Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335919 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

vodafone RED reklamındaki Fikred in yerine bizim başkan da oynayabilirdi :D.. güzel olurdu

Çevrimdışı bjk_mabet

tarihi kulelerdeki klimaları faln sökmüşler sanırım,senın ofiste ordaydı @bjk_mabet nasıl dayanıyonuz,yada hala ordamısın?

odamı en son gecen hafta gördüm sanırım bi bilgim yok o yüzden...saha içersi yanıyor ama...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sallapati

kapali ust bitmis yere prekastlar ne zaman baslanacak...

paletli büyük vinç geldi.. üst prekastlar da takılacak alt bittikten sonra

Çevrimdışı cagdas44

Kapalı üstte kiriş çalışmaları durdu mu? son kirişlerdeydik  :alala:

Çevrimdışı sallapati

odamı en son gecen hafta gördüm sanırım bi bilgim yok o yüzden...saha içersi yanıyor ama...

mabet beton olarak stadın yüzde kaçı bitti?

Çevrimiçi Necmi

çok çok özür dileyerek konu dışı bir mesaj yolluyorum.led  televizyon işinden anlayan biri bana ileti gönderirse arada kaldığım 3 model hakkında bilgisine danışöak isterim. iyi geceler
teknoloji başlığına yazarsan hangi modeller olduğunu kullanan varsa olumlu olumsuz eleştiriyi yapar :ok:

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler beyler.Sonunda foruma kavuştum tüm gün 3 salak rusa ve 1 çinliye tercümanlık yaptım  :s20: :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

@bjk_mabet abi kapalıdaki ince işçilikte son durum nedir?Zahmet olmazsa bilgi verebilir misin bir de yarın resim çekerken o bölümü de ekleyebilir misin?

Çevrimdışı sallapati

çok çok özür dileyerek konu dışı bir mesaj yolluyorum.led  televizyon işinden anlayan biri bana ileti gönderirse arada kaldığım 3 model hakkında bilgisine danışöak isterim. iyi geceler

mediamarkt ta çok iyi fiyatlar var.. internete özel ve sınırlı 

http://www.mediamarkt.com.tr/?langId=-14

Çevrimdışı bjk_mabet

Kapalı üstte kiriş çalışmaları durdu mu? son kirişlerdeydik  :alala:

çalışmalar devam ediyor..

Çevrimdışı serti67

paletli büyük vinç geldi.. üst prekastlar da takılacak alt bittikten sonra
nası geldı paletlı vınc hıc montaj yapılırken gormedık ordakı sarı vıncı kastetmıyosun dımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi senin yüzünden inşaat müh çift anadal yapma fikri kafama girdi  :lol: .yapsam mı diye çok kararsızım.Ha bi de endüstri müh olabilir .Sayende hayatım okumakla geçecek gibi  :ebebe: :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

nası geldı paletlı vınc hıc montaj yapılırken gormedık ordakı sarı vıncı kastetmıyosun dımı

sarıyı diyorum.. o değil mi?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi senin yüzünden inşaat müh çift anadal yapma fikri kafama girdi  :lol: .yapsam mı diye çok kararsızım.Ha bi de endüstri müh olabilir .Sayende hayatım okumakla geçecek gibi  :ebebe: :ebebe:

:)

Çevrimdışı cagdas44

O paletli vinç değil, önceki vinçten daha yüksek kapasiteli lastik tekerlekli, linkteki gibi bir vinç gelecek

http://d.haberciniz.biz/other/timsah-arenanin-cati-halatlari-geriliyor-IHA-20140702AW133732-1-t.jpg

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Benim gördüğüme göre sarı vinç locanın alt tarafındaki prekastları taktı.Boyu daha uzar ve üst taraf bitince oraya da yetişir takar mı bilmiyorum ama şuanda işimizi görüyor gibi.

Çevrimdışı sallapati

O paletli vinç değil, önceki vinçten daha yüksek kapasiteli lastik tekerlekli, linkteki gibi bir vinç gelecek

http://d.haberciniz.biz/other/timsah-arenanin-cati-halatlari-geriliyor-IHA-20140702AW133732-1-t.jpg

haklısın.. 5 parça halinde gelecek demişti mabet

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı serti67

o degıl sanırım byuk palaetlı gelıcek dedıler sahada montaj olcakmıss
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi kapalıdaki ince işçilikte son durum nedir?Zahmet olmazsa bilgi verebilir misin bir de yarın resim çekerken o bölümü de ekleyebilir misin?
yarin ust katlara baslanicak

Vodafone Arena 03.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi bu sorulara cevap verirsen çok mutlu oluruz:

1)Ramazan ayı dolayısıyla stadda ne kadar işçi azaldı?

2)ne zaman işçi artırımı olacak.Numaralıya yeni ekip ne zaman gelecek?

Çevrimdışı FARUK

eline sağlık timelapse
prekastlar süper :D ama her parça 6-7 kez kalkıp tekrar konuluyor hatasız olması için sanırım

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet senın bılgı bolumunde projeden resmler koycam demıstın bızmı yanlıs anladık ılerleyen saatlerdemı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Etiketler: