Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8330645 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) Mustafa yarın toplantıya geliyorsun umarım. lensleri ve kameramı getiriyorum. birlikte bir tur atarız.

ysariusta

• Ziyaretçi

sizle paylaşmadan edemiyecem konuyla alakasız ama yüzünüzde tebessüm olacağından eminim ..bu satte hasta çocuk odama geldi 7 yaşında.. kan aldımm acımadı demi canın dedim... ben beşiktaşlıım abii birşey olmaz ..bu kelimeyi duydumya bittim yemin ediyorumm ..bi nöbet daha tutarım. :)
Acı çekmeye alışmış çocuk,  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi murat

Hergun bakiyorum passoya soylebisey sezdim bu sayisa cikan koltuklar ve kesiyler 42 bin kapasiteye ayarlanmis bence stadin sira sayisi 1 sira fazla olacak bana gore koltuklarin ufaltilmasiylada ekstra yer acilacak 45 bin uzeri bi kapasite olmamasi icin bi neden yok tabi izinleri aldilarsa yoksa 42 binle idare edecegiz :)
benim demek istediğimde buydu. :D sadece  eski açık alt ,kapalı   alt ve numaralı alt sıra sayısı doğru.onlarda bazı yerlerde 22 sıra sıra .numaralı ve kapalı üst ile yeni açık üst sıra sayısı kesitlerden bir eksik.ayrıca yeni açık alt bir sıra eksik.yaklaşık 2000 koltuk konulmamış.kapalı tribün önündeki 105 metreye 192 koltuk koyulmuş.merdiven aralıkları 2 metre ve 2 koltuk arasıyla birlikte 100 cm hesaplanmış olmalı.koltuk aralarıda çok fazla(sanırım iki koltuk arası 6 cm).

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 14:36:04 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTLU

Geçenlerde bir tanıdığım 1 fore kazığın metresini 800 ile 1200 TL arasında olduğunu söylemişti. Bizim stadda yanlış hayırlamıyorsam 8000 adet vardı, tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim. O zaman sırf bizim inşaatın fore kazıklarıyla hafriyatına ödenen parayla düz bir arazide en az iki stad yapılırdı herhalde :o_o:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Geçenlerde bir tanıdığım 1 fore kazığın metresini 800 ile 1200 TL arasında olduğunu söylemişti. Bizim stadda yanlış hayırlamıyorsam 8000 adet vardı, tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim. O zaman sırf bizim inşaatın fore kazıklarıyla hafriyatına ödenen parayla düz bir arazide en az iki stad yapılırdı herhalde :o_o:

900 civarı forekazık yapıldı

Alkan K.  2 saat önce
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 14:38:51 faruk1903 ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

900 civarı forekazık yapıldı

Alkan K.  2 saat önce

şu güzelliğe bak yav harika bir stadımız oluyor  :ebebe:

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimiçi Necmi

Eskiden prekastcilar pazarlari yatarken,simdi cumartesilerinide es gecmemisler,guzel meslek.

Çevrimiçi murat

bu ne biçim bir uzantı photoshop bile açmıyor  :alala:
neyle çekmiş bunu? obitaşı enes bile düzltemiyor.yada onada bulaştı :evillol:

Çevrimdışı Enes Ö

Abi faceden attım telefondan yukleyememıs efe abı

Çevrimiçi Necmi

fotoğraf programlarının obitaşa isyanına tanıklık ediyoruz :D
google picasa açıyor :)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

Abi faceden attım telefondan yukleyememıs efe abı
direk buraya yüklesene  :alala:

Çevrimdışı sallapati

Enes beton döküyor yeni açığa... Çalış Enesssss

Çevrimdışı FARUK

ekran görüntüsü alarak yapabildim :d diğerlerinide yapıyorum

@Enes Ö alıntı
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 16:05:47 faruk1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Enes Ö

Necmi abı beceremiyorum siteye atmayı :D
Bu gece sabahlıcam betonda daha napim salla patı :)

Etiketler: