Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342380 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı karakartalım

ahmetx(muavenet) in yapmış olduğu tabloya passolig tribün yapısına göre güncelleme yaptım.yanlış varsa düzeltelim.alt kat 3 sıra loca koltukları hesaba katılmamıştır.

şu özelliklerle ve boyla genişlik ve uzunlukla bizim stad fbden küçük olamaz enine boyuna yüksekline ulan bu ülkede nedir beşiktaşın çektiği bu takımı ne rumlar nede fransızlar kurdu çerkez mollalar kurdu akşam akşam deli oldum resmen
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı sallapati

An itibariyle kusagin son bolumu betonlaniyor artik engel kalmadi numaralida insaat alani genisleyecek kisa sure icinde :busted_cop:

Efe bunun için  rampa baya daraltılıp eski açık tarafına kaydırılmalı.. öyle mi yapacaklar?

Çevrimdışı eski inönü

pazar günü kaçmaz Umut hocam biraz erken gelirim foto video çekerim sonra inerim gazilere  :icool:  sen de geliyor musun pazar günü?
büyük ihtimal geliyorum Ekrem hocam senin sohbetin kaçmaz :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

öyle istemedinizmi  :alala:
@mustafa_(87)

evet öyle istedik abi göremedimde ben iyi olmuş teşekkür ederiz :)

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi  ; eski açıkta testere kirişler kolonlara dayanmayacağı için üst kat daha hızlı yapılır diyebilir miyiz?

Çevrimdışı karakartalım

ya bide facede takip ettim sayfalarda herkez vodofone arena sönük kalacak yok konyanın yanında yok bursanın yanında biz o stadları asla kötülemiyoruz güzel ve ligimize lazım olan kaliteli stadlar gerçekten fakat insan bi düşünür e be mantıksız insan beşiktaşın stadının yeri sadece milyar dolar konya stadını azına kadar dolduracak bi para bu sen bu değerdeki bi yere stad yapıyosun üstelik malzemeden kısmadan herşeyi devlet tarafından takip ediliyo yanlış aranıyo o kadar dikkat ediliyo ya akıl var mantık var deli oldum ya ana avrat yorum yapacaktım deymez adam bilmiyo bizim sadece çatımız   milyon avro konya stadı kaça yapıldı. inşallah şanpiyonluklarıda görücez stadımızda inşallah.

Çevrimdışı eski inönü

Kemal Sunalın vefatının yıl dönümü

canım benim ya ne güzel bir insandı. Ruhu şad olsun Kemal abinin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Efe bunun için  rampa baya daraltılıp eski açık tarafına kaydırılmalı.. öyle mi yapacaklar?
Mabet o sekilde soyledi iyice duvara yaklastiracaklarmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

evet öyle istedik abi göremedimde ben iyi olmuş teşekkür ederiz :)
öğlen dışardaydım telefondan senin mesajın dikkatimi çekti hafta sonu olsa iyi olur diyordun
bende mabeti aradım müsaitmi diye müsaitmiş pazara aldık :tabe:

Çevrimdışı murat

ya bide facede takip ettim sayfalarda herkez vodofone arena sönük kalacak yok konyanın yanında yok bursanın yanında biz o stadları asla kötülemiyoruz güzel ve ligimize lazım olan kaliteli stadlar gerçekten fakat insan bi düşünür e be mantıksız insan beşiktaşın stadının yeri sadece milyar dolar konya stadını azına kadar dolduracak bi para bu sen bu değerdeki bi yere stad yapıyosun üstelik malzemeden kısmadan herşeyi devlet tarafından takip ediliyo yanlış aranıyo o kadar dikkat ediliyo ya akıl var mantık var deli oldum ya ana avrat yorum yapacaktım deymez adam bilmiyo bizim sadece çatımız   milyon avro konya stadı kaça yapıldı. inşallah şanpiyonluklarıda görücez stadımızda inşallah.
ya biz eski stad ile devam etseydikte bizim stadtan güzeli yoktu.türkiyenin en güzel stadından dünyanın en güzel stadına terfi edeceğiz.türkiyedeki stadlarla kıyas edilemez.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

öğlen dışardaydım telefondan senin mesajın dikkatimi çekti hafta sonu olsa iyi olur diyordun
bende mabeti aradım müsaitmi diye müsaitmiş pazara aldık :tabe:

Mabete de teşekkür ederiz nihayet hepinizi kasmadan rahat rahat göreceğim güzel oldu abi :)

Çevrimdışı eski inönü

kalıbın boyunu boşver önemli olan içindeki kolonun boyu :evillol:
peki sen oyle diyorsan oyledir abi  :)

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi  ; eski açıkta testere kirişler kolonlara dayanmayacağı için üst kat daha hızlı yapılır diyebilir miyiz?
evet diyebiliriz hatta yeni açıktada öyle orda bağlantı çok uğraştırdı
şimdi çatıyı taşıyıcı kolonlar asker gibi sıralanıp gidecek birde eski açıkta sayısıda az
testere kirişleri taşıyan kolonlarda altta kalacağı için detayları daha az olacak
eski açık üst numaralı gibi uğraştırmaz numaralıyı çiçeklerin çok hızlı yapacağını
düşünüyorum obitaşta biraz adam takviyesi yaparsa Efenin gün tahmini tutar
ama beklenenin aksine ince işler çok uzun sürecek

Çevrimdışı Salih A.

bizim çatı yaptığımız paraya adamlara DEVLET stad yapıyor oda 3. seneye girecek nerdeyse kıyas bile kabul etmez. en basiti Türk telekom aslantepeye devlet zoruyla sponsor oldu ve bu sene bitiyor anlaşma seneye sponsor yok bulurlarsada bizim vodafone anlaşmasının yanına yaklaşamazlar fb vodafone anlaşmasının yanından bile geçemediği için dümenden stadın ismini fenerium olarak değiştirmeye gayret ediyor yani kısaca o arazi değeri konya ve bursanın her metrekaresine stad yapmaya yeter 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı karakartalım

ya biz eski stad ile devam etseydikte bizim stadtan güzeli yoktu.türkiyenin en güzel stadından dünyanın en güzel stadına terfi edeceğiz.türkiyedeki stadlarla kıyas edilemez.

aynen dediniz gibi biz efendilik yapıp kötülemiyoruz fakat göz var nizam var ortada yani ayrıca bu stadı her ne kadar biz yapsakta milli servet milli güzellik bu stad bizim beşiktaş taraftarının   ama milli takımımızında resmen ülkeye prestij kazandıracak bi mimari eser insan bi dururda şapkasını önüne koyar daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu olacak bunun daha ötesi yok ama artık kabul edecekler kıskana kıskanada olsa bize farketmez biz sadımızın keyfini çıkarrı takımımızı destekleriz  :icool:

Çevrimdışı Necmi

Mabete de teşekkür ederiz nihayet hepinizi kasmadan rahat rahat göreceğim güzel oldu abi :)
Evet sen geliyordun kalkma faslı oluyordu  :D
resimleride erken çekersin birlikte turlarız gene :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

02.07.2014 Tarihli Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı karakartalım

bizim çatı yaptığımız paraya adamlara DEVLET stad yapıyor oda 3. seneye girecek nerdeyse kıyas bile kabul etmez. en basiti Türk telekom aslantepeye devlet zoruyla sponsor oldu ve bu sene bitiyor anlaşma seneye sponsor yok bulurlarsada bizim vodafone anlaşmasının yanına yaklaşamazlar fb vodafone anlaşmasının yanından bile geçemediği için dümenden stadın ismini fenerium olarak değiştirmeye gayret ediyor yani kısaca o arazi değeri konya ve bursanın her metrekaresine stad yapmaya yeter 

:D :claps: +1903

Çevrimdışı Necmi

sen merak etme gene devlet zoruyla bir sponsor bulurlar :D
bırakın konuşsunlar yarası olan gocunur güzele çirkin demekle çirkinleşmez :D

Çevrimdışı eski inönü

Bizim stad bitsin taraflı tarafsız herkes Turkiyenin en guzel stadı burası diyecek bakın gorursunuz.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Evet sen geliyordun kalkma faslı oluyordu  :D
resimleride erken çekersin birlikte turlarız gene :D

yok abi önce oturacağım sizlerle güzelce akşama doğru çekeriz yine beraber  :D bi kerede kalkma fasılsız bir toplantı olsun  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

hem unutmayın tokinin bizden artıları var.
adamların yerden ısıtmalı olimpik yüzme havuzları var :evillol:

Çevrimdışı İrfan

Stad inşaatı bitince hemen spor salonuna başlasalar bari, yoksa biz ne izleyecez akşamları açıp  :iblush: :D spor salonuyla nöbete devam ederiz ne güzel  :ebebe:
We are Electric..!

Çevrimdışı Necmi

yok abi önce oturacağım sizlerle güzelce akşama doğru çekeriz yine beraber  :D bi kerede kalkma fasılsız bir toplantı olsun  :evillol:
evet geçde gelmeyin rahat rahat konuşalım ben büyük ihtimal erken gelirim

Etiketler: