Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

ooo.. olmuş o zaten.. Allah cümlemizin babalarına uzun ömür versin ve Beşiktaşlı olmayı nasip etsin o zaman..:)
  Amin..
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Sedat_BJK

@TimeLapse ellerin dert görmesin. Mustafa hocamın fotoğrafları iftarlık, senin videolar sahurluk...:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı svsgndgd

@TimeLapse
Şu kullandığın müziği yazsana ya. Aradım bulamadım bi türlü  :)
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı Abdullah

Hoşbulduk :) @Necmi abi,@Abdullah Türk cevaplar için tşkler. Bu durum da ozaman fazla olan kat suan kapalıda  ara kat olmadan yapılan üst kat testlere kirişlerin ortasında gibi olacak. Buda ozaman diğer soruyu doğuruyor :) numaralı üst tribün arkasında 2 kat olacağından daha fazla tribün çıkışı mı olacak, şuran kapalıda 5 adet varken numaralıda 10 mu olacak? Tşkler
Hocam numaralida 7 tane çıkış olacak mabetin son attığı kesitlerden daha detaylı inceleyebilirsin

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 30.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
@TimeLapse  Emeğine sağlık
en güzelide vincin sökülmesi :)

Çevrimdışı Deniz

Hayırlı geceler.Numaralıda betonlama var gibi görünüyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

@TimeLapse  Emeğine sağlık
en güzelide vincin sökülmesi :)
@Necmi Abi, kapalı sol üstte bir hayli faaliyet olmuş ne yaptılar acaba fikrin var mı? ayrıca loca testere kirişlerde de birisi gezinip durmuş, prekastlar için hazırlık yapılmış gibi geldi. kapalı loca önlerinde prekast döşenmeye başlayacak mı acaba

Çevrimdışı eski inönü

Vodafone Arena 30.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

hocam çok guzel çalışmalar yapıyorsun emegine saglık. Stad bitince de isteriz :))

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

Çevrimdışı eski inönü

@Necmi Abi, kapalı sol üstte bir hayli faaliyet olmuş ne yaptılar acaba fikrin var mı? ayrıca loca testere kirişlerde de birisi gezinip durmuş, prekastlar için hazırlık yapılmış gibi geldi. kapalı loca önlerinde prekast döşenmeye başlayacak mı acaba
hocam sanırım üst yatay kirişi betonladılar.

Çevrimdışı murat

time laps videolarıda izlerken video bittiğinde stad bitecekmiş hissi oluşuyor hep.videoyu izlerken vinç sökümüne bakıyordum sonra eski açığın kolonlarına dalmışım bir baktım vinç gitmiş.akşam oluncada sanki canı sıkılan işçiler eski açıkta ara ara çalışmaya gelmiş gibi bir durum sözkonusuydu.arka kısımda beon dökümü filan mı vardı acaba.

Çevrimdışı Sedat_BJK

hocam sanırım üst yatay kirişi betonladılar.

timelapse 0:30-0:45 arası  yeni açık -kapalı üst köşede, betonlama yok ama bir hayli faaliyet var..

Çevrimdışı eski inönü

time laps videolarıda izlerken video bittiğinde stad bitecekmiş hissi oluşuyor hep.videoyu izlerken vinç sökümüne bakıyordum sonra eski açığın kolonlarına dalmışım bir baktım vinç gitmiş.akşam oluncada sanki canı sıkılan işçiler eski açıkta ara ara çalışmaya gelmiş gibi bir durum sözkonusuydu.arka kısımda beon dökümü filan mı vardı acaba.
abi çok romansı anlatmışsın :))

Çevrimdışı murat

Merak ettim bu @TimeLapse abi resmi birimi yoksa bizden birisimi :) 
Emeğine saglik hocam
bu saatte video yayınlayan biri ne olabilirki.resmi birisi olsa resmi sitede olurdu.ben daha resmi sitede görmedim.bu güne kadar olan videoları daha hızlı bir şekilde birleştirme imkanı varmı acaba .

Çevrimdışı eski inönü

timelapse 0:30-0:45 arası  yeni açık -kapalı üst köşede, betonlama yok ama bir hayli faaliyet var..
onu bilemedim hocam. Ama dedigim yerde betonlama olmuş. Videonun başlarında gozukuyor

Çevrimdışı Deniz

Süzerdeki kameralar video kaydediyorsa İnönü yıkılışından ve bu stad yükselişinden beri kayıt yapıyorsa mükemmel bir belgesel olur.Hızlandırılmış çekimle resmen uluslar arası şov olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

abi çok romansı anlatmışsın :))
bir dahakine romansı anlatayım bari.ayarlarım bozulmuştur. :)

Çevrimdışı Deniz

bir dahakine romansı anlatayım bari.ayarlarım bozulmuştur. :)
Murat abi aynı duygu bende de oluyor :D :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

onu bilemedim hocam. Ama dedigim yerde betonlama olmuş. Videonun başlarında gozukuyor
çatı montajı ile ilgili bir çalışma olabilir düşüncesiyle heyecan yaptım..:)

Çevrimdışı murat

Murat abi aynı duygu bende de oluyor :D :D
aktarın ruhu dolaşıyor galiba içimizde :)

Çevrimdışı sallapati

Barcelona forması ile sponsor kardeşi olmuşuz :D

Çevrimdışı murat

yakışmış.tam kola göre firma :) kısa ve öz

Çevrimdışı ALI RIZA

Bekirin Beko oluşu :) kahvede olay olur :) biz de böyle yazsalar süper olur..!

Çevrimiçi Necmi

kapalıda solda kaba işi bitti prekastlar için biraz daha beklerler
ama locaların balkonlarına koyarlar sanırım ama öncelikle altı bitirirler
önce vinç gelsinde vinç olmadan bir şey yapamazlar bu ayın 20 sinden sonra anca üstte
prekast görürüz sanıyorum.

Çevrimdışı Deniz

aktarın ruhu dolaşıyor galiba içimizde :)
aynen İsmail abi bu aralar yoğun sanırım pek takılmıyor.Tabi ruhu burada :D

Etiketler: