ve artık son 20 sayfaya kaldım
simdi temel fikirlerimi söylemek istiyorum,,24ünden bu yana
gecen 8 gunde, inanılmaz bir gelişim bekliyordum ama ona en yakın sekilde işler devam ediyor,,
ve ben su sure içerisinde inanılmaz dedikodular inanılmaz bilgi akısı oldu resmen benim burada olmayısım ve konuya hakim olmamamı bekliyorlarmıscasına:D:D
simdi rahatsız oldugum noktalardan birisi finansal noktadır,,sayın ihsan coskunun dediği gibi 103 milyon dolarlık stadın maliyetinin,,400mtlye varacagı bilgileri geliyor,,
aynı sekilde obitasın numaralıdaki ihale kosullarındaki durumundan dolayı bizimkilerin oraya bir tazminat odemesi
ciceklerin baskana yakın olmasından kaynaklı bi garipce bir dedikodu,,
bu detay netlesmeye basladı simdi ben 70-85milyon kredi 10yıllık loc,vip,kombine 3lüsünün temlik edileceği konusunu yazmıstım ve sanırım dogru suresı uzun yoksa no problem
ve esas rezilliğin en buyugude,,baskanın seref beyin olum yıldönümü kameraların karsısında Yeni acıgın adını Seref bey koymayı dusunuyoruz demesinden 2 hafta geçtikten sonra
Haberlerde Yeni acıgın milangaz adını alıcagı bilgileri var,, bakın bu olursa ve süreside 2yılı geçerse inanılmaz güzel seyler dusunucem yonetim hakkında,,
baska yere koyabilir buda beni üzer ama sorun etmem,, verilen sözün tutulmasını istiyorum,, bunu hatırlayan cıkmıcaktır ben bulursam videosunu koyarım gazetelere cıkarsa cok buyuk rezillik olur oyle boyle değil