Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese selamlar, iPad ten canlı yayını izleyen varmı? Bende canlı yayına tıklayınca yeni bir sekme acıyor ancak görüntü gelmiyor.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

Yanlış anlaşılmak istemem. Her beşiktaşlı gibi bende stadın olabildiğince güzel olmasını bekliyorum. Ama şöylede bir durum var, projeye ait ilk maket olsun, lansmanda görücüye çıkan detaylandırılmış maket olsun, hepsinde çatı şeffaf. Hatta belki hatırlarsınız, mehmet demirkolun martılar çatıya pisleyince çatı nasıl temizlenecek diye esprisi olmuştu. Ve çatının şeffaf olacağına dair fazlasıyla haber yapıldı. Yani insanlar bunu böyle gördü, böyle bildi. Lansmandada bunun doğruluğunu destekleyen bir maket gösterildi. Madem çatı şeffaf olmayacak, maketlerde bu şekilde göstermenin mantığı neydi? İnsanlara yanıltıcı bilgi vermenin, olmayacak beklentilere sokmanın kime ne faydası oldu?
Maket yaparsan içini göstermen gerekir kulüp Başkan veya mimar tarafından asla çatı şeffaf
olacak denmedi her zaman yarı şeffaf olacak dendi kimse kimseyi kandırmıyor sadece bazı
taraftarlar şeffaf lafı etti yönetimin söylediğine değilde dışarda konuşulan dedikoduya inanırsanız
hayal kırıklığına uğrarsınız kaldıki dekoratif görünüm açısından yarı şeffaf olması çok daha
estetiktir sonuçta şeffaf veya yarı şeffaf aynı malzeme maliyeti etkilemiyor sadece kullanım açısından tam şeffaf
tercih edilmiyor ışığı geçirecek ısıyı geçirmeyecek ve aynı zamanda ambians sağlaması için özel olarak
imal edilmiş bir malzeme daha ne olması gerekiyor daha ortada bir şey yok gereksiz yere aldatıldık
kandırıldık gibi lafları kullanmanın anlamı varmı makette çatıyı şeffaf yapmayıp içini nasıl göstereceklerdi
o makette orjinal malzemelermi kullanıldığını sanıyordun hiç bir yerde bir tek kere bile çatının şeffaf
olacağı söylenmedi sadece forumlarda taraftarlar konuştu kendi kendinizi kandırdınız kimse yanıltıcı bilgi
vermedi ta wowdan beri çatının şeffaf olmadığını söylüyoruz biz nerden biliyoruz onun bunun söylediğinin
değil sadece Başkanın ve mimarın söylediğini dinliyoruz sor forumdaki insanlara bakalım çatının şeffaf olacağını
bir tek kişi sana söyleyecekmi yanlış yerlere inanıp sonrada kulübe püskürmenin mantığı nedir  :)
birde demirkol gibi konu Beşiktaş olunca sürekli art niyetli olan bir zatın sözlerine prim tanıma derim
ciddiye alınıp izlemeye bile değmez

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2014, 20:52:52
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Arkaaşlar bu iş makinasının adı "BOBCAT" dir... Şantiyede yapamadığı iş yoktur... Googleye BOBCAT yazın karşınıza çıkar... Ben bebiş diyorum buna...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı EagleForce

bir oyuncuları parasını alamadığı için sözleşmesini fe etti diye biliyorum dany ide tekrar bize kiralarlar
sorun çözülür :bandit:

Hajrovic'ten yedikleri kazik az buz degil ama hic konu edilmiyor basinda. 10'da 1'i para BJK'nin gitse 7/24 yayin yaparlar.

• Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2014, 20:56:19

Çevrimdışı ZEKI

kceptel hocamın açık adresini bilenler benimle irtibata geçermi lütfen :D

İlker hocam cok guzel bi hediye olur iyi dusunmussun, dogum gunu gecmismidir bilmiyorum :D :)

Çevrimdışı matias

Çevrimiçi Necmi

kceptel hocamın açık adresini bilenler benimle irtibata geçermi lütfen :D

kceptel kendisi biliyodur açık adresini ama bu aralar biraz muğlak olabilir :alala:

Çevrimiçi Necmi

Arkaaşlar bu iş makinasının adı "BOBCAT" dir... Şantiyede yapamadığı iş yoktur... Googleye BOBCAT yazın karşınıza çıkar... Ben bebiş diyorum buna...
Bobcat yazdım aha bu çıktı :alala:
@CharlieChaplin
düzelttim :D
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 21:28:24 Necmi ]

• Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2014, 21:21:45
http://www.bobcat.eu/ Küçük Eniştenin Web Sayfası :D :D :D Necmi Abi BOBCAT "t" harfi ile yazarsan çıkıyo :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı keremfrat1

Numaralının ışıklarıda :D gelmiş hadı hayırlısı bı guzel duruyor spot ışıklı numaralı :D

• Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2014, 21:26:17

Çevrimiçi Necmi

http://www.bobcat.eu/ Küçük Eniştenin Web Sayfası :D :D :D Necmi Abi BOBCAT "t" harfi ile yazarsan çıkıyo :)
yok t ile aramıştım buraya yanlış yazmışım tekrar arattım gene aynısı çıktı :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı megiddo

[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 21:40:56 megiddo ]

Çevrimdışı Sezai

Ulan arkadaş , hafiften sıyırıyorum kafayı herhalde , açıyorum canlı yayını dakikalarca öyle seyrediyorum sadece  :lol:

Çevrimdışı megiddo

stad bir aydınlanmış bir güzelleşmiş ne güzel görünüyor kamerada öyle :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Necmi abi bırakalım rahat rahat iftar etsin... hepimiz sabırsızlanıyoruz tamam da yarına da enerji lazım Mustafa'ya....  :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

Ulan arkadaş , hafiften sıyırıyorum kafayı herhalde , açıyorum canlı yayını dakikalarca öyle seyrediyorum sadece  :lol:
merak etme bende öyleyım :D hatta sabahlıyorum beton olunca :D  :D

Çevrimdışı Tolga

numaralı tarafındaki ışıklar stadı baya aydınlık gösteriyor çalışmaları daha net izleyebilecez bundan sonra galiba  :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı smtcglr

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

03.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

hocam haklısın ama o zamanlar hicbir şey net degildi. Belki ilk başta şeffaf düşünülüyordu ama sonra vazgecildi bilemiyoruz detayları. Ben mimarın roportajını hatırlıyorum gecen sene. Ona sorulmustu catı şeffaf mı olacak diye o da demişti ki ben şeffaf olmasını istiyorum her yer beleştepe olsun ama başkan istemiyor. Başkan transparan olsun istiyor içerisi net gozukmesin. Demekki o donemlerden bu zamana bu konu çokca tartışıldı her yonuyle incelendi hatta belki şu an bile bazı detaylar tartışılıyor. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Ben yuzde yuz şeffaf olmasını begenmiyorum mesela ama yarı şeffaf çok hoşuma gidiyor.

Yani bende bunu anlatmaya çalıyorum. Zamanında yapılan açıklamaları dinlemesek kendimizden şüphe edeceğiz :) Bu konu projede sözü geçen kişilerce fazlasıyla konuşuldu. Şimdileri nedense bunun tam tersi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Yüzde yüz cam gibi şeffaf olmasını bende istemem. Dediğin gibi en doğrusu bekleyip görmek. Umarım belirli bir yüzde saydamlıkla içeriyi anlaşılabilir kılan güzel birşey olur.
Oyun Başlasın.!!!

Etiketler: