Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328903 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Akcatas45

Kirişler betonlanmaya başlandı galiba eski açıkta hadi hayırlısı  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

ne oldu bu kaya dinamit atsalarda kurtulsak :) ilerleme güzel gidiyor aş işçiyle çok iş :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Böyle gerginliklere girmenin bir anlamı yok bence. Geçen yıl süründük resmen. Olimpiyatın zemini problem, ulaşımı problem, tribünleri problem, Kadıköy çok daha iyi bir alternatif. Hayatta hazzetmem ne fenerden ne gs dan ama gel gelelim benimde sizin gibi pek çok arkadaşım ve ailemden pek çok kişi bu takımları tutuyor. Rekabetten keyif alıp mutlu olacağımıza, gerginlikten mutsuzluklar çıkarıyoruz. Anlamak mümkün değil?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Keske catimiz ETFE olsaydi ucuza kacmasalardi..

Çevrimdışı FARUK

ucuza kaçmak derken 17milyon avro ucuz?

Çevrimdışı Deniz

Bugün hafriyat olmaz beton araçlarının biri girecek biri çıkacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı megiddo

Hazır prekast gibi hazir kolonda varmidir acaba  varsa cok hizli olurdu
hazır kolon da var hazır testere kiriş de var,  allianz arena hazır testere kiriş kullanıldı diye biliyorum baska bir yer de olabilir,  lego gibi koyuyorlardı yerlerine.

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski açıkta ikinci loca katından sonra kolon filizleri var. Yapılacak kolonlar testere kirişleri için mi?

Çevrimdışı Necmi

çatımız ne oluyor bu konuda bir bilgin varmı ETFE olmadığını söylediğine göre
17 M€ pazar brandasına mı verdiklerini sanıyorsun bizim çatıya verdiğimiz paraya millet stad yapıyor

Çevrimdışı megiddo

Beyaz form şu olacak deniyor

http://4.bp.blogspot.com/-QzH69eEMv7A/U7fLPk8SQ3I/AAAAAAAAS0c/t1pZZzvKTgw/s1600/Besiktas-14-15-Home-Kit-1.jpg
inşallah sadece deniliyordur beğenmedim çünkü, alman milli takım formasını da andırıyor bi yandan, öndeki logo renkli kısımı sanki sakızdan çıkan yapışkanı yapıştırmışsın gibi duruyor

Çevrimdışı ZEKI

bildiğim kadarıyla var kolonda var kat betonuda var :)
@Necmi abi beton kumas bile varmis  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Yarın gaziler bufe haricinde biyer olabilir mi buluşmak için...

Stadın orda olup calisan arkadaslara ayip olur izin gunu orada olucagim ama onlar geceden beri beton dokuyor olucaklar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi beton kumas bile varmis  :D

biliyorum ve harika bir ürün :D
çok amaçlı kullanılabilir

Çevrimdışı Necmi

Yarın gaziler bufe haricinde biyer olabilir mi buluşmak için...

Stadın orda olup calisan arkadaslara ayip olur izin gunu orada olucagim ama onlar geceden beri beton dokuyor olucaklar...
bu saatten sonra yer değiştirmek zor olur bir kaç arkadaş istanbul dışından gelecek
toplandıktan sonra başka bir yere geçebiliriz
hem buda senin mesain bak izin gününde bile nelerle uğraşıyorsun bence tam tersi
taktir görürsün :D

Çevrimdışı bjk_mabet

bu saatten sonra yer değiştirmek zor olur bir kaç arkadaş istanbul dışından gelecek
toplandıktan sonra başka bir yere geçebiliriz
hem buda senin mesain bak izin gününde bile nelerle uğraşıyorsun bence tam tersi
taktir görürsün :D
tamam :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cmravclr

Eski açıktaki pombanın öğlenden beri beton dökmesini bekliyorum ama gelen giden mikser yok valla dertlendim burda :)

Çevrimdışı happy_

mabet'i bugün stada almadılar galiba, dışardan çekmiş fotoğrafı...

Kapalı alt tribün tek kelimeyle Harika  :ok:

Prekastlar bitince delirebilirim, bilginiz olsun :lol:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çatı ile tribün arasındaki 7 metre biraz fazla değil mi? Bu tribünün alçaldığı yerlerde 10 eski açıkta ise 15 metreye kadar çıkacak sanırsam.Bu atmosfer,özellikle ses kaybı oluşmaz mı acaba? Yoksa benim bir yerde yanlışım mı var?

Çevrimdışı CanEmre

Çatı ile tribün arasındaki 7 metre biraz fazla değil mi? Bu tribünün alçaldığı yerlerde 10 eski açıkta ise 15 metreye kadar çıkacak sanırsam.Bu atmosfer,özellikle ses kaybı oluşmaz mı acaba? Yoksa benim bir yerde yanlışım mı var?
Ses hızına kıyasla 10-15 metre ihmal edilebilir mesafeler  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: