Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325345 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Guzel bir toplantiydi,katilabildigim icin cok mutlu oldum.
Ne zamandir tanismak istiyordum sizlerle bugune nasip oldu.
Herkese bu ortami sagladiklari icin tesekkur ederim

Çevrimdışı EmreTkgz42

Çevrimdışı zatoichi1903

ben fikrimi söyledim açıkça konu açmadım kardeş tabiki herkezin orucu kendine amalide kendine ben oruca vurgu etmek istedim ramazan ayındayız ben yakıştıramadım müslüman türk bi başiktaş taraftarı olarak bunu ifade ettim bu benim düşüncemdir doğrumdur o kadar.
dogrularınla mahalle baskısı yaratmaya calısırsan bu fikirden daha otesi olur
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı zatoichi1903

herkes bu anı bekliyormuş, link soran olsa da paylassam diye  :evillol: :evillol:
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı empisayn

Çok güzel bir buluşmaydı mabet'i ve forumdaki diğer arkadaşları tanıma bakımından statta olan olayları daha net görmemizi sağladı :)

Ama acele kalktığım için hesabı ödemeyi unuttum  :iblush:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı mert_

toplantıya katılan arkadaşlarımızın memnuniyetinden anladığımız kadarı ile, hem dostluk hem de bilgi paylaşımı açısından her zamanki gibi on numara bir toplantı olmuş.

Çevrimdışı Abdullah

toplantıya katılan arkadaşlarımızın memnuniyetinden anladığımız kadarı ile, hem dostluk hem de bilgi paylaşımı açısından her zamanki gibi on numara bir toplantı olmuş.
hocam bilgi paylaşımı güzel olmuştur da bize ne kadarı gelir bu bilgilerin biz katılamıyoruz bizi de bilgilendirse birileri :)

Çevrimdışı MUTLU

Gelmişken yeni açıkta tek yuzperdelerı bi kalıplasaydınız yahu :D
enes seni çok bekledik ama gelmedin :)
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı scape_bjk

daha bi de saygısızsa bir şey demedim diyorsun.. yakışmamış demişsin daha ne diyeceksin? herkesin dini, orucu kendine.. ne herkes müslüman olmak zorunda, ne de her müslüman oruç tutmak zorunda.. isteyen tutar, isteyen tutmaz yer içer.. günahı sevabı kendine!
Arkadaşım tepki göstereceğim diye saçmalamana gerek yok evet herkes müslüman olmak zorunda değil ama her müslüman farz olan oruç ibadetini yerine getirmek zorunda...

ysariusta

• Ziyaretçi

Salih Uçan Roma'ya gitti. Aynı zamanın oyuncusu Muhammed Kayseri Erciyes'e gidecek. Dünya kupasında 19 yaşında Ogli adında bir oyuncu vardı. Alman Milli takımında Shalke'li Draksler var. Zaten altyapı yıllarca derbeder edildi. Sinan Engin'in oğlu falan yıldız adayıydı hani. Sinan Engin gitti adamı bir daha gören yok. Bu oyuncu yetiştirme meselesi halledilmeden bize rahat yok. Stattan sonraki en büyük adım odur. Ben Mami'nin geçen sezon oynatılabileceğini düşündüm. Bu yılda gidip 21 yaşındaki adamı almak için Arjantin tangosu öğrenmek durumunda kalmazdık. Hali hazırda da alamadık zaten.  :s20:

Çevrimdışı smhkcr

Arkadaşlar oruç konusunu kapasak. Daha da kimse bişey yazmasa. Çok güzel bir toplantı oldu. Hepinizi tanıdığıma çok sevindim. Bir de mabedi göreydim tam süper olacaktı  :ok:

Çevrimdışı CanEmre

hocam bilgi paylaşımı güzel olmuştur da bize ne kadarı gelir bu bilgilerin biz katılamıyoruz bizi de bilgilendirse birileri :)
Toplantı gerçekten çok keyifliydi. Herkese çok teşekkürler.  :ok:
Bilgi paylaşımı konusunda da toplantıya gelemeyenler çok endişe etmesinler forumda da hemen hemen eksiksiz bilgi paylaşımı var. Toplantının tadı ayrı ama tabii  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı MUTLU

Buradayız  :ebebe:
iyiki bu toplantıya katıldım.  Çok değerli abilerimizi ve arkadaşları tanıma fırsatı yakaladım.  Sohbet çok güzeldi ve zaman nasıl geçti hiç anlayamadım.  Tüm katılan arkadaşlara ve büyüklerimize çok teşekkür ediyorum
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı mert_

Beşiktaş'ımızın menfaatleri açısından paylaşılmasında sakınca olmayan bilgileri bir şekilde mutlaka paylaşırlar abdullah hocam :)

Çevrimdışı If Else

Arkadaşlar, özellikle uzakta olup canlı göremeyecek olanlar için söylüyorum. Gerçekten gidip izlediğiniz zaman çalışmayı anlıyorsunuz. Canlı yayın kamerası çok önemli bilgiler vermiyor. hele Obitaş'ı hiç göremiyoruz. İnanması zor ama onlar da çalışıyor. Her alanda çalışmalar var. Önemli olan kısmı bence o. Hiç bir bölüm terk edilmiş değil. Hızlı yavaş. Öncelikle bir an evvel bitmesi önemli olan. Zor şartlarda çok zor ve detaylı bir inşaat yapılıyor. Herkese kolaylık versin. Toplantı çok keyifliydi. Uykusuzluğum nedeniyle biraz erken ayrıldım. Mabed yeni gelmişti. Yani gerçekten var.... Stattan geldi yanımıza. İnşaatla ilgili konuşulanları hatırlarsam yazarım ancak gerçekten fena yorgunum. Sanırım yarına kadar hafızam yerine gelir. Gelen herkesle tanışmaktan çok büyük onur duydum. Gelemeyenleri en kısa zamanda aramızda görmeyi umut ediyorum.

Ellerine sağlık. Çok güzel ve detaylı fotoğraflar çekmişsin  :claps:

Keşke biz de İstanbul'da olsak da yanınıza gelebilsek. Herkesle gerçekten tanışmak isterim. İleride bir fırsatını bulup Beşiktaşlı kardeşlerimle tanışma fırsatı bulurum inşallah  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı saricasi

Arkadaşım tepki göstereceğim diye saçmalamana gerek yok evet herkes müslüman olmak zorunda değil ama her müslüman farz olan oruç ibadetini yerine getirmek zorunda...

Bnde toplantıdaydım, oruçluydum fakat ben rahatsız olmadım,bu konular derin konular o yuzden her şeyi kafaya takmıcan işin içinden çıkamazsın o yuzden konuyu kapatalım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Enes Ö

enes seni çok bekledik ama gelmedin :)
Gece betonda sabhladım uykusuzdum,bırdahakı toplantıda inşallah görüşürüz

Çevrimdışı scape_bjk

Bnde toplantıdaydım, oruçluydum fakat ben rahatsız olmadım,bu konular derin konular o yuzden her şeyi kafaya takmıcan işin içinden çıkamazsın o yuzden konuyu kapatalım.
Benim tepkim toplantıyla ilgili değil zaten kullandığı cümleyle ilgili arkadaşım

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş'ımızın menfaatleri açısından paylaşılmasında sakınca olmayan bilgileri bir şekilde mutlaka paylaşırlar abdullah hocam :)
Abi seni de andik toplantida  :) Kucuk enisteyi de  :D
Dedigin gibi bir seyler yazmak istiyoruz,saklama gibi bir durumumuz yok ama verecegimiz bilgi mabet abiyi sikintiya sokabilir
Zaten mahsuru olmayan tum bilgiyi iletiyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Şu oruç mevzuunu yazıp durmayın artık. Din dersine döndü; müslüman olan bilir; bilmiyorsa gider imamdan öğrenir. Burası bunun yeri değil. Biz burada Beşiktaşlı olarak bulunuyoruz. Forumda müslüman olmak, oruç tutmak gibi kurallar mı var ki, burada kalkıp ayıp olmuş yazık olmuş gibi yorumlarda bulunuyorsunuz? Ayrıca ramazan ayı dışında dışarıda yemek yemiyor musunuz? Su içmiyor musunuz? Nereden biliyorsunuz o anda oradan geçen herkesin sizin gibi karnının tok olduğunu? Ondan da ötesi, hani ramazan ayı hoşgörünün arttığı bir dönemdi. Sana göre "yakışıksız" bu manzarayı burada yazmayarak sayfayı meşgul etmemiş olurdun. İşin en garip yanı şu; orada kimse buna takılmadı. Çay içer miyiz dendi, sayı alındı ve sipariş edildi. Eminim oruçlu insanlar da vardı ama ne onlar "biz oruçluyuz" diye tepki gösterdiler ne de içenler bunu insanlara nazire olsun diye yaptı. Her şeyin önünde Beşiktaşlılıklarını koymuş insanlar olarak toplandık. Stadı konuştuk, siteyi konuştuk, kombineleri ve paso ligi konuştuk. Mesleklerimiz gereği bildiğimiz konularla örtüşen bilgileri paylaştık. Keşke sende aynısını yapabilseydin.

Çevrimdışı mert_

Abi seni de andik toplantida  :) Kucuk enisteyi de  :D
Dedigin gibi bir seyler yazmak istiyoruz,saklama gibi bir durumumuz yok ama verecegimiz bilgi mabet abiyi sikintiya sokabilir
Zaten mahsuru olmayan tum bilgiyi iletiyor

Allah razı olsun hocam hepinizden. oruç tutanı, tutmayanı, sağcısı, solcusu Beşiktaş paydasında gerçekten güzel bir dostluk var ortada, hepiniz sağ olun var olun...

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar oruç konusunu kapasak. Daha da kimse bişey yazmasa. Çok güzel bir toplantı oldu. Hepinizi tanıdığıma çok sevindim. Bir de mabedi göreydim tam süper olacaktı  :ok:
Hocam sen gittin 10 dakika sonra mabet geldi. Bir dahakine kısmetse insallah. Kendi adima sizleri tanidigima cok memnun oldum

Etiketler: