Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344064 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

4 saat önce altta yeni takılan prekastlar görünüyor

Çevrimdışı Efe

gider 22 den bir kombine daha alırım kafamı bozmayın :evillol:

tamam abi kızma ilk maçta bakalım neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

@Necmi abi ahmetx in tabloda biraz değişiklik yaptım.passolig teki verileri doğru kabul edelimmi? yoksa her kata bir sıra daha gelirmi?senin kesitler de kaç sıra çıkıyor?

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı eski inönü

prekastçıların yeni getirdigi vinç mabetin bahsettiği büyük paletli vinç degil sanırım

Çevrimdışı eski inönü

Bursada otur ordan kalk maça gel ancak helal olsun derim  :ok:
gol olunca sevinip üstüme atlarsan yumruğu yersin peşinen söyleyim :evillol:

:kop:

Çevrimdışı Efe

mustafanın fotoları bekliyorum bugün hiç bakamdım stada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda çalışıyorlar şuan eski açıkta betonlama var kolonlara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı asyakartalı

Arkadaşlar bende izmirli olarak uygun fiyatlı bi kombine almak istiyorum.fakat anlamadığım bişey var.stad açılana kadar olimpiyat stadında geçerli olucak tamam.stad bitince sezon sonunda biticekmi kombine süresi.birde taksit olayı olaydı iyidi.taksit için biraz daha beklemelimiyiz?yardımlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı riza calli

Stat ne zaman biterse bittigi tarihten itibaren bir yil boyunca gecerli

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar bende izmirli olarak uygun fiyatlı bi kombine almak istiyorum.fakat anlamadığım bişey var.stad açılana kadar olimpiyat stadında geçerli olucak tamam.stad bitince sezon sonunda biticekmi kombine süresi.birde taksit olayı olaydı iyidi.taksit için biraz daha beklemelimiyiz?yardımlarınızı bekliyorum

Bankalar belli yüzdelerle vade farkı koyarak sonradan taksitlendirme yapıyor,bankanızla konuşursanız oranı öğrenebilirsiniz

Çevrimdışı Efe

bu arada 29 Ekim için şafak 119 @Efe Elaldı
evt o şekilde yazalim hergun eski inönü ben unuttum onu bugun  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı asyakartalı

Çevrimdışı asyakartalı

bu arada google a 'vodafone arena kombine satış' yazdığımızda 2.sırada,hala geçen senenin kombine satışları çıkıyor.klüpten birilieri silse bari bunu(rte stadında oynayacaığımız ibaresini görünce gözlerim pörtledi bi anda :ebebe:.sonradan uyandım  :biggrinking:)

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/56159/

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

bu arada 29 Ekim için şafak 119 @Efe Elaldı
bence 160 dan sayalım arkadaşlar.hem hayal kırıklıgına uğramamış oluruz.hemde daha gerçekçi olur.bugün yarın safak 10 -20 falan kalınca hedefler ve beklentiler yüksek oldugundan üzülürüz.gelin şunu 160 yapalım sağlam olsun...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

bence 160 dan sayalım arkadaşlar.hem hayal kırıklıgına uğramamış oluruz.hemde daha gerçekçi olur.bugün yarın safak 10 -20 falan kalınca hedefler ve beklentiler yüksek oldugundan üzülürüz.gelin şunu 160 yapalım sağlam olsun...
119 da uyar 160 hatta 360 gün sonra açılsa yine üzülmem ..!

Çevrimdışı Efe

bu açılması içinde değil yanlış anlamayın kaba inşaatın bitimi için :D

açılış 2015 şubat 14  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

120 den sayalım sonra -1 -2 diye devam ederiz :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

keşke yarın bitsede 1 sezon izlesek.kulüp kazansa.sarkacak her tarih beşiktaşın aleyhine .sağ salim kimsenin burnu kanamadan ne kadar erken biterse o kadar iyi.

Çevrimdışı riza calli

Sayin HSBC Advantage kartinizla yaptiginiz 28/06 tarihli 900 TL lik harcamanizi faiz dahil 194 TL lik 5 taksite,15 TL islem ucretiyle bolmek icin 2 gun icinde ALO yazip bu SMS i yanitlayin, isleminizi taksitlendirelim.Ekstreniz rahatlasin. HSBC BANK

Etiketler: