Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352971 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

başkan daha ne yapsın.3 sene öncesine bir geri dönün yüzlerce dava milyonlarca borç sportif açıdan başarılı olmanın imkansız olduğu bir dönemde beşiktaşı iflasın eşiğindeyken başkan olma cesaretini göstermiş.ilk sezonu davaları borçları ödenebilecek seviyeye getirmiş ikinci sezon ise rakipleriyle açılmış olan arayı kapatabilmenin tek yolu olan stad işine ağırlık vermiş.yanlışları olmuşmudur elbette olmuştur.şimdi 3.sezonunda eğer başkana gerekli destek verilmezse ben bu sezonda başkanı sportif açıdan eleştirmenin haksız olacağı kanaatindeyim.kombineleri bitirmezsek nasıl transfer yapılacak.kombineler bitip yönetimin eline transfer yapabileceği parayı sağlar isek başkanın sığınacak bahanesi kalmaz.o zaman eleştiriyi hakeder.

En çok da bu lafa tavım ben , yanan eve girdik biz , ateşten gömlek giydik biz vs vs .

Beşiktaş'ın bir kuruşunu çarçur etmeyeceğiz diyip , sezer öztürk , enaramo i g.süzen , batuhan karadeniz'i alan taraftar heralde . Beşiktaşın borçlarınının azaldığını söylemişsin ama ortada azalan bir borç yok maalesef , iflastan kurtarma gibi bir olay hiç yok hem de :)

Rakiplerinle arayı kapatmak istiyorsan çatır çatır transfer yapacaksın abi , sportif başarıyı getireceksin önce , parayı sakınmadan vereceksin ki sana başarı kazandırsın para ile geri dönüşü olsun . Ama bu zihniyet yok ki , arroyoyu satarken 800bin vermedik ,yani 800bin dolar kar ettik dediler kafa bu .Kombine hakkında söylediklerinde haklısın ama onda da şu sıkıntı var . FEDA senesinde kapalı tribünün yanları hariç ( aşırı fiyat yüzünden kimse kapalı bileti alamamıştı ) her maç full çektik hafta içi 19 daki ankaragücü maçında bile 20bin+ insan vardı ve sonuç enaramo oldu , sığınacak bahaneyi her zaman buldu .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Kartal Ç

şu yeni açığın arkasında dipte kalan üçgen dar yer ne olacak acaba. yeni açık planlarında da gözükmüyor sanırım.

Çevrimdışı Anıl

Yönetimin, transferlerin, takımın, forzanın ve çarşının konuşulacağı bir sürü konu varken neden stad konusu ? Sitenin denetçileri ve yöneticileri iyi niyetlerinden müdahale etmek istemiyor ama onlarında zor durumda bırakıyorsunuz. Her konunun tartışılacağı bir yer var en olmadı özelden bile tartışabilirsiniz. Lütfen bu söylediklerimi saygısızlık olarak algılamayın.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

şu yeni açığın arkasında dipte kalan üçgen dar yer ne olacak acaba. yeni açık planlarında da gözükmüyor sanırım.
daha önceden malzeme deposu olarak kullanılabileceği söylenmişti sanırsam

Çevrimiçi Necmi

En çok da bu lafa tavım ben , yanan eve girdik biz , ateşten gömlek giydik biz vs vs .

Beşiktaş'ın bir kuruşunu çarçur etmeyeceğiz diyip , sezer öztürk , enaramo i g.süzen , batuhan karadeniz'i alan taraftar heralde . Beşiktaşın borçlarınının azaldığını söylemişsin ama ortada azalan bir borç yok maalesef , iflastan kurtarma gibi bir olay hiç yok hem de :)

Rakiplerinle arayı kapatmak istiyorsan çatır çatır transfer yapacaksın abi , sportif başarıyı getireceksin önce , parayı sakınmadan vereceksin ki sana başarı kazandırsın para ile geri dönüşü olsun . Ama bu zihniyet yok ki , arroyoyu satarken 800bin vermedik ,yani 800bin dolar kar ettik dediler kafa bu .Kombine hakkında söylediklerinde haklısın ama onda da şu sıkıntı var . FEDA senesinde kapalı tribünün yanları hariç ( aşırı fiyat yüzünden kimse kapalı bileti alamamıştı ) her maç full çektik hafta içi 19 daki ankaragücü maçında bile 20bin+ insan vardı ve sonuç enaramo oldu , sığınacak bahaneyi her zaman buldu .
bu konuda konuşmak istiyorsan Fikret Orman başlığı var burası yeri değil

Çevrimdışı Efe

hava dağılsın biraz eski açıkta kolonları dikiyorlar yeni betonlanan alana numaralıda temel dökümü sürüyor işler ayın sonunda da çok hızlı güzel bir gün geçti vinçte söküldü prekastçıların önü açıldı yarın 120den geri saymaya başlıyorum :ebebe: :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gurbetci kartal

merhaba arkadaslar neden basaksehir stadi dusunulmuyor? orasi cok guzel olmus.hem trubunler sahaya yakin,hem modern.rakibi bogacak bir havasi var sizce?

Çevrimdışı Caner

kombineler sıkıntı bu durumda, 35.000 kombine çıktı, başakşehir 18.000 kişilik. Satılsa çoğu kişi millet nasıl izleyecek.

Çevrimdışı sahinnd

Eski açıktayız mutlaka seni de bekleriz. 121. blok orta kısımlar bize ait :)

Babamı kandırabilirsem mutlaka :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

merhaba arkadaslar neden basaksehir stadi dusunulmuyor? orasi cok guzel olmus.hem trubunler sahaya yakin,hem modern.rakibi bogacak bir havasi var sizce?

stad güzel evet ama metroya uzak yolları daha bitmemiş ve kapasite az şurda 4-5 ay sıkıntı kaldı artık olimpiyattan iyi gelir elde edilir orda devam edilmesi bence doğru karar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Eski açıktayız mutlaka seni de bekleriz. 121. blok orta kısımlar bize ait :)

@aktar_ismail bu hafta toplanalım günü belirleyelim hem siteyle ilgili konuşuruz
bazı şeylere tek başıma karar vermek istemiyorum hemde stad ile ilgili biraz yeni gelişmeleri
takip edelim bir haftadır siteyle uğraşmaktan stada hiç bakamadım bu arda @irtibat3 nerelerde
hiç görünmüyor. Kardeşinin yaptığı Baneri kullandım gerçi biraz değiştirdim affına sığınıyorum artık :D

Çevrimdışı sahinnd

biz eski açıktayız nasıl olacak o iş
Yeni açık ilk maça yetişebilir mi acaba diye espri yapmayı düşünmüştüm aslımda :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

bugün mustafanın fotolar iyi gidier irtibatta problem devam ediyor galiba sıkıntı olduğu için uğaramıyor olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone arena kombineleri satılıyor 30000 kombine satılırsa stada nasıl sığacağız
artı İBB izin vermiyor stadını kullanmamıza diye bir açıklama olmuştu yanlış bilmiyorsam
gerçi bir mantığı yok belediye stad yaptıysa o stad İstanbula yapılmıştır her İstanbul takımınında
hakkı vardır o stadı kullanmaya sonuçta babalarının malı değil istanbulun parasını harcıyorlar

Çevrimiçi Kartal Ç

sanırım kapasitesiyle ilgili. başakşehir 17500 kişilik. şuan vodafone arena için satılan kombinelerin sahiplerinin stad açılana kadar geçici stada bedava girme hakları var. ancak başakşehire gidilirse 17500 den fazla kombine satıldığı durumda sıkıntı olacaktı. o zaman kombineler ilk çıktığında ilk 17500 kombine sahibine başakşehirde maç izlemek bedava falan demeleri gerekirdi. bu durumda da localar ve vipler önceden pazarlandığı için genel satış zamanı normal kombine alacak olanlar "ilk 17500 diyip onlara önceden satış yaptınız" diyerek durumdan şikayetçi olabilirdi. hele ki mümkün olduğunca çok kombine satıp bir an önce inşaat vs için sıcak para elde etmek isteyen yönetim olimpiyat çilesini çekmeye razı olmak zorunda kaldı diyebiliriz. şahsen ben de başakşehir olsun isterdim. ama borcu olan herkes gibi iş dönüyor dolaşıyor.. para para para...

Çevrimiçi Necmi

bugün mustafanın fotolar iyi gidier irtibatta problem devam ediyor galiba sıkıntı olduğu için uğaramıyor olabilir
sıkıntı ayağında klavyenin başınadamı oturamıyor :D

Çevrimdışı Efe

sıkıntı ayağında klavyenin başınadamı oturamıyor :D

belki hastanede falandır abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ortalık İyi kartışmış :) su an canlı yayın süper görüntü var :)

Çevrimiçi Necmi

Sakinleşti burası  :D
yok bizide işimizden gücümüzden ediyorlar :bandit:

Çevrimdışı yash26

suan oynananan stad, brasilianin ust katlarina bir goz attimda cikislarin altina tek sira merdiven cok daha iyi gorunuyor. umarim merdivenleri catal gibi yapmazlar..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@Deniz ben forzadan ban yedim diye öyle konuşuyorum deniz denen akıllı. gecen senle konuşup sana ağzının apayını verdiğimden dolayı kuyruk acın var galiba sıkıntın varsa özelden gel haddini bildireyim başkalarının yorumlarına yazarak bana laf etmene gerek yok be kimseye iftira atmıyorum beyinsiz derdin varsa benle konuşsana başkalarının yorumlarınndan bana iftira atıyor diye iftira atıyorsun heralde gecen gün forumda ağznın payını verdim acısını çıkaramamışşın galiba  sitenin yöneticileride yapışan yorumu okusun bana iftira atıyor diye suçlamalarda bulunmuş gereğini yapın
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@ DENİZİN SUÇLAMALARINA FİLAN CEVAP VERMEYECEM ARTIK ADAM RESMEN BENİ İFTİRA ATMAKLA SUÇLUYOR EVET YÖNETİM KURULU SİZİ BEKLİYORUM
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mduru

konu dışı ama söylemeden edemiyecem mustafa_87 nin kendi sitesi ve twiter sayfası sararmış hayırdır

Çevrimdışı Efe

@ DENİZİN SUÇLAMALARINA FİLAN CEVAP VERMEYECEM ARTIK ADAM RESMEN BENİ İFTİRA ATMAKLA SUÇLUYOR EVET YÖNETİM KURULU SİZİ BEKLİYORUM

necmi abiye gerekli mesajı gönderdim size dönüş yapacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

necmi abiye gerekli mesajı gönderdim size dönüş yapacaktır
SANMIYORUM ADAM itftira atmakla suçluyor beni heralde ceza alsa ben diyene kadar alırdı sanırım

Etiketler: