Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351629 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

konser alanında bir süpriz varmı peki? gerçi başlı başına bir süpriz nasıl olucak hiç anlamadım

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

bilmediğimiz bir sürpriz oalcakmı acaba illa ne olcağı önemli değil olacakmı olmayacakmı o da önemli :D

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Emirhan

Yaklaşık 3-4 aydır mabedimizi misafir olarak takip ediyordum. Bu gece yuvaya katılmak nasip oldu. Mabedimizin devam eden inşaat aşamasında emeği geçen tüm abilerimden Allah razı olsun, sizlerin hakkı ödenmez. :)

Çevrimdışı Efe

Kamyonlar malzeme getirmis ne olduklarini anlayamadim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafa_UK

bjk_Mabet cevaplar icin tekrar tesekkurler...

Peki bir futbol sever olarak senin  bizim statda  begendigin en guzel ozellik nedir?Seni en cok ne heyecanlandiriyor?

Location disinda zaten o en onemli ozelligi :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Factatum

Arkadaşlar merhaba. WOW, DH derken sanırım nihai adresi bulmuş olduk.

Bildiğiniz üzere stad içi reklam hakkını, Saran Reklamcılık aldı. Basına yansıdığında, anlaşmayı başta olumlu buldum; mahkemelik borçları hatta icralık olanları falan temizliyordu ve üstüne 5M kazanç getiriyordu.

Ancak daha sonra düşündüğümde, kazançlı bir anlaşma yapıp yapmadığımızı sorgular oldum. Zira bu anlaşmanın süresi ve kapsamı, alel acele geçiştirildi gibi geldi. Yani stad içerisindeki led reklam alanı, emsal rakiplerimize göre çok daha fazla. Yani TT Arena ve Saraçoğlu'nda tribün katlarında led reklam panosu yok. Üstelik bizimki akıllı stad özelliklerine sahip olacak. Reklamcı için altın fırsat sunduğu kesin. Acaba parasızlık sebebiyle malı epey ucuza mı satıyoruz? diye sormuyor değilim hani!

Neyse tekrar herkese merhaba.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Yaklaşık 3-4 aydır mabedimizi misafir olarak takip ediyordum. Bu gece yuvaya katılmak nasip oldu. Mabedimizin devam eden inşaat aşamasında emeği geçen tüm abilerimden Allah razı olsun, sizlerin hakkı ödenmez. :)
Hoş geldin :)

MMA

• Ziyaretçi

bu günün tımelapse sı paylaşıldımı

Çevrimdışı İrfan

öncelikle herkese iyi geceler...

@bjk_mabet Stadın inşa edildiği alanla, bittiğinde "kullanılabilir alan" olarak durumu nasıl olacak yani hani bi ev 140 metrekaredir ama kullanılabilir alanı 120 m2 dir denir ya bizim stadda o şekildeki ölü noktalar çok mu yoksa en ufak boşluğu dahi kullanım alanına sıkıştırabilecekmiyiz :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_Mabet cevaplar icin tekrar tesekkurler...

Peki bir futbol sever olarak senin  bizim statda  begendigin en guzel ozellik nedir?Seni en cok ne heyecanlandiriyor?

Location disinda zaten o en onemli ozelligi :)

numaralının temelini atmak..

Çevrimdışı Emirhan

MMA

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

öncelikle herkese iyi geceler...

@bjk_mabet Stadın inşa edildiği alanla, bittiğinde "kullanılabilir alan" olarak durumu nasıl olacak yani hani bi ev 140 metrekaredir ama kullanılabilir alanı 120 m2 dir denir ya bizim stadda o şekildeki ölü noktalar çok mu yoksa en ufak boşluğu dahi kullanım alanına sıkıştırabilecekmiyiz :)

karınca kadar bile boş atıl yer yok :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı Sahin53

drenaj kuyularının kapakları var ordan müdahale ederler :)
Temelle birleştiriliyor demir örülüyor beton atılıyor ama ? :) Yada kapağı uzaktan göremiyor muyuz?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Mustafa_UK

numaralının temelini atmak..

Evet bu hepimizi heyecanlandirdi..Peki bu seni heyecandiran seye cevap olsun :)
Stadimizda en begendigin ozellik nedir?Kendi gorusun olarak bir futbol izleyicisi olarak iste tam burasi harika dedigin bir ozellik soruyorum :)

Çevrimdışı TØLGA

:) sağol tolga iyiym çok şükür evet baya bi koptum forumdan malesef sizlerde iyisinizdir inşallah :)
eyvallah hocam iyiyiz şükür :D fazla kopma arada yaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı bjk_mabet

Evet bu hepimizi heyecanlandirdi..Peki bu seni heyecandiran seye cevap olsun :)
Stadimizda en begendigin ozellik nedir?Kendi gorusun olarak bir futbol izleyicisi olarak iste tam burasi harika dedigin bir ozellik soruyorum :)

bu sorulara politik cevap veririm ama ...

bence konumu harika :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: