Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

konu vurmak değil. Sorun ETİK sorunu, hatırlatmak görevimiz..

ben başkanın işçilerin etik haklarını yeri geldimmi kat ve kat fazlasıyla vericeğine eminim..sende emin olabilirsin

Çevrimdışı Atakan Uzun

@Necmi abi dün Eski Açıkta testere kirişlerin dış kolonlara dayanmayacağı ve çabuk yapılacağı üzerine konuşmuşsunuz ama benim gördüğüm orta kolonların filizleri son katta kapatılmış. peki ozaman testere kirişler dış kolonlara dayanmayacaksa nasıl destek alacaklar? sanki bir yanılgı var gibi burda...

Çevrimdışı Semih

Ekleyemedim resimleri, galeriden seçince sayfa yenileniyor sectigim resim gidiyor  :bawling:
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

krm1903

• Ziyaretçi

stadda oruç ve iftar mevzusu niye bukadar uzadı?? lüx restorant yada otel yerine çinento ve beton kokusunda oruç açmak sefa oluyosa diyecek bişey yok..işçi üzerinden  duygu sömürüsünede hele hiçgerek yok daha numaralının temeli atlılırken kaçtane kurban kesildi başkan canlı yayında kurbanların hepsinin işçilere dagıtılacagını söyledi ...
sana hiç bu kadar katılmamıştım

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Ekleyemedim resimleri, galeriden seçince sayfa yenileniyor sectigim resim gidiyor  :bawling:
mail at ben eklerim :) ad soyad arası . @ hotmail gmail farketmez .com

Çevrimdışı Semih

mail at ben eklerim :) ad soyad arası . @ hotmail gmail farketmez .com
gmaile yolladim hocam
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı FARUK

@Necmi abi dün Eski Açıkta testere kirişlerin dış kolonlara dayanmayacağı ve çabuk yapılacağı üzerine konuşmuşsunuz ama benim gördüğüm orta kolonların filizleri son katta kapatılmış. peki ozaman testere kirişler dış kolonlara dayanmayacaksa nasıl destek alacaklar? sanki bir yanılgı var gibi burda...

makette göründüğü gibi testerenin orta sayılabilecek kısmındaki kolon taşıyacak yani testerenin üst kısmı boşta gibi
mustafanın resimlerde sonlandırılan kolonların önünde devam eden var o taşıyacak büyük ihtimal
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 13:11:24 faruk1903 ]

Çevrimdışı Kartal1903

Dogrusya Almeida Gs ye 3 yıllık imza atmış  :D :lol: :ok: :biggrinking: :super:  :muhaha: :zuhaha:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kadir Akdağ

[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 13:26:25 Kadir Akdağ ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

pazar günü bi aksilik çıkmazsa buluşmaya gelicem  :tabe:

hem @bjk_mabet le ufak bi göbek bağı operasyonum var onu halledicem :D
gobek baglari cogaliyor benimde var @bjk_mabet :D

Çevrimdışı quentine83

şu canlı yayın kamerasını bi tık aşağı çekseler ne olur yani.havaya bakacağımıza olup bitene bakardık.çok değil yaa bi tık...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı denizaydogdu

Beşiktaş'tan ayrılan Hugo Almeida Galatasaray'a transfer oldu.
Kartal

Çevrimdışı Sedat

Almeida görev için hazır!!  :us:

Dany'nin İntikamı 2  :iscrewy:

Günün Sözü: Verme mazluma Dany'i, çıkar Almeida Almeida.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 13:50:25 Polemick1903 ]
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı murat

gobek baglari cogaliyor benimde var @bjk_mabet :D
sizde az uyanık değilsiniz sakladınız numaralıya .bizim çocuk eski açığa talim :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

sizde az uyanık değilsiniz sakladınız numaralıya .bizim çocuk eski açığa talim :evillol:
Ahahahahah superdi yeminle istekiler neye kahkaha attin diye soruyorlar gelde cevap ver simdi  :biggrinking:

Çevrimdışı Atakan Uzun

makette göründüğü gibi testerenin orta sayılabilecek kısmındaki kolon taşıyacak yani testerenin üst kısmı boşta gibi
mustafanın resimlerde sonlandırılan kolonların önünde devam eden var o taşıyacak büyük ihtimal

faruk sanırım haklısın ben 3.sıradaki  kolonlara bakıyorum ama 2. sırada bir kolon dizisi daha var. eski açık alçak olacağından o kolon mesafeside yeterli olacaktır. eyvallah saolasın  :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

şuan yeni açık numaralı birleşiminde hafriyat var küçük enişte kameranın önünden geçti :D :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-1903

şuan yeni açık numaralı birleşiminde hafriyat var küçük enişte kameranın önünden geçti :D :D

orda hafriyat bitmemiş miydi yaaa  :s20:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Efe

orda hafriyat bitmemiş miydi yaaa  :s20:

hayır vincin yan tarafında olduğu gibi duruyordu bi kaç günde erittiler bugün biter heralde çok sıkıntı verici bişey değil nasıl olsa daha obitaş oraya gelemedi o yüzden sıkıntı yok  :icool: numaralıyı alsınlarda çiçekler tam anlamıyla girişse kuşak bitti yarından itiberen kalan hafriyatıda alırlar artık numaralıdan :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

projeye göre eski açık testere kirişlerini tutan bir kolon var yapılsın birlikte görelim en iyisi

Çevrimdışı ziyasevik

@ArenaBesiktas hesabına 4 tane fotoğraf twitledim.  Ayrıca Tgrt Haber çekim yapıyordu ne zaman yayınlanır düye sordum. Gün boyu yayınlanır dedi.

Çevrimdışı FARUK

Etiketler: