Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335424 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet senın bılgı bolumunde projeden resmler koycam demıstın bızmı yanlıs anladık ılerleyen saatlerdemı
numaralıdan temel projesi paylaştı proje çizimleri bölümünde 4 foto var

Çevrimdışı serti67

numaralıdan temel projesi paylaştı proje çizimleri bölümünde 4 foto var
pardo yaa ben  baska yerden bakıyomusum hos nıe merak edıyosam ole avel avel bakıyorum bıse anlıcak gıbı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bu sorulara cevap verirsen çok mutlu oluruz:

1)Ramazan ayı dolayısıyla stadda ne kadar işçi azaldı?

2)ne zaman işçi artırımı olacak.Numaralıya yeni ekip ne zaman gelecek?

1-130 kadar
2- bayramdan sonra
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

1-130 kadar
2- bayramdan sonra
o zaman bu ay çok bişe beklemeyecez işlerden.Gelecek aya kaldı ümitler  :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet senın bılgı bolumunde projeden resmler koycam demıstın bızmı yanlıs anladık ılerleyen saatlerdemı

4 tane resim koydum zaten proje bölümüne b blok(numaralı) temel planı...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı eski inönü

o zaman bu ay çok bişe beklemeyecez işlerden.Gelecek aya kaldı ümitler  :ebebe:
aynen ben de kaba inşaat için tahminimi en erken 30 Kasım olarak revize ediyorum :bawling:

Çevrimdışı altan0348

çatının yapımına başlandı mı acaba? ekşi sözlük'te forumumuzun tanıtımını yaptım :) 

https://eksisozluk.com/besiktasarena-com--4446212
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2014, 01:57:30 altan0348 ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

Imalatina baslandi bilgisi yaziliyordu bir ara

Çevrimdışı eski inönü

çatının yapımına başlandı mı acaba? ekşi sözlük'te forumumuzun tanıtımına yaptım :) 

https://eksisozluk.com/entry/43779204
eline saglık. fabrikadaki imal etme işi başladı dogrudur.

Çevrimiçi Necmi

çatının yapımına başlandı mı acaba? ekşi sözlük'te forumumuzun tanıtımını yaptım :) 

https://eksisozluk.com/besiktasarena-com--4446212
gördüm senmiydin yapan eline sağlık :ok:
yanlız biraz canlandırmak lazım ekşide üyeliği olanlarda biraz yazı
yazarsa iyi olur :D

Çevrimdışı altan0348

he bendim başlığı açan :)hocam napalım pek tanıyan yok forumu üç beş kişi bişeylere karalasa başlığa daha çok gelen olur da işte :)

Çevrimdışı eski inönü

abi burdan düşeriz ya bu ne böyle :ebebe:
üst kat prekastlar bitince uzunlugu daha net anlaşılacak. Bu şekilde en alttaki balkon gibi olan 3 sıra üst kattan ayrık duruyor.

Çevrimiçi Necmi

he bendim başlığı açan :)hocam napalım pek tanıyan yok forumu üç beş kişi bişeylere karalasa başlığa daha çok gelen olur da işte :)
yok öyle değil iyi bir forum olmaya başladık günlük ortalama 40000 in üzerinde sayfa gösterimi var
alexa da rankımız 2640 ve bu değerler 15-20 gün önce açılmış bir site için hiç fena değil ama tabiki her kes farklı platformlarda adımızı
gündeme getirirse daha fazla Beşiktaşlı kardeşimizi bilgilendirmiş oluruz sitemizde kalıcı olur dışardanda izleyen arkadaşlar
aramıza katılıp paylaşımda bulunursa siteye renk gelir tabiki diğer başlıklarında canlı olması gerekiyor taraftarlarımızın burdan haberdar olması için
google da üst sıralarda olmamız gerekiyor üst sıralara çıkmak içinde bu konuların sürekli haraket halinde olması gerekiyor

Çevrimdışı TØLGA

iyi akşamlar bu kanadadan uzmanlar  gelicekti akustik için
ne oldu onlar geldimi çatı yapıldıkdan sonramı gelcek??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

iyi akşamlar bu kanadadan uzmanlar  gelicekti akustik için
ne oldu onlar geldimi çatı yapıldıkdan sonramı gelcek??

halısaha maçı bile yaptılar galiba ama sadece maçın sonucunu öğrendik akustik noldu bilmiyoruz :super:
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2014, 02:35:13 faruk1903 ]

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Factatum

Yarın kullanımın yoğun olduğu saatlerde ben de entry girerim. Sol frame'de görenler aramıza falan katılır belki.  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

yok öyle değil iyi bir forum olmaya başladık günlük ortalama 40000 in üzerinde sayfa gösterimi var
alexa da rankımız 2640 ve bu değerler 15-20 gün önce açılmış bir site için hiç fena değil ama tabiki her kes farklı platformlarda adımızı
gündeme getirirse daha fazla Beşiktaşlı kardeşimizi bilgilendirmiş oluruz sitemizde kalıcı olur dışardanda izleyen arkadaşlar
aramıza katılıp paylaşımda bulunursa siteye renk gelir tabiki diğer başlıklarında canlı olması gerekiyor taraftarlarımızın burdan haberdar olması için
google da üst sıralarda olmamız gerekiyor üst sıralara çıkmak içinde bu konuların sürekli haraket halinde olması gerekiyor
abi diğer başlıklar da canlanıyor yavaş yavaş  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Yarın kullanımın yoğun olduğu saatlerde ben de entry girerim. Sol frame'de görenler aramıza falan katılır belki.  :ok:
çok iyi olur  :ok:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı quentine83

iyi geceler arkadaşlar...
tam önümüzde çalışma var.serin serin ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Salih A.

bu obitaşın geceleri yaktıkları elektrik yeminlen ziyan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı MonteKontu

Renktaşlar bir sorum olacak ve inşallah cevabınıda bulurum.
Eski açıktaki trübünlerin kulelerin boyunu geçmiyeceği söyleniyor. Fakat bütün trübünlerin üstü kapandığı zaman çatının yüksekliği otomatikmen kuleleri gecmiyecek mi?
Arada bir çelişki var.

Çevrimiçi Necmi

Renktaşlar bir sorum olacak ve inşallah cevabınıda bulurum.
Eski açıktaki trübünlerin kulelerin boyunu geçmiyeceği söyleniyor. Fakat bütün trübünlerin üstü kapandığı zaman çatının yüksekliği otomatikmen kuleleri gecmiyecek mi?
Arada bir çelişki var.
Biz renkli değiliz kardeş ve birbirimize böyle hitap etmeyiz. Bırakalım renktaş kelimesini renkliler kullansın
soruna gelince çatı kuleleri geçiyor ama tribün geçmiyor yasak eski açık tribünün kuleleri geçmemesi

Etiketler: