Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339185 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

prekastçılara dünyanın lafını ettik.hemen utandırdılar bizi.demek ki bi mazeretleri varmış adamların... :super:

bi daha söyleyeyim prekast en son düşünülecek imalat stadtaki ona gelene kadar çok çok zor işler var yapılması gereken en kolayı prekastı yerine koymak kısa sürede kaçtane taktılar bügün  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Neden takılmasın kardeşim, nesi ilginç? Bu projenin en can alıcı kısmı çatısı değilmi? Siz önceki açıklamları, tanıtımı hiçe sayıp projede böyle radikal değişikliğe gidiyorsanız bunun bir izahatı olması gerek.

Projede radikal bir değişiklikmi oldu :alala:
ilk çatı konuşması neyse bu gün söylenende o değişen bir şey yok
çatı malzemesi sert bir malzeme diye mabet açıkladı branda değil
hiç bir zaman şeffaf olacak denmedi mimarın daha stada başlanmadan açıklaması
yarı şeffaf bir çatı düşünüyoruz oldu ve en fazla emek ve para çatıya harcanıyor
ve nasıl düşünülüyorsa öyle yapılıyor geri adım falan atılmış değil biri bir laf söylüyor
millet saydırıp duruyor 17 M€ herhalde bir brandaya verilmedi

ysariusta

• Ziyaretçi

Almeida görev için hazır!!  :us:

Dany'nin İntikamı 2  :iscrewy:

Günün Sözü: Verme mazluma Dany'i, çıkar Almeida Almeida.
:D

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaş nasıl maket yaptırdılarsa artık. Valla bizim orada eskiden kozalaktan falan ev maketi yaparlardı, kibritten de yapan olurdu, öyle biri miydi artık? Her yerinde bir farklılık var! Bu rampanın bir katı daha mı var? O filizler ne için duruyor o kısımda anlamadım bir türlü. Yeni açık bir bitse bi rahatlasam yahu

ysariusta

• Ziyaretçi

GS yabancı kontenjanı nedeniyle Almeida ile ilgili beklemek zorunda. Ulan Dany bir kez daha ayak bağı olma bize.

Çevrimiçi Necmi

GS yabancı kontenjanı nedeniyle Almeida ile ilgili beklemek zorunda. Ulan Dany bir kez daha ayak bağı olma bize.
bir oyuncuları parasını alamadığı için sözleşmesini fe etti diye biliyorum dany ide tekrar bize kiralarlar
sorun çözülür :bandit:

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı eski inönü

kceptel sana gelsin bunlar :)

çok güzel makina be usta her evin bahcesine lazım bir tane. Bu arada google'dan nasıl arattın hocam ?

Çevrimdışı Erol Akçınar

çok güzel makina be usta her evin bahcesine lazım bir tane. Bu arada google'dan nasıl arattın hocam ?
Mini yükleyici yaz hocam google'a çıkar :)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Caner

Evet klasik bir "bol fotoğraflı günün ardından gelen kısır gün" durumuyla karşı karşıyayız.

Çevrimiçi Necmi

Case 1845C dedinmi bulursun :D

ysariusta

• Ziyaretçi

bir oyuncuları parasını alamadığı için sözleşmesini fe etti diye biliyorum dany ide tekrar bize kiralarlar
sorun çözülür :bandit:
Bosnalı gitti de git git bitmiyor 14 mü 15 mi artık ne kadar varsa. Ağzından yel alsın olmaz bir daha dani mani

Çevrimdışı smtcglr

Projede radikal bir değişiklikmi oldu :alala:
ilk çatı konuşması neyse bu gün söylenende o değişen bir şey yok
çatı malzemesi sert bir malzeme diye mabet açıkladı branda değil
hiç bir zaman şeffaf olacak denmedi mimarın daha stada başlanmadan açıklaması
yarı şeffaf bir çatı düşünüyoruz oldu ve en fazla emek ve para çatıya harcanıyor
ve nasıl düşünülüyorsa öyle yapılıyor geri adım falan atılmış değil biri bir laf söylüyor
millet saydırıp duruyor 17 M€ herhalde bir brandaya verilmedi

Yanlış anlaşılmak istemem. Her beşiktaşlı gibi bende stadın olabildiğince güzel olmasını bekliyorum. Ama şöylede bir durum var, projeye ait ilk maket olsun, lansmanda görücüye çıkan detaylandırılmış maket olsun, hepsinde çatı şeffaf. Hatta belki hatırlarsınız, mehmet demirkolun martılar çatıya pisleyince çatı nasıl temizlenecek diye esprisi olmuştu. Ve çatının şeffaf olacağına dair fazlasıyla haber yapıldı. Yani insanlar bunu böyle gördü, böyle bildi. Lansmandada bunun doğruluğunu destekleyen bir maket gösterildi. Madem çatı şeffaf olmayacak, maketlerde bu şekilde göstermenin mantığı neydi? İnsanlara yanıltıcı bilgi vermenin, olmayacak beklentilere sokmanın kime ne faydası oldu?
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 20:02:46 Testere ]
Oyun Başlasın.!!!

Çevrimdışı ayayhan

Yanlış anlaşılmak istemem. Her beşiktaşlı gibi bende stadın olabildiğince güzel olmasını bekliyorum. Ama şöylede bir durum var, projeye ait ilk maket olsun, lansmanda görücüye çıkan detaylandırılmış maket olsun, hepsinde çatı şeffaf. Hatta belki hatırlarsınız, mehmet demirkolun martılar çatıya pisleyince çatı nasıl temizlenecek diye esprisi olmuştu. Ve çatının şeffaf olacağına dair fazlasıyla haber yapıldı. Yani insanlar bunu böyle gördü, böyle bildi. Lansmandada bunun doğruluğunu destekleyen bir maket gösterildi. Madem çatı şeffaf olmayacak, maketlerde bu şekilde göstermenin mantığı neydi? İnsanlara yanıltıcı bilgi vermenin, olmayacak beklentilere sokmanın kime ne faydası oldu?

çatı şeffaf denmedi hatırladığım saydam dendi yani gün ışığını geçiricek maketin şeffaf olması ise stadın tam görünmesi için olabilir

çatı şeffaf denmedi hatırladığım saydam dendi yani gün ışığını geçiricek maketin şeffaf olması ise stadın tam görünmesi için olabilir

Dendi veya denmedi. Yazdıklarımdan ne demek istediğimi anlamış olmanız lazım. Bunu böyleymiş gibi gösterenler değilde, gösterildiği gibi algılayanlar suçlanacak ona yanıyorum.
Oyun Başlasın.!!!

Çevrimdışı eagleizm

Bu gece numaralıda hafriyat olur bence..kuşak kalıpları sökülmüş..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı eski inönü

hocam haklısın ama o zamanlar hicbir şey net degildi. Belki ilk başta şeffaf düşünülüyordu ama sonra vazgecildi bilemiyoruz detayları. Ben mimarın roportajını hatırlıyorum gecen sene. Ona sorulmustu catı şeffaf mı olacak diye o da demişti ki ben şeffaf olmasını istiyorum her yer beleştepe olsun ama başkan istemiyor. Başkan transparan olsun istiyor içerisi net gozukmesin. Demekki o donemlerden bu zamana bu konu çokca tartışıldı her yonuyle incelendi hatta belki şu an bile bazı detaylar tartışılıyor. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Ben yuzde yuz şeffaf olmasını begenmiyorum mesela ama yarı şeffaf çok hoşuma gidiyor.

Çevrimdışı sallapati

mini loader ; mini yükleyici olarak geçiyor

Çevrimdışı ayayhan

hocam haklısın ama o zamanlar hicbir şey net degildi. Belki ilk başta şeffaf düşünülüyordu ama sonra vazgecildi bilemiyoruz detayları. Ben mimarın roportajını hatırlıyorum gecen sene. Ona sorulmustu catı şeffaf mı olacak diye o da demişti ki ben şeffaf olmasını istiyorum her yer beleştepe olsun ama başkan istemiyor. Başkan transparan olsun istiyor içerisi net gozukmesin. Demekki o donemlerden bu zamana bu konu çokca tartışıldı her yonuyle incelendi hatta belki şu an bile bazı detaylar tartışılıyor. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Ben yuzde yuz şeffaf olmasını begenmiyorum mesela ama yarı şeffaf çok hoşuma gidiyor.
ya zaten mantıken güneş ışığından elektrik üretecek bir çatının şeffaf olması nasıl düşünülebilirki ???

Çevrimdışı eski inönü

mini loader ; mini yükleyici olarak geçiyor
Öfff be havalara bak. Sen neymişsin be abi  :D

Çevrimdışı Efe

Stadı bıraktik küçük enisteyle ugrasiyoruz :lol: mustafanin foto atmasilazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

kceptel hocamın açık adresini bilenler benimle irtibata geçermi lütfen :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Etiketler: