Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348990 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Beton pompası giriş yaptı.Eski açık betonlanacak sanırım  :super:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

İyi ki Yeni Açıktan almamışım kombineyi. Yalnız mükemmel bir stad yapıyoruz diyip, Türkiyenin ilk akıllı stadı olucak diyip, Türkiyenin en güzel stadı olucak diyip te bir tribüne Milangaz adı verilmesi rezilliğin daniskası olur. Umarım sponsorluk olayı stadla ilgili birşey de kullanılmaz. Çok yazık olur gerçekten...

Çevrimdışı swbhbgm

şu hafriyat beni o kadar strese sokuyor ki anlatamam. tamamen biteceği gün ne zaman, bilgisi olan var mı?

Çevrimiçi Necmi

İyi ki Yeni Açıktan almamışım kombineyi. Yalnız mükemmel bir stad yapıyoruz diyip, Türkiyenin ilk akıllı stadı olucak diyip, Türkiyenin en güzel stadı olucak diyip te bir tribüne Milangaz adı verilmesi rezilliğin daniskası olur. Umarım sponsorluk olayı stadla ilgili birşey de kullanılmaz. Çok yazık olur gerçekten...
Anıl nerden aldın kombineyi Muratın yanından sanırım :)

Çevrimdışı Anıl

Anıl nerden aldın kombineyi Muratın yanından sanırım :)
Yok Necmi abi, arkadaşımla yanyana alıcaktık. 121 de 21. sıradan alalım diye konuşmuştuk. Satış ofisinde karar değiştirmiş 120 de 17. sıradan almış. Olsun yine de yakınız :)

Çevrimiçi Necmi

şu hafriyat beni o kadar strese sokuyor ki anlatamam. tamamen biteceği gün ne zaman, bilgisi olan var mı?
Hafriyat bitti artık sadece rampa kaldı orasıda tamamen alınmayacak üstü traşlanacak bir gün şantiyeye
malzeme giriş çıkışı yaptırmazlar rampayı tıraşlarlar bu saatten sonra engel olacak durumu yok :ok:

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Yeni açık tribünü demirörenin alacaklarının bir bölümüne karşılık milangaz tribünü olacakmış diyorlar, böyle birşey duyan var mı?
Merhaba İsmail, ben de böyle bir duyum aldım... 100 milyon gibi bir rakam alacağı var  Yıldırım Demirören'in.  Bu alacağın bir bölümü klübe hibe edip, bir bölümünün Yıldırım Demirören'in alacaklarına karşılık trübün sponsorluk isim olarak saha içi reklam vb. anlaşmalarla karşılanacağı söyleniyor...
Bekleyip göreceğiz önümüzdeki günlerde ortaya çıkar...   

Çevrimdışı tunckuyucu

Oh neyse ki müteahhit benim koltuğu bitirmiş, şimdi VIP düşünsün  :bandit:

120. Blok, 23. sıra, 5-6-7. koltuklardayım, saygılar.

Çevrimdışı Easthanbool

bencede çok lazım malum sitelerden bıktık artık

Bu tarz bir projeye gerek yok bana göre.Forumu daha ileri seviyelere taşısak yeterli olur.Yani sadece stadla kalmayalım stad bitincede devam edilebilsin.Çünkü haber yapma işi kolaydır ama doğru haberi doğru şekilde aktarabilmek önemli.Çok çok sağlam kaynaklarımız olacak ki yapılabilirliği olsun.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı swbhbgm

Hafriyat bitti artık sadece rampa kaldı orasıda tamamen alınmayacak üstü traşlanacak bir gün şantiyeye
malzeme giriş çıkışı yaptırmazlar rampayı tıraşlarlar bu saatten sonra engel olacak durumu yok :ok:

işte o rampa beni strese sokuyo abi :D

Merhaba İsmail, ben de böyle bir duyum aldım... 100 milyon gibi bir rakam alacağı var  Yıldırım Demirören'in.  Bu alacağın bir bölümü klübe hibe edip, bir bölümünün Yıldırım Demirören'in alacaklarına karşılık trübün sponsorluk isim olarak saha içi reklam vb. anlaşmalarla karşılanacağı söyleniyor...
Bekleyip göreceğiz önümüzdeki günlerde ortaya çıkar...   

Bakalım hayırlısı olsun.
Ya 100 trilyon kasamızdan çıkacak ya da mecburen bu sponsorluk işine tamam diyeceğiz, itiraz etme ya da istememe gibi bir lüksümüz yok malesef, bu anlaşmayı kabul edecekler değil, külübü bu hale getiren eski yöneticiler utansın.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakalım hayırlısı olsun.
Ya 100 trilyon kasamızdan çıkacak ya da mecburen bu sponsorluk işine tamam diyeceğiz, itiraz etme ya da istememe gibi bir lüksümüz yok malesef, bu anlaşmayı kabul edecekler değil, külübü bu hale getiren eski yöneticiler utansın.
Mecburi edilecek bir durum 100 milyon tl kasada olmayan parayla verilmez böyle reklamlarla azaltılır...! Yakında KAP a bildirilir..!

Çevrimdışı mehmetthedum

Böylece defterde yazan borç 580'den 480'e düşmüş olacak ki muhasebe için çok önemli.

Yalnız milangaz tabelasının ÇARŞI için düşünülen yeni açığa konması da pek manidar.
Her maç görecekler ,hatırlayacaklar ve söylenecekler. Şu adamı BJK tarihinden çıkaramadık gitti.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı scape_bjk

Böylece defterde yazan borç 580'den 480'e düşmüş olacak ki muhasebe için çok önemli.

Yalnız milangaz tabelasının ÇARŞI için düşünülen yeni açığa konması da pek manidar.
Her maç görecekler ,hatırlayacaklar ve söylenecekler. Şu adamı BJK tarihinden çıkaramadık gitti.
''Çıldırt bizi Demirören'' çıldırttı valla  :D

Çevrimdışı Efe

Oh neyse ki müteahhit benim koltuğu bitirmiş, şimdi VIP düşünsün  :bandit:

120. Blok, 23. sıra, 5-6-7. koltuklardayım, saygılar.

Numarali bitmezse cati bitmez yine bitmez para bosa gider :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

120 gun derim baska demem cati isleri baslasinda 1 ay daha sursun sıkıntı yok  :bandit: :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

konu dışı ama en genel duyuru burada olur,numaralı ortada güzel satış var bugün...yönetim görmeden yazayım,genel muhabbetin pek okuyanı yok.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Bu arad bursa catisi havaya kalkti 1 haftada muazzam gorunuyor metroyla onunden geciyorum hergun bizimki asma cati olarak dahada genis olacak cok guzel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Formalar cıksada alsak hemen katkimiz olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Erol Akçınar

krm1903

• Ziyaretçi

kim dedi çarşı orda olacak diye

Çevrimdışı zatoichi1903

tartışma ya da polemik yaratma derdinde degilim, sadece asagıdaki linki paylasmak istedim

http://www.besiktaspostasi.com/alen-markaryandan-demirorene-destek.htm#.U7Kkm_mSyyU

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Etiketler: