Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353824 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

katkı derken sitede olduğunuz sürece alexa değerimiz artar üst sıralara
çıkarız buda google sıralmasında bulunmamızı kolaylaştırır ama zaten sitedeyken
bir faydası olmaz onun yerine bir sayfa burda açıkken kamerayı @mustafa_(87) nin
sitesinden izlerseniz ona büyük katkı yapmış olursunuz

Evet bundan ötürü ben forumu takip edemesemde açık bırakıyorum.
Bunu belirttiğin iyi oldu Necmi abi.
Farklı sitelerden alınan linklerde de böyle olduğunu bilmiyordum. Canlı yayını direk ana linkten izliyordum.
Bundan sonra onuda bizim sitemizden takip edeyim madem.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

hiç müdahele etmedim ...birde tören olduğu için neler le uğraştım ahh ahh ... :) 

çok geç farkettim tapatalk giremeyince takip etmekte zorlanıyorum bazen...
Törende eşyaların vardı ama sen yoktun :D

Çevrimdışı CanEmre

yarın numaralıdan bi iki kesit paylaşabilirim :)

Süper haber  :D Kombineyi oradan aldım da  :D
Hoş satış görevlisi arkadaş sahayı yanlış tarafta gösterdiği için istediğimin tam tersi bir koltuk almışım ama bakalım yarın stata gidip konuşacağım. Umarım değiştirebilirim...  :s20:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet

kapalıda testere kirişler bittikten sonra 7 metrelik çelikler monte edilirmi veya ne zaman monte edilir bunlar

vede çatıyı gerecek malzemeler kurulmaya başlarmı kapalıda tüm tribünler bitmeden?

kaba inşaat bitmeden çatıyı malesef geremiyoruz.
catı için en üst testere kiriş başlıklarına ankrajlar gömülmeye başlandı onların içerisinde olucak çelik sistemler yani kapalının gerdirilecek olan catı aparatları şu an yerleştirilmeye başlandı bile...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Törende eşyaların vardı ama sen yoktun :D

evet o benimdi :)) hiçte gözden kaçmıyor necmi abi...sonra gittim aldım güvenliğe bırakmıştım yemeğe giderken bi geldim ortalıkta yok...

Çevrimdışı bjk_mabet

hahahah yok oradaydım ama kılık değiştirdim ..evet o benimdi :)) hiçte gözden kaçmıyor necmi abi...sonra gittim aldım güvenliğe bırakmıştım yemeğe giderken bi geldim ortalıkta yok...

Çevrimdışı barisyalcin

Benim merak ettiğim tek konu var. F.Orman aylar önce kale arkası(yeni açık) dortmund tribünü gibi tek kat olacak demişti. Bu durum neden değişti ve bu tribün iki katlı yapıldı?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi belki konuşulmuş olabilir ben yinede sorayım ; stad bitince forum içeriği değişecekmi?
oktay içerik derken bu forumu iyi bir taraftar forumu haline dönüştürebiliriz
o yüzden diğer konulardada paylaşımlarda bulunup ağırlık verirseniz bu
avantaj sağlar ama kararlar burda ortak verilir burası hepimizin forumu
nasıl uygun olursa o şekilde haraket ederiz

Çevrimdışı bjk_mabet

ziyaretci olan arkadaşlar buyrun gelin sizlerde varsa sorularınız elimizden geldiği kadar yanıtlıyalım ...sohbet edelim ...

Çevrimdışı eski inönü

umut özlettin kendini bi ara görüşelim...
tamam mabet yarın o tarafa gelicem haber ederim sana

Çevrimiçi Necmi

Benim merak ettiğim tek konu var. F.Orman aylar önce kale arkası(yeni açık) dortmund tribünü gibi tek kat olacak demişti. Bu durum neden değişti ve bu tribün iki katlı yapıldı?
Yanılgın var hiç bir zaman öyle bir şey demedi en başından beri proje böyle
hiç değişmedi :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet bugün gözler hep seni aradı törenin videolarında fotoğraflarında.. hiç birinde yok musun gerçekten?:)
birde bu resimdeki aparatlar ne işe yarıyor? kalıp için mi yoksa bir yere montajı mı yapılacak?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Gokhan_1903

@bjk_mabet soru değilde bir isteğim olsa senden. stada gidince bizim için şu obitaşcı arkadaşları biraz dürtsen de hızlansalar :)

Çevrimdışı hic2222

ziyaretci olan arkadaşlar buyrun gelin sizlerde varsa sorularınız elimizden geldiği kadar yanıtlıyalım ...sohbet edelim ...
Mabet birkaç gündür işlerden ötürü detayllı takip edemiyorum.O nedenle daha önce Sorulduysa özür dilerim.
Numaralıda betonlanan alan son noktamı ? Oradan sonrası saha vesair mi ? Daha sahaya doğru genişleme olacak mı ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bugün gözler hep seni aradı törenin videolarında fotoğraflarında.. hiç birinde yok musun gerçekten?:)
birde bu resimdeki aparatlar ne işe yarıyor? kalıp için mi yoksa bir yere montajı mı yapılacak?

kalıp için payanda onlar yanı kolonları kalıpladıktan sonra yada tek yüz perdeleri kalıpladıktan sonra arkalarına destek olsun diye sabitleniyor diyeyim...

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet abi eski açıkta çatı için yeni açıktada üst kattan sarkan bölüm için kaçtane destek kullanılacak

Çevrimdışı cagdas44

Soracak sorum yoktu ama madem @bjk_mabet burada bir soru bulup soralım :)

Yeni açıkda forelerin ucunun açıkta kalması sebebiyle ekipte bölünme yaşanınca iş planında güncelleme yapıldı mı?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet soru değilde bir isteğim olsa senden. stada gidince bizim için şu obitaşcı arkadaşları biraz dürtsen de hızlansalar :)

obitaşın çalışma alanı epey bi yayıldı bi kaç yerde çalışma yapıyor yavaş değil ama razamanında gelmesi ile beraber tüm firmalar çalışan kaybetmeye başladı.sonucta çalışanların bir çoğu gurbetci ve ramazanı ailelerinin yanında geçirmek istiyorlar...

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi eski açıkta çatı için yeni açıktada üst kattan sarkan bölüm için kaçtane destek kullanılacak
tam ne demek istediğini anlayamadım...

Çevrimdışı Serjo

Günümün yarısı stad'ı ve forum'u takip ederek geçiyor
stad bitince depresyona falan girerim diye korkuyorum artık  :ebebe:
inşallah forum kapatılmaz ,burada sohbete devam ederiz  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı bjk_mabet

Soracak sorum yoktu ama madem @bjk_mabet burada bir soru bulup soralım :)

Yeni açıkda forelerin ucunun açıkta kalması sebebiyle ekipte bölünme yaşanınca iş planında güncelleme yapıldı mı?

vuhuuu birileri ayrıntıları iyi yakalamış :) tabiki hep beraber çalışıcak ekip bi kaç yere dağıldı ama sonuçta revizeye gerek yok sadece öncelik sırası değişmiş oldu...

Çevrimdışı FARUK

iyi akşamlar mabet
yeni açıkta loca katı ön kolonlarına T şeklinde çelik destekler konuldu. Bunların sahaya yatay uzanan uçlarına tribün altına uzanacak şekilde ek çelik uç gelecekmi bu şekilde kısa mı kalacak.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

Günümün yarısı stad'ı ve forum'u takip ederek geçiyor
stad bitince depresyona falan girerim diye korkuyorum artık  :ebebe:
inşallah forum kapatılmaz ,burada sohbete devam ederiz  :bandit:

yeni projeler beklicez artık. spor salonu mu olur, antreman sahası mı, futbol okulu mu ? bişiler yapmaya devam edip canlı yayına açsınlar yoksa kendimizi boşlukta hissedicez :)
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 00:08:17 Gokhan_1903 ]

Çevrimdışı bjk_mabet

iyi akşamlar mabet
yeni açıkta loca katı ön kolonlarına T şeklinde çelik destekler konuldu. Bunların sahaya yatay uzanan uçlarına tribün altına uzanacak şekilde ek çelik uç gelecekmi bu şekilde kısa mı kalacak.
uçlarına  ekleri var henüz saha içersinde ama montajı yapılmadı

Etiketler: