Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343962 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı smtcglr

Kapalının önündeki beton arabası mı  :alala:

Çevrimdışı canU

çiçekler galiba yeni demirci ve kalıpçı ekibi gelene kadar geceleri de çalışacak @bjk_mabet ?

Çevrimdışı Necmi

ne kadar sessiz bu gece buralar :alala:
sanki herkes pusuya yatmış bekliyor :D

Çevrimdışı Serjo

mabet'i bekliyoruz pusuda  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Sezai

Aynen Necmi abi , bir olay olsa da fırlasak diye sessiz sakin takip ediyoruz  :D

Çevrimdışı Deniz

çalışmalar yavaşladı transfer yok bu taraftar çok dertli çookk
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Deniz

Kemal Sunalın vefatının yıl dönümü

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Semih

4 gündür giremiyordum tüm mesajları okuyayım dedim ama 400. sayfaya kadar gelebildim pes ettim.  çok kısa da olsa özet geçebilicek var mı  :flag:
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı murat

necmi abi bir soru sordum kaynadı arada galiba.passolig sitesine göre ahmetx in çalışmasını güncelledim.senin kesitler ile biraz farklı yapmışlar.birer sıra eksik gözüküyor.sence nasıl olacak üst kat 22 mi olur 23 mü? yeni açık 28+28 eski 24+15 ve altlarda bazıyerler 24 yerine 22 sıra gözüküyor.sıra sayıları kesitlerdeki gibi mi olur?güncel kapasite tahminin nedir?

Çevrimdışı ask1903

Selamlar,
Hiç bir zaman iyi bir forumcu olamadım. Nadiren de olsa bir şeyler karalarım.
Hem eski bir Beşiktaş'lı hem de inşaat mesleğinden biri olarak gördüğüm bir kaç konuyu paylaşmak istedim.
Öncelikle kullanılan kalıp malzemeleri dikkatimi çekti. Kalıp iskelelerinin çokluğu ve kalitesini beğendim.
Hatta şunu söyleyebilirim bu kadar malzeme, birim betondaki kalıp maliyetini 2 veya 3 e katlamıştır.
Ancak inşaatın hızlı yürümesi için katlanılması gereken bir maliyet.
İnşaat işi esas olarak çok basit olmasına rağmen içinde insan unsuru ve bir çok disiplin bulundurması sebebiyle
çoğu zaman aksaklıklar yaşanmakta. Yaklaşık 20 yıllık tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim ki yeni stadımızın
inşaat hızı standartlara göre gayet iyi. Birbirini tekrar etmeyen, standart olmayan imalatlar, işin daha hızlı yapılmasını
engelleyen sebeplerden.
Daha yapılacak olan ince işler, elektrik ve mekanik disiplinler, çimlendirme, çatı örtüsü, dış mekanlar, zayıf akım işleri,
peyzaj vb. işler var. Bütün bu işlerin yapımını gözümün önüne getirebiliyorum.
Dolayısıyla bence sezonun 2. yarısına yetişmesi oldukça iyimser bir tahmin. Ancak stad bittiğinde beklediğimize değecek.
Selamlar, Saygılar.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Necmi

4 gündür giremiyordum tüm mesajları okuyayım dedim ama 400. sayfaya kadar gelebildim pes ettim.  çok kısa da olsa özet geçebilicek var mı  :flag:
Özet= mabet yükseliyor.  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

necmi abi bir soru sordum kaynadı arada galiba.passolig sitesine göre ahmetx in çalışmasını güncelledim.senin kesitler ile biraz farklı yapmışlar.birer sıra eksik gözüküyor.sence nasıl olacak üst kat 22 mi olur 23 mü? yeni açık 28+28 eski 24+15 ve altlarda bazıyerler 24 yerine 22 sıra gözüküyor.sıra sayıları kesitlerdeki gibi mi olur?güncel kapasite tahminin nedir?
Evet ondan sonra bende resimlerden sıraları saydım ortada 23 sıra görünüyor
mesela yeni açık alt 29 sıra zaten kolonlara dayayacaklarsa öyle olacak üst 30
sıra yada bizim firmaların projedeki ölçüleri tutturamama gibi bir sorunları var :evillol:
stad gittikçe ilginçleşiyor :bandit:

Çevrimdışı demir_kArtAl

numaralıya yanaşan kamyondaki büyük beyaz şey nedir?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı eski inönü

@Necmi abi eski açık loca katında öndeki kalıplanmış kolonların boyu neden uzun?
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 00:13:34 eski inönü ]

Çevrimdışı Ekrem

ihtiyarların yanında ben genç olarak bulunacağım o zaman vardır bi kaçtane daha genç  :lol:
var Efe hocam :lol:

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Semih

banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı murat

Evet ondan sonra bende resimlerden sıraları saydım ortada 23 sıra görünüyor
mesela yeni açık alt 29 sıra zaten kolonlara dayayacaklarsa öyle olacak üst 30
sıra yada bizim firmaların projedeki ölçüleri tutturamama gibi bir sorunları var :evillol:
stad gittikçe ilginçleşiyor :bandit:
41903 e indirmek için çaba sarfediliyor sanki :iscrewy:

Çevrimdışı Tarık

Selam arkadaslar uzun zamandir takip ediyordum bugune kismet oldu uye olmak. Buraya emek veren herkese tesekkur ederim.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi eski açık loca katında öndeki kalıplanmış kolonların boyu neden uzun?
kalıbın boyunu boşver önemli olan içindeki kolonun boyu :evillol:

Çevrimdışı Ekrem

buluşmaların vazgeçilmez adamı ekrem86  :lol:
pazar günü kaçmaz Umut hocam biraz erken gelirim foto video çekerim sonra inerim gazilere  :icool:  sen de geliyor musun pazar günü?

Çevrimdışı Necmi

Selam arkadaslar uzun zamandir takip ediyordum bugune kismet oldu uye olmak. Buraya emek veren herkese tesekkur ederim.
hoş geldin
Konu Beşiktaş olunca güzelleşmesi için özel çaba gerekmiyor :)

Etiketler: