Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325296 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

128 Pictures Loading...  :busted_cop:
vallahi helal olsun her gün eksiksiz resim cekiyosun helal olsun

Çevrimdışı mert_

ilaç...
ki ne ilaç, günlük doz alınmazsa krize sokan cinsten :) eline emeğine sağlık mustafa hocam...

Çevrimdışı ikay yusuf

kameraya yansiyan alanlarda pek kayda deger isler olmadi sanirim bugun....?
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı FARUK

balkonlarda prekast için düzenleme var sanırım gözümüz aydın :d

Çevrimdışı msezer

Arkadaşım tepki göstereceğim diye saçmalamana gerek yok evet herkes müslüman olmak zorunda değil ama her müslüman farz olan oruç ibadetini yerine getirmek zorunda...

Kimse kimsenin din, iman  bekçiliğini yapmasın lütfen. Sevap da günah da bireyseldir ve kişinin kendi tercihidir. Zorunda vs. şeklinde tavırlar baskıdır ve açıkça mahalle baskısının yansımasıdır. 

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

06.07.2014 18:30 - 19:30 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı bbdsa

Tamam arkadaslar toplantiya gittinizde biraz ayip olmuyomu? Burada gelemeyenlerde var bizede bilgiler verin.  :alala:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2014, 21:26:39
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Toplantı güzel geçti, tanışma, kaynaşma açısından güzel geçti...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar resimlerimi artık sabit başlıktanda takip edebilirsiniz  :ok:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=312.0

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Daha eve gidemedim mustafanin fotolara bi bakalim degisimler var onlari bi yakından inceliyim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

gh

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ekrem

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün Mustafa'nın fotoğraf çektiği açılara şöyle bir baktım. Çok zor yerler. Yolla bariyer arasında muhtemelen yere çömelerek çekmek durumunda bir çok fotoğrafı. Yoldan geçen arabalar tam anlamıyla teğet geçiyor. Ben aşağı yürürken dolmuş teğet geçti. Güçlü bir zoomlada çekmek mümkün (benim yaptığım gibi) ancak Mustafa bir hayli zahmete girip, aynı açıları kullanarak, ilerlemeleri takip etmemizi sağlıyor. Oraya her gün gitmek falan İstanbul şartlarında zaten zor, birde üstüne çekim kendi başına zor. Tekrar tekrar eline sağlık.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugün Mustafa'nın fotoğraf çektiği açılara şöyle bir baktım. Çok zor yerler. Yolla bariyer arasında muhtemelen yere çömelerek çekmek durumunda bir çok fotoğrafı. Yoldan geçen arabalar tam anlamıyla teğet geçiyor. Ben aşağı yürürken dolmuş teğet geçti. Güçlü bir zoomlada çekmek mümkün (benim yaptığım gibi) ancak Mustafa bir hayli zahmete girip, aynı açıları kullanarak, ilerlemeleri takip etmemizi sağlıyor. Oraya her gün gitmek falan İstanbul şartlarında zaten zor, birde üstüne çekim kendi başına zor. Tekrar tekrar eline sağlık.

Sağolasın Hocam teşekkür ederim  :)

Çevrimdışı Efe

Vincte gelmis numaraliya artik isler hizlanir numaralida  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

06.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşım tepki göstereceğim diye saçmalamana gerek yok evet herkes müslüman olmak zorunda değil ama her müslüman farz olan oruç ibadetini yerine getirmek zorunda...

kusura bakma ama arkadaşım saçmalayan sanırım sensin.. ibadet her müslümanın Allah'le kendi arasında.. isteyen tutar, isteyen tutmaz.. aynen herkese zorunlu olduğu halde çoğunluğun kılmadığı namaz gibi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

vallahi adamsınız .adamın dibisiniz...uzağı yakın ediyorsunuz.başta mustafa olmak üzere ekrem , charlie mehmet gelir ,yeni inönü,ziya şevik,ve ismini unuttugum bütün kardeşlerimin ellerine sağlık.hakkınız ödenmez...mabet i saymıyorum.onun yeri zaten ayrı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ZEKI

vallahi adamsınız .adamın dibisiniz...uzağı yakın ediyorsunuz.başta mustafa olmak üzere ekrem , charlie mehmet gelir ,yeni inönü,ziya şevik,ve ismini unuttugum bütün kardeşlerimin ellerine sağlık.hakkınız ödenmez...mabet i saymıyorum.onun yeri zaten ayrı...
Mustafa'nin yeri tartisilmaz tabiki her gun 10 larca km yol yapmak her babayigidin harci degil. Yukarida bahsettiginiz arkadaslari ve Mabeti de saymiyoruz bile, ama esas bize bu imkani v ortami saglayan Necmi abimizi de unutmayalim

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar resimlerimi artık sabit başlıktanda takip edebilirsiniz  :ok:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=312.0
evet bu iyi oldu işte en azından sayfalar arasında kaybolup gitmez :ok:
ben bile forumu taşıma sürecinde çektiğin resimleri kaçırmıştım

Çevrimdışı quentine83

Mustafa'nin yeri tartisilmaz tabiki her gun 10 larca km yol yapmak her babayigidin harci degil. Yukarida bahsettiginiz arkadaslari ve Mabeti de saymiyoruz bile, ama esas bize bu imkani v ortami saglayan Necmi abimizi de unutmayalim
kesinlikle haklısın kardeşim.her işte bi hayır vardır derler.bazı şeyler olmasaydı belki bu fikirde aklına gelmeyecekti...
necmi abinin de hakkı ödenmez.
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: