Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brci

iyide o zaman anlaşsın ayak diretiyordu gs kartı bitincemi yalvarmaya başladı
yönetim ne dedi töreyle anlaşamıyoruzki bonservis pazarlığı yapalım gs kozu
bitince şimdi taraftar kozunu kullanıyor :bandit: aslında bütün ipler kendi elinde
isterse olur

ben çok duygusalım galiba abi ... inşallah bu sene takımda görürüz ..

Çevrimiçi murat

bitince şimdi taraftar kozunu kullanıyor :bandit: aslında bütün ipler kendi elinde
isterse olur
çocukta halkı gs para saçıyor.bende nasipleneyim diye düşünmüştür.

Çevrimiçi Necmi

:claps:
hoş geldin ama o alkışa hiç gerek yok zaman zaman konu sapar özellikle geceleri
sürekli stadla ilgili konuşulacak konu bulunmuyor ve emin ol muhabbetler olmasa
kimse yazıda yazmaz birde zaman geçtikce dostluklar kuruluyor ve iş sohbet tadında yürüyor
sende aramıza katıldığına göre bu dostlukların içinde olacaksın belki ilerde bu sohbetleri sende
yapacaksın ve ben senide uyaracağım :) işin güzel yanı beni uyaracak kimse yok istediğim
gibi sohbet ediyorum :evillol:

Çevrimdışı Szgn_26

Çevrimiçi Necmi

H.b kardeşim iyi sabahlar iyi muhabbetler sizlere :)
sezgin nerdesin özlettin kendini valla yarın aramayı düşünüyordum bir şeymi oldu diye :bandit:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Oku oku zor bitirdim ;)

Hade hayırlı geceler
Hayırlı nöbetler ;)
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Furkan Sarper

Carsamba stadi canli gorme ihtimalim var heyecanlandim :) sizlerlede tanismak istiyorum ins ilerde

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Semih

isterse olur

gökhanla anlaşılmış abi yola gelmiş :) tek sorun bonservisi şuan sanırım
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Enes Ö

Şu saatt itibari ile 386 m3 döküldü,durmak yok

Çevrimdışı Semih

Şu saatt itibari ile 386 m3 döküldü,durmak yok

beton dökülen kısmın resmini üst taraftan çekme imkanın var mı   :D
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı İmansız26

Eski Açık Tabla ve Yeni Açık Temel Beton Dökümü Devam Ediyor..
Bizler Güneşi Gördük..''Gececi Tayfa'' :bandit: :bandit:
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı EmreTkgz42

Eski Açık Tabla ve Yeni Açık Temel Beton Dökümü Devam Ediyor..
Bizler Güneşi Gördük..''Gececi Tayfa'' :bandit: :bandit:
eski açık bitti tabla beton kuruyor bile :D yeni açık devam heralde tam görünmüyor

Çevrimdışı riza calli

Sabah sabah aklima geldi bu cati makette sanki dum duz duruyor gercrktede duz mu yoksa bi egim varmı. ...  bide mesela kapali en alt koltukta oturan biri yagmur yağdığında islanacak mi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. wowTurkey'den Sezgin ben. Beşiktaş aşkına yeni forum hayırlı olsun. Galiba 465 sayfayı tek tek okusam iyi olacak. Çok şey kaçırmamışımdır umarım. :)

Çevrimdışı serti67

Hayırlı pazarlar bu canlı yayın camerasi haftaya Pert onu kapanicak yeri nezamn değişecek sayın yetkililerr :ok: pazar sohbetine gidenler bi el atsın su isee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. wowTurkey'den Sezgin ben. Beşiktaş aşkına yeni forum hayırlı olsun. Galiba 465 sayfayı tek tek okusam iyi olacak. Çok şey kaçırmamışımdır umarım. :)
gececiler uyuyo gunduzculrr devraldı formu hoş geldin valla basla su gibi gider konularr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

necmi abi solemedn diim ben avatar yükleyip yaşını eklrrsen daha sevinirizz necmi hassas bu konuda :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Necmi abi yaşımı bilir. Sıkıntı değil onu da ekleyelim.

Çevrimdışı FARUK

hocam hoşgeldin forumdonanımda çok bekledikte gelmedin kısmet burayaymış  :claps:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

hocam hoşgeldin forumdonanımda çok bekledikte gelmedin kısmet burayaymış  :claps:

Hoş bulduk hocam. O aralar Rusya'daydım kaynadı öyle. wowTurkey'den sonra ısınabileceğim tek forum sitesi Beşiktaşımıza özel bir forum sitesi olur ki bu yüzden kayıt oldum. :) :claps:

Çevrimdışı serti67

eyvallah necmı abı tanırda genelleme olarak soledım daha ıı dıalog ıcın tekrar hosgeldın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Enes Ö

Toplantıya katılamıyacagım 600 m3 betondan sonra yorucu ve uykusuz bir guundu,iyi eğlenceler

Etiketler: