Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340859 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı melih

Çiçekler 10 gün içinde eski açıkta tabla betonu atıyor üstüne kirişleri dikiyor onları betonluyor ve üst kat tabla betonu kalıplamasına başlıyor. Ve aynı anda kapalıyla numaralıya da bakıyor.
Obitaş hala olduğu yerde sayıyor bir köşeyi dönemedi aylardır.

Nerden bulaştı bu adamlar bize ne geri zekalı bir firmaymış yarabbim.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı serti67

lann bu goruntunun gerıden gelmesı benı hasta edıyo  eskı acıkta toplantı yapıyolar dıorum kac dakkardır yanlıslıkla goruntuyu yenıledım adamlar ucmus dejavu oldum hee:::::::)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Arkadaşlar şimdi reklama girecek ama Denizbank 1000 tl faizsiz kredi veriyor 12 ay geri ödemeli.Ayda 83 tl ye denk geliyor.Bilmeyenler için hatırlatayım dedim.
MASRAF NEKADAR ALIYORLAR
A-DEM BA BA

Çevrimdışı Efe

Kamera goruntusu dun gece yine yavasladi ve geriden geliyor sayfaya dakkada bi yenilemek gerek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-1903

kombine almak isteyip de taksit yok diye dert eden arkadaşlar.. yaptığınız alışveriş sonrasında kartınızın bankasını arayın size taksit yaparlar.. faizi de yüksek olamaz BDDK kredi kartı işlemlerinde faiz üst sınırı çizdi çünkü.. dert etmeyin alın yani kombinenizi  :super:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı serti67

Kamera goruntusu dun gece yine yavasladi ve geriden geliyor sayfaya dakkada bi yenilemek gerek :icool:
valla ole adama ne oluyo lan dedırtıyo prekascı vınc bugun msallahı var yanlızz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Sevgili pazar günü toplantıya katılacak forum yönetici ve sakinleri...  Eyvallah, herşey tamam, bjk_mabet ayarlandı, toplantı saati, toplantı konuları belirlendi..
Peki efendiler.. ya toplantıya gelemeyecekler..... bizim için nasıl bir çalışma düşündünüz.. video çekilecek mi? toplantı konuları paylaşılacak mı? broadcast bir yayın ne zaman gerçekleşecek??? ( klavyemden kıskançlık damladığı baya bir belli oldu ama ne yapayım)  :lamer:

AYNISI BENDEVAR NASIL ATLAYIP GİTSEM DİYE PLANLAR YAPIYORUM OLMUYOR OLMUYOR  :bawling:
A-DEM BA BA

Çevrimdışı Efe

valla ole adama ne oluyo lan dedırtıyo prekascı vınc bugun msallahı var yanlızz
Prekastlar en kolay iş daha oncede soyledim bence duzenli sekilde gidiyor daha kabanin bitmesine var o yuzden bittikce yerlerine koyarlar sıkıntı olmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Şuanda statta çalışma var mı?Canlı yayında görebildiğim bir çalışma yok da belki de kameranın göremediği bir yerlerde bir şeyler vardır emin değilim.Eski açık tarafı kaç gündür sahipsiz kaldı gibi.Şu yeni işçiler en kısa zamanda umarım gelir de eski açık temposuna kavuşur.

Çevrimdışı quentine83

şu kapalıdan bi çıkabilseler adamlar baya bi hızlanacaklar ama.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Bilgi sahipleri yardımcı olabilirse çok sevinirim.Bu kapalı üst bölüm biraz uzamadı mı?Böyle giderse Ağustos'u bulur mu kapalının üst bölümünün bitmesi?

Çevrimdışı Kartal1903

Şunu mabetin acılışında yapmalıyız bence
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Semih

Birazdan stada inicem gümüşsuyundan şarj bitmese resim cekmeye calisirim. Telefondan Upload ediliyor mu foruma?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Kartal Ç

vodafone arena kombineleri aldığımızda gitmediğimiz maçlar için koltuğumuzu (başka arkadaşa devretme olayı dışında) klübün satışa çıkarması için boşa çıkarabiliyor muyuz? birkaç yerde böyle birşey okudum ama resmi olarak yazan biryer göremedim passoligde yada klübün sitesinde.
bir de klüp eğer satarsa tek maçlık ücretin bir kısmını iade ediyor mu bize? resmi kaynak gösterebilecek olan varsa çok memnun olurum. daha önce konuşulduysa kusura bakmayın. Burda kalabalık olmasın özelden de cevap yazabilirsiniz.

Çevrimdışı krena

Demiyim dedim ama;
2 Gün üst üste İFTAR işi hiç hoş Değil. Sanki görmemişin Stadı Olmuş, Stad da Locası olmuş vay be FEDALARDAN SEFALARA..... Vay benim Türk usulu sermaye grubum..... :akuma:
Resimler için eline sağlık Mustafa

Çevrimdışı demir_kArtAl

bence bunu yapalım, süper ötesi birşey.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

Stadda iftar verilme mevzusundan rahatsız olmayan yoktur sanırım.Sadece bu forumda değil forzada da diğer Beşiktaş forumlarında da millet çok sert tepkiler veriyor.Haklılar da.Orda emek veren o kadar oruç emekçi varken onların gözünün önünde iftar yapmak da ne demek oluyor Allah aşkına.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Stadda iftar verilme mevzusundan rahatsız olmayan yoktur sanırım.Sadece bu forumda değil forzada da diğer Beşiktaş forumlarında da millet çok sert tepkiler veriyor.Haklılar da.Orda emek veren o kadar oruç emekçi varken onların gözünün önünde iftar yapmak da ne demek oluyor Allah aşkına.

Kimse kusura bakmasın ama bu yönetimin görgüsüzlüğüdür. Emekçilere yapılan ayıbın haricinde ilk kazmanın vurulduğu günden beri inşaatı takip eden biri olarak bana bile "Ulan iyi ki bir stad yapıyorsunuz arkadaş bu kadarda milletin gözüne sokulmaz ki " dedirtmiştir. Her röportajda, her sohbette "Stad'ta stad. Stad'ta stad". İnsanı soğutmayın şu stadtan allah aşkına

Çevrimdışı krena

Bu Foto beni sinir etti.  :akuma:
Adamlar iş yapacak Beton bekliyorlar, Millet orada araba park ediyor.. Bilmem ki kırmızı halı da varmıdır.  :akuma:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

arkadaşım demeçlerine bakmazsın olup biter. kendine dert edinme yani :)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı asi_kartal

Bizim stadın üst katları alt katlardan sıra olarak daha mı az arkadaşlar ya :(

Hemen hemen tüm stadlarda üst katlar alttan 5-7 sıra  daha fazla ve daha iyi duruyo ama bizde tam tersi gibi bilmiyorum göz alışkanlığındanmıdır biraz basit görünüyo bana..
Birde bugun facebokk Vodafone arena sayfasında kapasite 41.903 olarak lanse edildi bu konuda halen hiç bir gelişme yok mu ? (Koskoca stadın arkasında ki hotel görülmüyor bizim stadımızın 5000-10.000 daha artması mı göze batıyor !)

Bu konuda diğer forumda ilk zamanlar yazmıştım stada ilk kepçe vurulduğu zamanlar olması lazım gelin Beşiktaş taraftarı olarak bu konuya el atalım protestomuzu edelim, bu stad bir kere yapılacak ve yenisi belki 40 50 sene sonra yapılacak. Şimdiden baskımızı koyalım yapım aşamasına gelmeden belki kazanırız çünkü istediğimiz çok büyük bir şey değil en fazla 5000 yada 10.000 daha fazla kapasite. He bu kapasitede yeter ama imkanımız varken gerekli tepkilerimizi koyalım dedik ama olmadı sanırım..  Ayrıca yol planlaması içinde yazmıştım stad çevresinde ki yolun alt tarafa alınıp taksim meydan projesi gibi üst tarafın tamamen yayalara bırakılması dolmabahçe ile bir bütün haline getirlmesi gibi vs..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Oktay

stadda oruç ve iftar mevzusu niye bukadar uzadı?? lüx restorant yada otel yerine çinento ve beton kokusunda oruç açmak sefa oluyosa diyecek bişey yok..işçi üzerinden  duygu sömürüsünede hele hiçgerek yok daha numaralının temeli atlılırken kaçtane kurban kesildi başkan canlı yayında kurbanların hepsinin işçilere dagıtılacagını söyledi ...
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 12:42:16 Oktalg ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

pazar günü bi aksilik çıkmazsa buluşmaya gelicem  :tabe:

hem @bjk_mabet le ufak bi göbek bağı operasyonum var onu halledicem :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı krena

stadda oruç ve iftar mevzusu niye bukadar uzadı?? lüx restorant yada otel yerine çinento ve beton kokusunda oruç açmak sefa oluyosa diyecek bişey yok..işçi üzerinden  duygu sömürüsünede hele hiçgerek yok daha numaralının temeli atlılırken kaçtane kurban kesildi başkan canlı yayında kurbanların hepsinin işçilere dagıtılacagını söyledi başkana emekci üzerinden vurmakta şu 2- 3 gündür moda oldu

konu vurmak değil. Sorun ETİK sorunu, hatırlatmak görevimiz..

Çevrimdışı bbdsa

Arkadaslar kapali altta prekast yerlesimi bitmedi degilmi? O mervidenlerin arasina daha yerlesicek?

Etiketler: