Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

o kadar yoğun iki gün gecirdim ki malesef çok fazla zaman ayıramadım buraya...

bi iki çizim koyayım proje bölümüne...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

kavisli hocam.
eyv. kardeşim.çok heybetli çok.bide küfeki taşı ile görmek lazım.tadından yenmez bak bak iç geçir.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı megiddo

eski açık köşede büyük tribün çıkışının girişine bakılınca perde betonun seviyesi hemen yanındaki tribünle eşit, bu da zeminin tribünle aynı yükseklikte olacağını kanıtlıyor, bazı arkadaşlar soruyordu hala zemin seviyesi ne kadar olacak diye :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

ama mustafa yıllarca hiç bir Beşiktaşlı tarafından unutulmayacak bundan eminim :tabe:

[/quote]
Kesinlikle, maçlara giden ihtiyarlar olduğumuzda yanımızdakilere anlatırız, bugünleri de unutmayacağımız gibi. Tabi bu forumdaki bir çok kişiyi de. Arkadaşlar mütahit olmam konusunda ısrar etmeye başladılar. Tabi hepsi burada paylaşılan bilgiler sayesinde.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Abiler kapalı gözümüzde şekillensin diye böyle bir çalışmaya başlıycam şimdi.

Tamamını siyahmı yapayım,beyazmı yapayım damalımı yapayım ,arayamı serpiştireyim nasıl istersiniz?

Yada gerçeği nasıl olacak @Necmi abi biliyorsan :) o şekil yapayım
altlar beyaz üstler siyah ama o kadar seyrek yapma o sıraların aralarında bir sıra daha var :bandit:
büyük ihtimal maketteki gibi olacak

Çevrimiçi Necmi

Çalışıyor hocam şu anda bende tarayıcını bi temizle istersen
dün bendede çalışmadı resimlere tek tek baktım :bandit:
bitince bir resim dikkatimi çekti tekrar bakayım dedim çalıştı çok gıcık oldum :iscrewy:

Çevrimdışı bjk_mabet

Resimleri olabildiğince yüksek kalitede yüklemeye çalıştım parça parça çünki ozalit çok büyüktü...

Çevrimdışı keremfrat1

Resimleri olabildiğince yüksek kalitede yüklemeye çalıştım parça parça çünki ozalit çok büyüktü...
olsun abi teşekkur ederiz emeğine sağlık :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

dün bendede çalışmadı resimlere tek tek baktım :bandit:
bitince bir resim dikkatimi çekti tekrar bakayım dedim çalıştı çok gıcık oldum :iscrewy:

Necmi abi bazen net hızı yavaşlarsa çalışmayabilir ben sürekli test ediyorum sıkıntı yok abi şu anda da mesela  :)

Çevrimdışı svsgndgd

Kolonlar ne kadar kalın öyle ya. en düşüğü 80 cm. Allah kulübümüze zeval vermesin ya. Para oluk gibi akıyor resmen :claps:
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı Efe

sağol sıkıntı yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kolonlar ne kadar kalın öyle ya. en düşüğü 80 cm. Allah kulübümüze zeval vermesin ya. Para oluk gibi akıyor resmen :claps:

kolonlara beton mu döküyoruz sanıyorsunuz  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

ysariusta

• Ziyaretçi

altlar beyaz üstler siyah ama o kadar seyrek yapma o sıraların aralarında bir sıra daha var :bandit:
büyük ihtimal maketteki gibi olacak
Koltuk gruplarının başlarında birer tane zıt renk var. Staddaki örnekten bakabilirsin

Çevrimdışı serti67

ıstersen cıne 5 sıfrelı goruntusunde at onuda cozerız senın canın saolsun:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı svsgndgd

@mustafa_(87) hocam albüm şekline açılınca fotonun daha da büyük olma şansı var mı? Olursa çok iyi olur.  :by2:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) hocam albüm şekline açılınca fotonun daha da büyük olma şansı var mı? Olursa çok iyi olur.  :by2:

Üstte Download linki var hocam o şekilde büyütebilirsin.

Çevrimdışı svsgndgd

kolonlara beton mu döküyoruz sanıyorsunuz  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Aynen öyle ya. Benim aile de inşaat işiyle uğraştıkları için daha da iyi anlıyorum ya. 4 daire inşaata para yetişmiyor resmen. Şu stada nasıl yetiyor hayret doğrusu. Bu hale kendi imkanlarımızla gelmesi çok çok büyük bir başarı.

Çevrimdışı svsgndgd

Üstte Download linki var hocam o şekilde büyütebilirsin.
Hallettim kardeşim çok sağol. Senin de emeğinin karşılığı ödenmez doğrusu. Çok sağol.

Çevrimdışı Efe

malzeme kamyonları ortalığı karıştırdı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bazen net hızı yavaşlarsa çalışmayabilir ben sürekli test ediyorum sıkıntı yok abi şu anda da mesela  :)
evet şu an gayet iyi çalışıyor :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

iyi geceler cümleten..
@mustafa_(87) Ellerine sağlık hocam.. 5 yaşında oğlum var, akşam Mustafa abi fotoğraf yüklemiş mi diye soruyor.. o derece ailemizin içindesin.:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

her zamanki açıdan "eski açıklı yeni açıksız" :) ufak bir çalışma daha yaptım;

Etiketler: