Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

herkeze gunaydın bu gece eskı acıkta betonlama olur gece ıı demır ısı cıkmıss masallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı EagleForce

Çevrimdışı ozan062

bazı arkadaslarımız demirorenin yanına yaklasamayız demiş:))

bende acı olarak diyorumki baskan hoca değiştirmicez dedi ardından eriksonuda sayarsak 3 hoca değiştir 2 senede,, yani bunun transfer sirkulasyonuna hiçgirmiyelim  neredeyse demirorenle 8 sene kalsa yarısıp gecebilicek bir durumda :)) begenin begenmeyin elinden para vermediği için miktarı cok yuksek olmuyor ama sayı oalrak yarısıyor burada yanlıslık olmasın,, sonra demirorenin medyadaki gucu ve arka planda durusundaki durusu fikret baskanda yok bu konuda aman sakın bana savunmayın,, olusturdugu yonetimler hep derneklerin olusturdugu isim oldugu için rezil bir durum oluyor bunda yapıalcak iş yok,, para olmayınca transfer olmuyor diyoruz dogru ama birde taraftara rahmen yapılan transferler var ondan sonra kombine bekliyorlar bırakın adam sonra birde demiyormu bizi mahkemeye veriyor baskan alakcakları yok diyerekten sonrasında boyle durumlara dusuluyor

hadi gundemdeyken sunu soyleyim,,gs denen fransız klubu simdi paraları yok transferde bizimle aynı paralara oynuyorlar ama adamlar biz almıca su hocayı oyuncuu diyor bizim baskan ne diyor alamayız alamıycaz:)) burada algıyı yonetemezsin burada fedadan cok daha rezil bir durum vardır,,Egerki hakikaten alamıyorsun o zaman basına sızdırma sızdırıyorsan hemen yalanla yalanlamıyorsan demec verme,, basit bu işler ama yapamıyoruzki:((

içim dolmustu ozur:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

hataların eleştirilmesini, doğruların gösterilmesini anlarımda hala aynı boş argümanlarla fikret başkanı demirörenle bir tutan kafalar var gerçekten insan hayretle okuyor :)

Çevrimdışı ozan062

kafayı mafayı anlamamda destekte bir yere kadardır:))(senin için değil aman oyle anlama) ben normalde bilirsiniz tranferden muhalefet yaparım ama artık idariyede karısmaya basladım çnk her alanda var problem bana gore birde su kendi taraftarınızı otekileştirmeyiniz,,yok demirorenci yok adalıcı yok ormancı ,,, birde sıfat koymalar var ona hiç girmicem,, egerki karsıdaki kişi anlamıyorsa yazmayın anlayıp yanlıs yorumluyorsa uyarın anlatın,, diğer türlü bir secenektede bizdendir zarar gelmez deyin geçin,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Numaralida hafriyat baslamis eski acikta tahtalar gorunmus aksam beton sov var yeni acigada cakil gidiyor zannedersem isler hizli yine :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Çiçekler yine show yapmaya başlamış.Eski açık 2 bölümde de çoklar ve çalışıyorlar.Bir de kapalı üst bölümde çalışma var ve sanırım beton da dökülüyor.

Çevrimdışı mert_

kafayı mafayı anlamamda destekte bir yere kadardır:))(senin için değil aman oyle anlama) ben normalde bilirsiniz tranferden muhalefet yaparım ama artık idariyede karısmaya basladım çnk her alanda var problem bana gore birde su kendi taraftarınızı otekileştirmeyiniz,,yok demirorenci yok adalıcı yok ormancı ,,, birde sıfat koymalar var ona hiç girmicem,, egerki karsıdaki kişi anlamıyorsa yazmayın anlayıp yanlıs yorumluyorsa uyarın anlatın,, diğer türlü bir secenektede bizdendir zarar gelmez deyin geçin,,

numaralıda temel alanı genişlesin diye çalışmalar yapıyorlar ozan hocam :) şaka bir yana ortak noktamız Beşiktaş olduğuna göre sorun yok, yalnız fikret başkanı demirörenle bir tutmak gerçekten haksızlık, neyse bunları daha öncede konuşmuştuk.

11. ve 12. kirişler de betonlandı kaldı 2 kiriş...

kameranın önündeki bölümü tahtalarla çevirdiler, su tutuyorlar, beton dökümüne hazır gibi.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 11:58:03 kcptl ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

aramızda kulüp başkanlığını çok basit, her dediğinin arkasında durabileceğin bir iş sananlar var.  kulüp başkanlığı dünyanın en zor işlerinden biridir ve ne kadar istesende söylediğin bir çok sözü çiğnemek zorunda kalırsın. bu, bu işin doğasında vardır ve dünyada her dediğinin arkasında durabilen bir başkan yoktur (seba dahil)

hep söylüyorum, önemli olan niyet. demirören sırf kendi egosuna göre hareket eden ve çok bilinçsiz biri, fikret orman ise herşeyden önce kulübü düşünen biri. evet tecrübesizlikten dolayı hataları oluyor ama güzel yanı bu hataları farkedip düzeltmeye çalışması. bu seneki transfer politikası da bunu net bir şekilde gösteriyor. aynı şekilde önder özen ve bilic'in arkasında durması da.

not: bu arada Allah aşkına noktasız, virgülsüz veya 2 virgülü nokta gibi kullanan abuk subuk yazım şekilleriyle yazmayın. okumak tam bir işkence oluyor.

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2014, 12:39:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar geriden geliyorum biraz konuşulduysa kusura bakmayın.

Stadın resmi sitesinde 41.903 koltuk kapasitesi gözüküyor loca ve vip ile 46.000'i buluyor. 48.000 olacak denildi geçen. 50.000'i bulma şansımız olacak mı sizce?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

numaralıda temel alanı genişlesin diye çalışmalar yapıyorlar ozan hocam :) şaka bir yana ortak noktamız Beşiktaş olduğuna göre sorun yok, yalnız fikret başkanı demirörenle bir tutmak gerçekten haksızlık, neyse bunları daha öncede konuşmuştuk.

11. ve 12. kirişler de betonlandı kaldı 2 kiriş...

kameranın önündeki bölümü tahtalarla çevirdiler, su tutuyorlar, beton dökümüne hazır gibi.

Eyvallah kceptel hocam tam girdim eski açık betona hazır mı acaba diye foruma yazmışsın sağolasın bu  aradan 11. 12. kirişler betona hazır mı kesin emin misin ?

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Eyvallah kceptel hocam tam girdim eski açık betona hazır mı acaba diye foruma yazmışsın sağolasın bu  aradan 11. 12. kirişler betona hazır mı kesin emin misin ?

Sabahtan 11 ve 12. kirişler betonlanıyordu sanırım bitmiş betonlama.

Çevrimdışı Efe

Numaralida hafriyat hizlanmis eski acikta betona hazirlaniyor isler durmadan suruyor 11 ve 12. Kirisi betonlandigini gormedim ama sabah betonlandigini soyledi kceptel  :ok: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Benim yavru kartalinda geceden beri ateşi biraz yüksek boğazlarımda acıyor diyo az sonra bende onu doktora götürücem formasını giydi hazır kıta bekliyor
Geçmiş olsun
@metin06carsi

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar geriden geliyorum biraz konuşulduysa kusura bakmayın.

Stadın resmi sitesinde 41.903 koltuk kapasitesi gözüküyor loca ve vip ile 46.000'i buluyor. 48.000 olacak denildi geçen. 50.000'i bulma şansımız olacak mı sizce?
beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.önümüzde duran örneklerden ve ufak bir çalışmayla 46 bin civarı kapasite bulabiliyoruz.konya stadı 50 loca 44 sıra ile 42 bin.bizim stad ortalama 46 sıra ve 147 loca var.localardan 1000 kişi ve iki sıradan 2500 kişi fazlamız var.tabi koltuk aralıklarını bilmiyoruz.her bir 1cm 1000 kişi arttırıp azaltılıyor kapasiteyi.yani stadımız 40 binde olabilir 48 binde olabilir.

Çevrimdışı Geovani

Koltuklar konulmadan kesinlikle gerçek kapasiteyi göremicez bence...Benim fikrimce 45-46 bin civarı açılır daha sonra imkan varsa arttırılır...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.önümüzde duran örneklerden ve ufak bir çalışmayla 46 bin civarı kapasite bulabiliyoruz.konya stadı 50 loca 44 sıra ile 42 bin.bizim stad ortalama 46 sıra ve 147 loca var.localardan 1000 kişi ve iki sıradan 2500 kişi fazlamız var.tabi koltuk aralıklarını bilmiyoruz.her bir 1cm 1000 kişi arttırıp azaltılıyor kapasiteyi.yani stadımız 40 binde olabilir 48 binde olabilir.

Murat abi umutsuzluk gördüm sende  :alala:

Çevrimiçi murat

Bu akşamdan başlanarak 1500 m3 temel betonu ve tabla betonu yapılacak...
kaynak bjk mabet.

Çevrimdışı mert_

@mustafa_(87) hocam kusura bakma pc başından ayrılmıştım henüz gördüm sorunu. adem hocamın da söylediği gibi sabah uzun bir süre ön taraftan iki kirişi de betonladılar, sonra ön taraftaki beton pompası olay mahallinden ayrıldı. diğer pompa yol tarafından, sütunları ve kirişleri birbirlerine bağlayan yatay bölümleri betonlamaya devam etti.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 14:09:34 kcptl ]

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimiçi murat

Murat abi umutsuzluk gördüm sende  :alala:
yok umutsuz değilimde satışa çıkan kombine hesabında planlanandan bazı yerlerde iki sıra eksik.o şekilde olursa 42 binde kalır.kesitlerdeki gibi olursa ve koltuk aralıkları bu şekilde olursa  44 bin civarında olur.koltuk aralıklarıyla oynanabilirse 48 bine kadar çıkar.

ysariusta

• Ziyaretçi

ohoooo işler karışmış inşaatta. Trafik polisi olan var mı? Trafiği yönetmek zor orada.  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

yok umutsuz değilimde satışa çıkan kombine hesabında planlanandan bazı yerlerde iki sıra eksik.o şekilde olursa 42 binde kalır.kesitlerdeki gibi olursa ve koltuk aralıkları bu şekilde olursa  44 bin civarında olur.koltuk aralıklarıyla oynanabilirse 48 bine kadar çıkar.
Hergun bakiyorum passoya soylebisey sezdim bu sayisa cikan koltuklar ve kesiyler 42 bin kapasiteye ayarlanmis bence stadin sira sayisi 1 sira fazla olacak bana gore koltuklarin ufaltilmasiylada ekstra yer acilacak 45 bin uzeri bi kapasite olmamasi icin bi neden yok tabi izinleri aldilarsa yoksa 42 binle idare edecegiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: