Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329560 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çatı ile tribün arasındaki 7 metre biraz fazla değil mi? Bu tribünün alçaldığı yerlerde 10 eski açıkta ise 15 metreye kadar çıkacak sanırsam.Bu atmosfer,özellikle ses kaybı oluşmaz mı acaba? Yoksa benim bir yerde yanlışım mı var?
Yukarida alta dogru celik cubuklarla tutturulacak ortadaki halka saha uzerinde alta dogru iniyor ust katlarin goruntusu kapanmamasi icin sutunlardan yuksekte olmak zorunda 7 metrede gayet iyi 40 bin besiktasli oraya girsin sesten kulaklar duymaz ni zaman sonra :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

kamera slow motion damı sorun bende mi ?

Çevrimdışı Thuggie

Yeni Açik arka taraf neden rampa seklinde? Defalarca konusmussunuzdur ama dek gelmedim :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yukarida alta dogru celik cubuklarla tutturulacak ortadaki halka saha uzerinde alta dogru iniyor ust katlarin goruntusu kapanmamasi icin sutunlardan yuksekte olmak zorunda 7 metrede gayet iyi 40 bin besiktasli oraya girsin sesten kulaklar duymaz ni zaman sonra :icool:
açılır kapanan sesi yankılatan cam koysak aslında çok harika olurdu :D Peki kapalının en yüksek noktasından başlasaydı sadece tribünün alçaldığı yerde boşluklar daha iyi olabilir miydi

Çevrimdışı Deniz

Bu kameranın hızı ne böyle ya.Time lapsede bile normal hız olarak görecez yakında  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BRK

mabet, vincten fotograflarini bekliyorum :p

Çevrimdışı sallapati

Çiçekler uzun zamandır foto paylaşmıyor....  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı mduru

Yeni Açik arka taraf neden rampa seklinde? Defalarca konusmussunuzdur ama dek gelmedim :)
Aracın çıkış rampası

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta betonlama suruyor mikserler girip cikiyor stada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı cagdas44

Çatı ile tribün arasındaki 7 metre biraz fazla değil mi? Bu tribünün alçaldığı yerlerde 10 eski açıkta ise 15 metreye kadar çıkacak sanırsam.Bu atmosfer,özellikle ses kaybı oluşmaz mı acaba? Yoksa benim bir yerde yanlışım mı var?

132 desibel rekorunu kırdığımız stadın neredeyse dört tarafınında açık olduğunu unutmamak gerekir, yeni rekorlar için ihtiyacımız birileri gibi kapalı kutu statlar değilde o stadın içinde atan bir yürek olabilir mi :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

@ofcbjk dövme seninmi büyük bi resmini yükleyebilirmisin

Çevrimdışı FARUK

aynen ilk forma bu olcak %95

formayı yayınlayan sitede bunun kendi evinde oynayacağı maçlarda giyileceğini ve çizgilinin olmayacağını yazmış doğru değildir umarım

ayrıca diğer formaların ayın 16 sında tanıtılacağını
ve sadece siyah bir forma olacağındanda bahsediyor
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 21:03:41 faruk1903 ]

Çevrimdışı brci

formayı yayınlayan sitede bunun kendi evinde oynayacağı maçlarda giyileceğini ve çizgilinin olmayacağını yazmış doğru değildir umarım

ayrıca diğer formaların ayın 16 sında tanıtılacağını
ve sadece siyah bir forma olacağındanda bahsediyor

o site kesinleşen formaları yayınlıyor .. zaten surda bişey kalmadı formaların çıkmasına birde vodafone logosunun aynı antreman malzemelerindeki gibi oldgunu görünce emin oldum formanın gerçek oldugna ..

Çevrimdışı eagleizm

Bu forma tasarımı doğru değildir umarım vodafone red reklamı gibi olmuş..Vodafone yazısı gereğinden fazla ön planda..geçenlerde paylaşılan beyaz bir forma vardı harikaydı..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı sallapati

:busted_cop: ESKİ AÇIKTA BETON DÖKÜMÜ BAŞLIYOR  :busted_cop:    :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

açılır kapanan sesi yankılatan cam koysak aslında çok harika olurdu :D Peki kapalının en yüksek noktasından başlasaydı sadece tribünün alçaldığı yerde boşluklar daha iyi olabilir miydi

Bu catilar mecbur normal tribunlerden daha yuksekte olmalilar gerdirme cati maracana stadina bakarsan anlarsin ayrica cam olayi bu catilarda olamaz cati celik oldugu icin esniyor sicaktan soguktan mebran kaplamanin biraz isik gecireni olsa yeterli oylede olacak gibi gorunuyor  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Kartal Ç

o siyah banta beyaz futbolcu numaraları da basılırsa almanyanın euro 2008 deki formasını andıracak  :ok:

Çevrimdışı goky

forma çok kötü bence vodafone logosu yazısının üzerinde olmalı bence yıllar evvel manchester united da kullanıldığı gibi..

Çevrimdışı sallapati

Ömer Üründül Allah cezanı versin senin yüzünden Dünya kupasından soğudum.. Adam parayı Belçikaya basmış heralde tüm maç saydırdı.. Neden bizi bu adama mecbur ediyorlar yıllardır..

TRT HD den ingilizce açayım dedim o da çalışmıyordu bu maçta

Çevrimdışı mrchems

Bende bu formayı beğenmedim. Beyaz formada kocaman kırmızı şerit hiç hoşuma gitmedi açıkçası.

Etiketler: