Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Peki Gs kim alıyor :) taraftar lazım küfür de edecek tezahürat ta çekirdekçi seyirci gelecekse gelmesin biz onlarla var olmadık...!  yeni stadda yeterki birlik beraberlik kopmasın...!

Çevrimdışı ozan062

ayın 24ünden beridir hiçbir bilgim yok simdi basladım 277den okumaya ancak eskiden yüklediğiniz fotolar gorunmuyor neden acaba?? yani o kaar cok resim paylasılmıs hiçbiri gorunmuyor acaba sitemi coktu bu suredede bu resimler cıkmıyor neyse yarın yine yurt dısına cıkıyorum bakalım aksama kadar bu 200 sayfa bitmez:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

ayın 24ünden beridir hiçbir bilgim yok simdi basladım 277den okumaya ancak eskiden yüklediğiniz fotolar gorunmuyor neden acaba?? yani o kaar cok resim paylasılmıs hiçbiri gorunmuyor acaba sitemi coktu bu suredede bu resimler cıkmıyor neyse yarın yine yurt dısına cıkıyorum bakalım aksama kadar bu 200 sayfa bitmez:D
sunucu değiştirdik resimleri taşıyamadık bir sorun var düzeltmeye uğraşıyoruz
umarım düzeltiriz :alala:

Çevrimdışı denizaydogdu

iyide fb yi elimizden sahasında taraftar değilde hakemler alıyor :D

yok abi fb ile bizim aramızdaki maçlardan değil , fb' nin stadındaki dğr kulupler ustundeki ustunlugunu demek istedim , bizim taraftarda o moda girerse , yenı 45 46 maçlık rekorumuz gelir :)
Kartal

Çevrimdışı ozan062

sunucu değiştirdik resimleri taşıyamadık bir sorun var düzeltmeye uğraşıyoruz
umarım düzeltiriz :alala:

benim artık gecti artık abi ama siz yinede halledebiliyorsanız halledin belki sessizce takip edenler vardır :))

bu arada abi o agırlıkta gitmiş demekki yeni yerler kiraladın seninde emegın buyuk bu islerde valla bu forum cok iyi oldu

ve su arada uzayan sohbetler hakikaten boyle bilgi almaya calısan için çileymiş kızıyordum cok ama simdi hak veriyorum işte hakikaten farklı bir ruh haline burunuyor insan:D:D
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 17:02:28 ozan062 ]

Çevrimdışı yash26

muhtemelen sunucu degisikliginden kaynaklanan birsey.. asagi yukari o sayfalarda gecis yapildi
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimiçi Necmi

benim artık gecti artık abi ama siz yinede halledebiliyorsanız halledin belki sessizce takip edenler vardır :))

bu arada abi o agırlıkta gitmiş demekki yeni yerler kiraladın seninde emegın buyuk bu islerde valla bu forum cok iyi oldu

ve su arada uzayan sohbetler hakikaten boyle bilgi almaya calısan için çileymiş kızıyordum cok ama simdi hak veriyorum işte hakikaten farklı bir ruh haline burunuyor insan:D:D
evet dışardan takip edenlere sıkıntı oluyor ama sohbet havasıda insanları birbirine yaklaştırıyor
seviyeyi yükseltiyor sohbet etmek iyidir sadece bilgi isteyen arkadaşlarada bilgilerin ve resimlerin
sıralandığı başlıklar hazırlıyoruz

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı ozan062

yok o da olmaz. Bir tek bizim tribunler mi yakın sanki. İngilterenin cogu stadında bizden daha yakın

ben bu konuyu taa wow donemlerinde gundeme getirmiştim hakikaten olması muhtemel goruyordum o donemler,, italyan stadlarını hatta ornek vermiştim,, hatırlayan olabilir,,
ama o donem mantıklıbir kaç cevap gelmişti,, sanırım onlardan biride mabetti,,olmucagı yonunde geri bildirimler almıstık,, simdi acaba durum değiştimi merak etmiyor değilim:))

tamamdır necmi abi,, valla on numara olur,, katılıyorum kaynasmanın yolları bizi birleştirip bir taraftar oldugumuzu anlamamızı saglayanda sohbetlerdir zaten,,

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

keşke klup yoneticileri gibi taraftar grup yönecileride değişse, lafım çarşıya değil bende çarşıyı seviyorum, keza içimizdeki çürük elmaları ayırabilsek inanın herkesimin takdirini toplayacağız, şuan malesef lafta herkesimin takdirini topluyoruz.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı zatoichi1903

tartışma ya da polemik yaratma derdinde degilim, sadece asagıdaki linki paylasmak istedim

http://www.besiktaspostasi.com/alen-markaryandan-demirorene-destek.htm#.U7Kkm_mSyyU
2010 yılında sen kime destek veriyordun aziz yıldırıma mı

az once bir mesaj yazdım ama sonradan sildim
sadece 2 tane sorum var
1- benim aziz yıldırım ya da unal aysal ya da yd yi desteklemem o kongrede alenin ve arkadaslarının YD yi ibra ettiği gercegini nasıl değiştirecek? Eger bu bir şeyleri değiştirecekse sen aziz yıldırımı destekledigimi varsay.

2- Şu an "hesap sorsana diyenler" o zaman ibra edenler hakkında ne dusunuyor?

Bak @zafer_baskan da o kongredeymiş, o anlatsın gorduklerini, neyin nasıl oldugunu
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Deniz

Yine birileri özellikle konu dışına çıkıyor ve ona buna laf atıyor.Burası stad konusu insanlar buraya stadla ilgili bilgi almak için giriyor.Ortalığı karıştırmanın lüzumu yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

krm1903

• Ziyaretçi

az once bir mesaj yazdım ama sonradan sildim
sadece 2 tane sorum var
1- benim aziz yıldırım ya da unal aysal ya da yd yi desteklemem o kongrede alenin ve arkadaslarının YD yi ibra ettiği gercegini nasıl değiştirecek? Eger bu bir şeyleri değiştirecekse sen aziz yıldırımı destekledigimi varsay.

2- Şu an "hesap sorsana diyenler" o zaman ibra edenler hakkında ne dusunuyor?

Bak @zafer_baskan da o kongredeymiş, o anlatsın gorduklerini, neyin nasıl oldugunu

1 Aziz yıldırımı desteklediysen o senin seçimin
2 hesap soracağım diyen kimdi
3 sadece alen mi ibra etmiş demek ki bir alenın ibras yeterli oluyor

Çevrimdışı Caner

İşçi sayısında gerçekten gözle görülür bir azalma var. Tam aha hızlandık derken yine bir şey çıkıyor. Neyse artık umarım işçilerimiz döndüklerinde enerjilerini almış olurla ve eskisinden daha da hızlı çalışırlar. Bu arada bu azalma tüm ramazan boyu bu şekilde mi olacak @bjk_mabet?

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar konu dışına çıkmayalım lütfen  :bandit:
stadda calısmalar devam ediyor ince işçiliklerden detaylı foto alabilirmiyiz hocam
kapalı alt kat flen  :bandit: @bjk_mabet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

ben bu konuyu taa wow donemlerinde gundeme getirmiştim hakikaten olması muhtemel goruyordum o donemler,, italyan stadlarını hatta ornek vermiştim,, hatırlayan olabilir,,
ama o donem mantıklıbir kaç cevap gelmişti,, sanırım onlardan biride mabetti,,olmucagı yonunde geri bildirimler almıstık,, simdi acaba durum değiştimi merak etmiyor değilim:))

tamamdır necmi abi,, valla on numara olur,, katılıyorum kaynasmanın yolları bizi birleştirip bir taraftar oldugumuzu anlamamızı saglayanda sohbetlerdir zaten,,
hocam konu neydi unutmuşum ben  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeniinönütwitterın attığı resme göre birşey yapılmamış sanırım. Neden böyle ya.

Çevrimdışı TØLGA

yeniinönütwitterın attığı resme göre birşey yapılmamış sanırım. Neden böyle ya.

mabet söylemişti ramazan nedeniyle işçiler memleketine gitti diye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

ve artık son 20 sayfaya kaldım

simdi temel fikirlerimi söylemek istiyorum,,24ünden bu yana
gecen 8 gunde, inanılmaz bir gelişim bekliyordum ama ona en yakın sekilde işler devam ediyor,,
ve ben su sure içerisinde inanılmaz dedikodular inanılmaz bilgi akısı oldu resmen benim burada olmayısım ve konuya hakim olmamamı bekliyorlarmıscasına:D:D

simdi rahatsız oldugum noktalardan birisi finansal noktadır,,sayın ihsan coskunun dediği gibi 103 milyon dolarlık stadın maliyetinin,,400mtlye varacagı bilgileri geliyor,,
aynı sekilde obitasın numaralıdaki ihale kosullarındaki durumundan dolayı bizimkilerin oraya bir tazminat odemesi
ciceklerin baskana yakın olmasından kaynaklı bi garipce bir dedikodu,,
bu detay netlesmeye basladı simdi ben 70-85milyon kredi 10yıllık loc,vip,kombine 3lüsünün temlik edileceği konusunu yazmıstım ve sanırım dogru suresı uzun yoksa no problem
ve esas rezilliğin en buyugude,,baskanın seref beyin olum yıldönümü kameraların karsısında Yeni acıgın adını Seref bey koymayı dusunuyoruz demesinden 2 hafta geçtikten sonra
Haberlerde Yeni acıgın  milangaz adını alıcagı bilgileri var,, bakın bu olursa ve süreside 2yılı geçerse inanılmaz güzel seyler dusunucem yonetim hakkında,,

baska yere koyabilir buda beni üzer ama sorun etmem,, verilen sözün tutulmasını istiyorum,, bunu hatırlayan cıkmıcaktır ben bulursam videosunu koyarım gazetelere cıkarsa cok buyuk rezillik olur oyle boyle değil

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 18:30:54 ozan062 ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mabet söylemişti ramazan nedeniyle işçiler memleketine gitti diye

ben obitaş tarafıyla konuştuğumda pek oruç tutan yokmuş. Geçici işçi alnamıyor mu acaba oruç tutmayan çok inşaatçı var sonuçta. Kış gelmeden şu stat baya bir büyümeli ki kışın durmalardan etkilenmeyelim.

Çevrimdışı ozan062

hocam konu neydi unutmuşum ben  :)

:))

hocam yani su tribün agı meselesi varya ben yanlıs seyi alıontılamısım:D

Çevrimdışı sahinnd

olmaz inşallah ağ falan
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi Necmi

ben obitaş tarafıyla konuştuğumda pek oruç tutan yokmuş. Geçici işçi alnamıyor mu acaba oruç tutmayan çok inşaatçı var sonuçta. Kış gelmeden şu stat baya bir büyümeli ki kışın durmalardan etkilenmeyelim.
senin çektiğin resimlerdede hepsi tüttürüyordu  :D

Çevrimdışı eski inönü

ha yok be hocam ne ağı rahat ol  :D

Çevrimdışı Deniz

Havalar çok sıcak çalışmalar neden 5 te bitiyor.güneş batana kadar yani saat 8 e kadar çok da güzel çalışılabilir.hem de işçiler için daha rahat olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: