Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326720 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Numaralı gro beton ( vinç kurulacak alan )
 olarak yazmıştı mabet bu resim için efe ama temel üzerinde sığacağı yer kalmadı gibi kenara mı koyarlar yine acaba

eski açıktaki gibi 2 testere kirişin arasına koyacaklar yine heralde..numaralının ortasına.. belki biraz yeni açığa doğru olabilir

Çevrimdışı Efe

stad düğün salonu gibi her yerde ışıklar açıldı net görünüyor :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Güzel bir toplantıydı. Ben toplantının son 2 saat kadarına yetişebildim ama 2 saat bile çok güzel geçti. Mutlaka herkesin en az bir kere toplantıya gelmesi gerekir. Zaten 2.ye siz istemeseniz de ayaklarınız götürür. :) :tabe:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Eski açık kapalı bölümüne yakın yerde yangın mı var ateş var gibi de tam anlayamadım.

Çevrimdışı EmreTkgz42

Stadyumlar bölümünde bi anket başlattım projeleri oylarsanız sevinirim
Anket için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=313.0

Türkiyedeki stadyum inşaatları bölümü için:
http://besiktasarena.com/index.php?action=unread;c=14

Çevrimdışı altan0348

arkadaşlar stadın bitişiyle ilgili kimse konuşmuyor yönetimden. mühendis arkadaşlar merakımızı giderse çok iyi olacak yoksa çatlıcaz meraktan :)
1- işçi sayısı şu anda ne kadar? artış bekleniyor mu kesin mi?
2- çatı nerede yapılıyor? ne kadarı yapıldı bu çatının?
3- kaba inşaat tahmini ne zaman biter?
4- stadın 2. yarıya yetişme olasılığı nedir?

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı tayfun

dikkat dikkat,dikkat dikkat... :director: :director: :director: :director: :director:
en çok okunan başlık diye buraya yazıyorum,kısmetse yarından itibaren her gün olmasa bile en geç 48 saatte bir bütün kategorilerde bütün bloklarda boş koltuk oranını tespit etmeye çalışıcam,duyanlar duymayanlara haber versin,kale arkalarında toplam satış rakamlarından devam(dip not:kapalıda 415 de güzel satış olmuş hafta sonu)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

Güzel bir toplantıydı. Ben toplantının son 2 saat kadarına yetişebildim ama 2 saat bile çok güzel geçti. Mutlaka herkesin en az bir kere toplantıya gelmesi gerekir. Zaten 2.ye siz istemeseniz de ayaklarınız götürür. :) :tabe:
Yetişebildiniz mi bari

Çevrimdışı tayfun

dikkat dikkat,dikkat dikkat... :director: :director: :director: :director: :director:
en çok okunan başlık diye buraya yazıyorum,kısmetse yarından itibaren her gün olmasa bile en geç 48 saatte bir bütün kategorilerde bütün bloklarda boş koltuk oranını tespit etmeye çalışıcam,duyanlar duymayanlara haber versin,kale arkalarında toplam satış rakamlarından devam(dip not:kapalıda 415 de güzel satış olmuş hafta sonu)
enem yönetim buralardaymış,hemen başlıkla ilgili yorum atayımda laf yemiyek;numaralıda betonlama var beyler...

Çevrimdışı sallapati

eyvallah abi çok iyi olur

Çevrimiçi Necmi

enem yönetim buralardaymış,hemen başlıkla ilgili yorum atayımda laf yemiyek;numaralıda betonlama var beyler...
iyide zaten stadla ilgili değilmiydi :D kombine satılacak para toplanacak toplanan parayla
stadyum yapılacak bak konu stadla ilgili :evillol:

Çevrimdışı tayfun

iyide zaten stadla ilgili değilmiydi :D kombine satılacak para toplanacak toplanan parayla
stadyum yapılacak bak konu stadla ilgili :evillol:
yaş ve tecrübe böyle bir şey demek ki :D

Çevrimdışı merg

Mustafa fotolar için teşekkürler. Ellerine sağlık. Ayrıca sitendeki canlı yayının altındaki marşlar çok şık olmuş.

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar stadın bitişiyle ilgili kimse konuşmuyor yönetimden. mühendis arkadaşlar merakımızı giderse çok iyi olacak yoksa çatlıcaz meraktan :)
1- işçi sayısı şu anda ne kadar? artış bekleniyor mu kesin mi?
2- çatı nerede yapılıyor? ne kadarı yapıldı bu çatının?
3- kaba inşaat tahmini ne zaman biter?
4- stadın 2. yarıya yetişme olasılığı nedir?
Başkanla karşılaştığımızda sorarız bu soruları :ok:
Çünkü anca o cevaplayabilir :D

Çevrimdışı saricasi

Bügün dikkat ettim kombine almaya gelenlerin çoğu kapalıdan alıyor,senden tamamen tükendi haberleri bekliyoruz:)))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı saricasi

Başkan bile net cevaplıyamayabilir:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tayfun

Bügün dikkat ettim kombine almaya gelenlerin çoğu kapalıdan alıyor,senden tamamen tükendi haberleri bekliyoruz:)))
inşallah.numaralı ortanın bi sıkımlık canı kaldı.

Çevrimdışı tayfun

hepsi haftaya belli olur :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ikay yusuf

Keske TC vatandasi olup orada olabilseydim..kesin katilirdim toplantiya...
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı eski inönü

bugun misafirim oldugundan dolayı buluşmaya gelemedim eminim çok guzel geçmiştir  :ok: kısmet olursa bir sonraki buluşmaya artık

Çevrimdışı Furkan Sarper

kameranın sağında eski açıkta ışığın olduğu yerde çalışmamı var? kıvılcım gibi bir şey çıkıyor

Çevrimiçi Necmi

Keske TC vatandasi olup orada olabilseydim..kesin katilirdim toplantiya...
toplantı bütün dünya vatandaşlarına açık biz Beşiktaş taraftarıyız
din dil ırk ayrımı yapmıyoruz
gerçi dil biraz sorun çıkarabilir :alala:

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi bu eski açık duvar hakkında birşeyler öğrenebilidinizmi mabettten :ebebe: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

bugun misafirim oldugundan dolayı buluşmaya gelemedim eminim çok guzel geçmiştir  :ok: kısmet olursa bir sonraki buluşmaya artık
ya bende bir eksiklik var diyordum :alala: :D

Etiketler: