aktar_ismail sonunda özüne dönmüş. son bir aydır obitaş fanboyluğu bırakmıştı 8)
Necmi abinin verdiği doz etkisini yitirdi kendime geldim ;D Cuma günü için yüksek doz hazırlığı yapıyorlarmış 
Şaka bir yana çiçekler inşaat kapalı üst bölümünde öyle ya da böyle nedenlerle sınıfta kaldı. Betonun nasıl olacağı konusunda çiçekler inşaat tecrübe sahibi olsaydı zaten oyak betonu uyarırdı.
bahse varmısın cuma akşamı burda farklı konuşacaksın ;D
Necmi abi senin herşeyi burada yazamadığını biliyorum, bir çok şeyi anlatamıyorsun bildiğin halde, ama abi bırak biz obitaşçı kalalım, farklı sesler olsun, bu forumun demokrasisi her yere örnek olsun.
Necmi abi sen zaten forum yetkilerini daha çok obitaşçılara dağıttın, senin de aslında obitaş'a bir sempatin olduğu buradan belli ;D
taraf tutuyorsunuz demeyin diye yaptım :P
bu işin obitaşı çiçeklerimi var hepimiz Beşiktaşlıyız zarar gelirse kimden geldiğinin bir önemi yok
bedeli ödeyecek olan biziz ama beton işinde çiçeklere haksızlık etmeyin onların suçu değil
her zamanki gibi detayları bilmeden resimlere yorum yapıyorsunuz orda gecekondu yapılmıyor
kontrol eden firma kiptaş sahada sürekli ekipleri var kusur varsa izin vermezler artık inşaatlarda
o devirler bitti