Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bugun 120 dedim 4 ay sonunda neyle karsilasacagiz bence bitecek kaba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı scape_bjk

Çevrimdışı denizaydogdu

SON DAKİKA | Beşiktaş, Ramon Motta'yı 1.1 milyon Euro karşılığında iki yıllığına renklerine bağladı (Lig TV)"
Kartal

Çevrimdışı canU

buarada eski açık kuleler duvar restore edilmeyecek mi. edilecek. Yav kardeşim bu kadar takılmasınlar kuleleri duvarı yükseltelim aslına uygun şekilde :D Bizim tribün de yükselsin :evillol:  hayır çatı varken tribün kuleyi geçemez demek zora koşmanın ötesinde birşey.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı oktayd

Numaralı umarım bu kadar hızlı bir şekilde biter :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hızlı yanita yuzler eklenmi tesekkur ederim :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Bugun 120 dedim 4 ay sonunda neyle karsilasacagiz bence bitecek kaba :icool:
Çok zor bence ama inşallah olur

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi, Efe abi için üst taraflara bir yerlere 120 günlük bir geri sayım koysak  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Güne KAP la başladık daha mutlu haberler bekliyoruz  :busted_cop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Çok zor bence ama inşallah olur
120 gün çok makul bir süre sadece eski açık tarafındaki giriş çıkış sürenin uzamasına sebebiyet verebilir.kapalı tribün 6 ay sürmüş olabilir ama 3 ay öncesi ilk kat bitmişti.ikinci katın yavaş olması ekip sayısı ile alakalı.numaralı ilk kat bittiğinde bütünekip ikinci katı yapacağı için benim görüşüm 1 ay içinde 2.kat bitirilir.

Çevrimdışı Sutlas

120 gün kaba inşaat için fazla iyimser bir süre, yıl sonunu bulur kabanın bitmesi ama bence asıl sorun çatı montajı olacak, asma germe bir çatının 2 ayda bitmesine imkan vermiyorum, 4-5 ay sürecektir muhtemelen.

Çevrimdışı Deniz

120 gün kaba inşaat için fazla iyimser bir süre, yıl sonunu bulur kabanın bitmesi ama bence asıl sorun çatı montajı olacak, asma germe bir çatının 2 ayda bitmesine imkan vermiyorum, 4-5 ay sürecektir muhtemelen.
avrupada 2-3 ay aralığında sürüyor.3 aydan önce bitmesi bence mucize olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı karakartalım

Çok zor bir proje düşünmüyor değilim ama doğru haber vereblmek için doğru haber kaynağına ulaşmak gerekiyor
art niyetli haber kaynaklarından bıktım artık Beşiktaşımızın doğru bir kaynağa ihtiyacı var aslında bunun için
bir başlık açıp tartışsak çok daha iyi olur alt yapımız hazır uygun bir templeyt bulup kendimize göre düzenleriz
ama önemli olan içerik işin zor kısmı bu
bencede çok lazım malum sitelerden bıktık artık
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı yigitcan1903

120 gün çok makul bir süre sadece eski açık tarafındaki giriş çıkış sürenin uzamasına sebebiyet verebilir.kapalı tribün 6 ay sürmüş olabilir ama 3 ay öncesi ilk kat bitmişti.ikinci katın yavaş olması ekip sayısı ile alakalı.numaralı ilk kat bittiğinde bütünekip ikinci katı yapacağı için benim görüşüm 1 ay içinde 2.kat bitirilir.
Ramazan'da çok kayıp olacak gibi geliyor bana.Hayırlısı artık
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 12:31:55 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Ramazan dolayısıyla vardiyalar geceye çekilse daha mantıklı değil mi?Güzel bir aydınlatma sistemiyle işçiler rahat rahat çalışır hem

Çevrimdışı izorlu85

dikkat ettimde numralıda ki toprağı sahanın ortasına döküyorlar neden acaba???
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

MMA

• Ziyaretçi

Saha zemini 120 cm di galiba yukselcek dolgu olcak o yuzden yanlisim varsa duzeltsinler
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 12:59:57 MMA ]

Çevrimdışı mert_

ilker hocam ya bugün trafiğe çıkış konusunda bir sıkıntı var ve buna rağmen temel alanını hızlıca genişletmek istiyorlar ya da yolun ön tarafını traşlayacaklar, o işlem bitene kadar çıkışı kullanamayacakları için böyle bir yola başvurdular.

ikisi de olmayabilir tabi :)

Yeni açık tribünü demirörenin alacaklarının bir bölümüne karşılık milangaz tribünü olacakmış diyorlar, böyle birşey duyan var mı?

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Yeni açık tribünü demirörenin alacaklarının bir bölümüne karşılık milangaz tribünü olacakmış diyorlar, böyle birşey duyan var mı?

mabet boyle bir düşünce oldugunu soylemisdi ama kesinleşen bisey yokmus

Çevrimdışı Deniz

Evet var.Başkan daha önce yd yi kulübe sponsor yapacaz dedi alacaklarına karşılık.

Etiketler: