Bizim stadın üst katları alt katlardan sıra olarak daha mı az arkadaşlar ya :(
Hemen hemen tüm stadlarda üst katlar alttan 5-7 sıra daha fazla ve daha iyi duruyo ama bizde tam tersi gibi bilmiyorum göz alışkanlığındanmıdır biraz basit görünüyo bana..
Birde bugun facebokk Vodafone arena sayfasında kapasite 41.903 olarak lanse edildi bu konuda halen hiç bir gelişme yok mu ? (Koskoca stadın arkasında ki hotel görülmüyor bizim stadımızın 5000-10.000 daha artması mı göze batıyor !)
Bu konuda diğer forumda ilk zamanlar yazmıştım stada ilk kepçe vurulduğu zamanlar olması lazım gelin Beşiktaş taraftarı olarak bu konuya el atalım protestomuzu edelim, bu stad bir kere yapılacak ve yenisi belki 40 50 sene sonra yapılacak. Şimdiden baskımızı koyalım yapım aşamasına gelmeden belki kazanırız çünkü istediğimiz çok büyük bir şey değil en fazla 5000 yada 10.000 daha fazla kapasite. He bu kapasitede yeter ama imkanımız varken gerekli tepkilerimizi koyalım dedik ama olmadı sanırım.. Ayrıca yol planlaması içinde yazmıştım stad çevresinde ki yolun alt tarafa alınıp taksim meydan projesi gibi üst tarafın tamamen yayalara bırakılması dolmabahçe ile bir bütün haline getirlmesi gibi vs..