Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351209 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet , abi saygılar öncelikle  , statta en son tamamlanacak yer sence numaralı eski açık köşe mi olacak ya da yeni açıkta bir yer mi ?

eski acık numaralı şu an rampanın olduğu yer
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı BesiktasLee

Mabet Spor salonunun yeri ve kapasitesi belli midir acaba ? Ve çok amaçlı mı olacak bilgin var ise.. Malum Basketbolda eurolig Hentbolda hedef Şampiyonlar liginde kalıcı olmak.. bunların şartlarına uygun olması gerek..
Ds

Çevrimiçi Necmi

Herkese selamlar :)

Wow da ilk toplanmaya başlamadan beri sıkı bir takipçinizim, mabetin davetini karşılıksız bırakmak olmaz diye kayıt oldum :)

forumdaki ilk sorumuda bu vesile ile sorayım, herkes yeni açık ile eski açık arasında yükseklik farkından şikayetçiydi, ancak benim dikkatimi çeken numaralının yüksekliği kapalıdan 1 kat fazla olacak gibi görünüyor (kesitlerden anladığım) bu da ciddi bir koltuk sayısı artısını sağlayabilir. Bu konuda doğru düşünüyormuyum? Sanki en yüksek tribün numaralı olacak mış gibi görünüyor.

Önceden konuşulduysa kusura bakmayın. Cevaplar için şimdiden tşkler

yok yükseklik birebir aynı sadece arkada bir kat fazlası olacak
bu arada aramıza hoş geldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet yeni açıkta dış kolonlar ! eski açıktaki gibi tribünle bagımısz mı onların içine çelik girecek mi girecekse 19 tanemi olacak resimlere bağlantı yok...! çatı desteği olarak

Çevrimdışı Sedat_BJK

İyi geceler @bjk_mabet  abi Fenerli olan babamı yavaş yavaş BJK li yapıyorum. Caiz midir?
Tam teşekküllü devlet hastanesinden gerekli raporları aldırmadan bu riske girme bence :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet, daha önceleri bir açıklamanda konser alanıyla ilgili, sahaya futbolculardan başka kimse ayak basmayacak demiştin, bunda bir değişiklik var mı, konser saha içerisinden mi verilecek?

sahaya hala futbolculardan başka kimse ayak basmayacak diyorum ... bi iki güzel fikir var birtanesi netleşsin acıklanacak...

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet yeni açıkta dış kolonlar ! eski açıktaki gibi tribünle bagımısz mı onların içine çelik girecek mi girecekse 19 tanemi olacak resimlere bağlantı yok...! çatı desteği olarak

2 yada 3 kolonda yeni acıkta celik profil var ...daha fazlası değil

Çevrimdışı Heisenberg

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama diğer üç köşede boşluk olmasına rağmen neden sadece yeni açık-kapalı köşesinde boşluk yok?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama diğer üç köşede boşluk olmasına rağmen neden sadece yeni açık-kapalı köşesinde boşluk yok?

boşluk derken?

Çevrimdışı ALI RIZA

2 yada 3 kolonda yeni acıkta celik profil var ...daha fazlası değil
nasıl yani şekil vs yok mu acaba _? paint bile razıyız :) temelden ala kolon a bağlı  kolon içinde çelik nasıl taşıyacak _? eski açıktaki gibi !

Çevrimdışı Fearlesspirate

Hoşbulduk :) @Necmi abi,@Abdullah Türk cevaplar için tşkler. Bu durum da ozaman fazla olan kat suan kapalıda  ara kat olmadan yapılan üst kat testlere kirişlerin ortasında gibi olacak. Buda ozaman diğer soruyu doğuruyor :) numaralı üst tribün arkasında 2 kat olacağından daha fazla tribün çıkışı mı olacak, şuran kapalıda 5 adet varken numaralıda 10 mu olacak? Tşkler
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 01:47:21 Fearlesspirate ]

Çevrimdışı Heisenberg

boşluk derken?
köşelerde ambulans girişi için boşluk oluyor ya ondan bahsediyorum 3 köşede var sadece yeni açık-kapalı köşesinde yok

Çevrimdışı Efe

köşelerde ambulans girişi için boşluk oluyor ya ondan bahsediyorum 3 köşede var sadece yeni açık-kapalı köşesinde yok

normali bu zaten stadlarda genel 3 yada 4 adetler çok nadir 2 yada 1 e düşüyorlar bizde 3 adet tercih yeni açık olmuş oraya kapı koymamışlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton dökümü bitiyor galiba beyazlamış iyicene o bölüm
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sahinnd

büyük sevap kazanıyorsun.+1903
Valla Murat abi adam ben küçükken beni fenerli yapmaya çalışıyodu ben ağlıyodum olmam diyordum. Şimdi kendisinin BJK passolig kartı var :):)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

time lapse eli kulağındadır

02.13 te paylaşmıştı dün bugünde  o dakikalarda paylaşır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

normali bu zaten stadlarda genel 3 yada 4 adetler çok nadir 2 yada 1 e düşüyorlar bizde 3 adet tercih yeni açık olmuş oraya kapı koymamışlar
yeni açık kapalı köşesine araç ulaşımı için bir imkanda yok sanıyorum.

Vodafone Arena 30.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı sahinnd

Tam teşekküllü devlet hastanesinden gerekli raporları aldırmadan bu riske girme bence :)
Benden sağlamdır Maşallah. Ayrıca çok iyi bir babadır . 2 adet Bjk Fb maçına Bjk tribününden benim için takip etmişliği var.

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Sedat_BJK

Benden sağlamdır Maşallah. Ayrıca çok iyi bir babadır . 2 adet Bjk Fb maçına Bjk tribününden benim için takip etmişliği var.
ooo.. olmuş o zaten.. Allah cümlemizin babalarına uzun ömür versin ve Beşiktaşlı olmayı nasip etsin o zaman..:)

Çevrimiçi Necmi

Hoşbulduk :) @Necmi abi,@Abdullah Türk cevaplar için tşkler. Bu durum da ozaman fazla olan kat suan kapalıda  ara kat olmadan yapılan üst kat testlere kirişlerin ortasında gibi olacak. Buda ozaman diğer soruyu doğuruyor :) numaralı üst tribün arkasında 2 kat olacağından daha fazla tribün çıkışı mı olacak, şuran kapalıda 5 adet varken numaralıda 10 mu olacak? Tşkler
hayır orda sadece küçük bir basın giriş çıkışı olacak tam ortada

Çevrimdışı TØLGA

Merak ettim bu @TimeLapse abi resmi birimi yoksa bizden birisimi :) 
Emeğine saglik hocam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: