Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325910 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Orada hafriyat bitmedi heralde bi kac gun daha surecek temele hazir hale gelmesi o bolumde betonlansa kolonlar yukselse artik

Teşekkürler.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Arkadaşlar Forza'da gördüm ve paylaşayım dedim.Bu bir sıkıntı oluşturur mu güvenlik açısından?

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktaki betonlamdan dolayi hafriyat yapilmiyor gibi gorunuyor bare gece olsa bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

sezgin hocamda gelmiş wow'dan giderek kafile toplanıyor yine eskisi gibi. hoşgeldin sezgin hocam az bilgilendirmedin bizleri teşekkürler tekrardan hoşgeldin aramıza tekrardan..  :friendship:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar Forza'da gördüm ve paylaşayım dedim.Bu bir sıkıntı oluşturur mu güvenlik açısından?

O kadardan sıkıntı olmaz onemli olan tasiyici kolonlar kirisler sıkıntısız olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mkandirmaz

Eski açık da gezen başkan mı arkadaşlar
AdanaSpor

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Bana da şuan başkan var gibi geldi ama emin de değilim.

Çevrimdışı Szgn_26

sezgin nerdesin özlettin kendini valla yarın aramayı düşünüyordum bir şeymi oldu diye :bandit:
Necmi abi işe başlayınca yoğunluk ve yorgunluktan uğrayamadım baya şimdi brz rolantiye girdi foruma uğruyorum her gün de uzaktan bakıyodum öyle bi sıkıntı yok abi eyvallah kombineleri aldınız mı siz c.tesileri de çalışıyorum değişirse kombineyi öyle almayı düşünüyorum bende siz nerden aldınız ya da aldınız mı ?

Çevrimdışı Geovani

Sezgin cengiz ustatta gelmiş hoş gelmiş. ....sezgin 26 kardeşim ozlettin kendini obitasa yardiran olmuyor senin gibi...kombineler eski açık 121 blok 18 19 20 21 siralar
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Necmi abi işe başlayınca yoğunluk ve yorgunluktan uğrayamadım baya şimdi brz rolantiye girdi foruma uğruyorum her gün de uzaktan bakıyodum öyle bi sıkıntı yok abi eyvallah kombineleri aldınız mı siz c.tesileri de çalışıyorum değişirse kombineyi öyle almayı düşünüyorum bende siz nerden aldınız ya da aldınız mı ?
Aldık eski acik alt 121. Blok siralar 20 21 olabilir oralardan alabilirsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Szgn_26

Aldık eski acik alt 121. Blok siralar 20 21 olabilir oralardan alabilirsin
Tmm efe attım hafızaya :)

Çevrimdışı mduru

kameradan yanlış görünmüyorsa numaralı ya vinç taşıyan ilk tır geldi

Çevrimdışı sallapati

eski açıkta kolonlar yerine yerleştiriliyor.. canlı yayında izlemek baya keyifli

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sallapati

kombine alacaklar hangi tribünden alacaklarına dikkat etmeliler.. tribün kapatmalar başlamış.. saha kapatmalar kalkmış..

http://www.ligtv.com.tr/haber/tffden-flas-karar

Çevrimdışı smtcglr

Numaralı için vinç parçaları gelmeye başladı  :super:

Çevrimdışı ekesicil

kombine alacaklar hangi tribünden alacaklarına dikkat etmeliler.. tribün kapatmalar başlamış.. saha kapatmalar kalkmış..

http://www.ligtv.com.tr/haber/tffden-flas-karar

oh be sonunda dogru bir karar vemisler

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Buluşma Olmuş @Necmi abi göbek çıkmış sen bu 15 gündür sürekli forum başında oldugun için göbek yaptın :)   :kop:
@muratkaya göbek demeye gerek yok :)
murat abinin karsındaki body vucud mazallah :) abi daha oluru yoktur sanırım :)
diğer dostlarımıza da güzel eğlenceler diliyorum :)  :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 15:09:55 SaLVaDoR ]

Maşallah burada açıktan inşaat mühendisi yetiştiriliyor bir diploma eksik tüm detaylara hakim herkes:)

Çevrimdışı mert_

@cagdas_287 twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Anıl

Bu sabah döndüm ama yol yorgunluğu ancak kendime gelebildim. Toplantıya katılamadım malesef  :s20: Herkese çok selamlar :ok:
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 15:12:54 anilt ]

Çevrimdışı mert_

Buradayız  :ebebe:

hocam eski açığın önünden topluca kameraya el sallayın biz de ekran görüntüsünü alalım, denişik bir anı olur.

Etiketler: