeceksin. 10milyon euro Tl'de kaç para eder bilmeyip laf sokanlar cebinde para yokken McDonalds hayali kurup tostcuda oturanlara benzer.

Ama yeter!!! Bizim kültürümüz de lafı cukk oturtan bi söz daha var. "Madem bu işleri o kadar iyi biliyon git kendin yap." diye... Aha buyur sahne sizin geçin başa görelim hünerlerinizi....
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Etiketler: