Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8330748 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sallapati

Necmi abı beceremiyorum siteye atmayı :D
Bu gece sabahlıcam betonda daha napim salla patı :)

kolay gelsin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Necmi abı beceremiyorum siteye atmayı :D
Bu gece sabahlıcam betonda daha napim salla patı :)
yarın gelecekmisin toplantıya orda gösteririm
bir siteye fotoğraf yükleyemiyor birde üstüne stadımızı yapıyor Beşiktaşım kimlerin eline kaldın :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

bir siteye fotoğraf yükleyemiyor birde üstüne stadımızı yapıyor Beşiktaşım kimlerin eline kaldın :bandit:

Enes o beton pazartesi sabaha ancak bitecek.moralini bozmak gibi olmasinda  :bandit:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı saricasi

Ama abi hazır betonu iyi döküyor puhaaaaaaaaaa  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Stad bittikten sonra hakkında çekilen bi belgesel olabilirmi acaba? Stadın izin hikayeleri , röportajlar , teknik detaylar vs. Olursa bunun dvdsi kartal yuvalarinda satılsın bence. Iyi bi gelir kaynağı olur

Çevrimiçi Necmi

Enes o beton pazartesi sabaha ancak bitecek.moralini bozmak gibi olmasinda  :bandit:
yanlız büyük bir beton işi var sağlam temel atmışlar :D

Çevrimdışı riza calli

Hazır prekast gibi hazir kolonda varmidir acaba  varsa cok hizli olurdu

Çevrimdışı Enes Ö

Abi toplantıya gecerm öğlene kadar uyucam stadda

@bjk_mabet
Çaylar sıcak olursa her türlü kalınır :p

Çevrimdışı sallapati

mabet sanırım arka taraftaki temel betonu da dökülüyor değil mi yeni açıkta?

Çevrimiçi Necmi

Hazır prekast gibi hazir kolonda varmidir acaba  varsa cok hizli olurdu
bildiğim kadarıyla var kolonda var kat betonuda var :)

Çevrimdışı riza calli

Yarinki toplantiya herkez davetlimi  bende gelebilirmiyim.arkadasu ikna ettim kombine alacağız yarin ona  hayatinda uc kere maca gitmis birini kandirdim

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

Yarinki toplantiya herkez davetlimi  bende gelebilirmiyim.arkadasu ikna ettim kombine alacağız yarin ona  hayatinda uc kere maca gitmis birini kandirdim
davete gerek varmı  :D

Çevrimdışı riza calli

O zaman yarin stadin orda mac havasi olur

ysariusta

• Ziyaretçi

Bjk TV ye haber verelim mi, onlar merak etmiyor stadı bari merak edip, takip edenleri haber yapsınlar. Anca Beşiktaş taraftarı olup adı duyulmamış adamlarla program yapıyorlar. Ulan o adam taraftar olarak benden ne farkı varda oraya çıkarıyorsun. İsteyen gidip izler tv de. Biz burada 82" tv kapatıp 15" ekrana hapsettik kendimizi. Adam programa konuk ettiği "oyuncuyu" kendi bile bir kere izlememiş. İlla ünlüyle program yapmak istiyorsan Mustafa var, mabed var hiç değilse küçük enişte var... Az biraz sinirliyim ben onlara

Çevrimdışı gurmeninoglu

Fenerbahçenin Avrupa maçlarını Şükrü Saraçta oynama daveti haberi doğru mudur?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Fenerbahçenin Avrupa maçlarını Şükrü Saraçta oynama daveti haberi doğru mudur?
Umarım öyledir. Şahane olur. Olimpiyatta futbol oynanmıyor.

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı gurmeninoglu

Ben de haberin doğru olmasını ve yönetimin bu teklifi kabul etmesini umuyorum @ysariusta

Çevrimdışı Efe

Tmm simdi anlasildi sıkıntılı fotolar enese soyledim bi daha kine baska turlu yollasin telefondan anca bu kadar oluyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida paso kaya kiriyorlar ve kaziyorlar ne kayaymis kir kir bitmedi sona geldik ama enes kolay gelsin bu arada
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: