Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357064 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa sakın öyle yapma? Taksitli alırsan hiç değilse para parça parça borcuna eklenir daha az faiz ödemiş olursun. Bir bankacı olarak hiç güvenli bulmadım fikrini.

Başka yapacak çarem yok hocam :) çokda kötü değil aslında fazla faiz binmiyor.

Çevrimdışı Serjo

Vodafone Arena: Merhaba Onur, koltukların yapısı üzerine çalışmalar sürüyor. Beşiktaş’ın renklerinde ve konforlu olacağından emin olabilirsin.
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu arada vodafone arenanın açılış organizasyonu için de bi başlık mı açsak acaba. herkes gönlünden geçeni paylaşır. organizasyon şirketi için de bi kolaylık olmuş olur hem.

ysariusta

• Ziyaretçi

Pasolig'in en mide bulandıran tarafı tek bir bankaya bağımlı kılması. 50 100 çalışanı olan firmalara verilen promosyonları düşünürseniz, sadece bir kulübün 100 000 civarı kart satabileceği bir alanda neler dönmüştür bir düşünün.
Ben kulübün kartının olması taraftarıyım, böylece o kartlara kredilendirme yapılabilirdi. Öyle risk analizine falanda gerek yok. Kombinelerini satarsın, taksitli olanları bir miktar daha pahalı olur (Banka payı %4 civarıdır, %5 yaparsın.) Aylık olarak bu tutarı yatırmamış olan kartın girişini engellersin, o ay oynanacak maçlar içinde satışa sunarsın.
Beyaz Kart almıştım ancak hiç oldu gitti. Gayri resmi olarak duyduğum bazı eski yöneticilere olan borçların ödenmesi için bu işe kulüp dahil olmaya zorlanmış. Ancak çok uzun süreceğini düşünmüyorum. 2 3 yıl sonra kulüpler kendileri kart satmaya devam edecektir.
Fişlenmek falan konusunu açmıyorum, doğru düzgün adam hiçbir şeyden çekinmez. Doğru olduğuna inandığını yapan adam zaten kendini riske etmiştir.

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı FARUK

3. çıkış kapısı betonlanıyor galiba kapalı üstte

Çevrimdışı Efe

Çiçekler numaralı eski acikta ve kapalida demir oruyor suan kalabalin bi kitle var
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

3. çıkış kapısı betonlanıyor galiba kapalı üstte

6. kirişteki hatalı olan bölgede olabilir belkide ikiside :)

Çevrimdışı saricasi

Hahaha bu vodafonearena hesabi bi harika :claps: :claps:
Adam brezilyalı stada gelmek istiyo helal!
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

İşaretlediğim şey nedir ? Vinç kabinine benzettim ama  :ebebe:

Çevrimdışı Oktay

passolig saçmalıgı neyin nesi diyen arkadaşlar külüp kombineyle beraber üçretsiz veriyomu?? VERİYOR
passoli için kişisel bilgiler fişlenmeler vs vs diyen arkadaşlar  passoligden önce kombine alırken kişiler bilgilerini veriyomudun??? VERİYODUN
önceki senelerde kombine alırken belli katrlar hariç taksitlenirme yine yoktu şimdi YİNE YOK!!
önceden kombineni eşine dostuna arkadaşına veriyodun şimdi ??YİNE VERİYOSUN
ben açıkcası tepkilere anlam veremedim biri detaylı anlatırsa bizde aydınlanmış oluruz

Çevrimdışı Anıl

Stadyum açıldığında forum birlikteliğini kaybetmemek için kim nereden kombine aldığını yazarsa herkes rahatça bulabilir birbirini  :tabe: http://besiktasarena.com/index.php?topic=198.new#new

Çevrimdışı Hakan Bilgin

passolig saçmalıgı neyin nesi diyen arkadaşlar külüp kombineyle beraber üçretsiz veriyomu?? VERİYOR
passoli için kişisel bilgiler fişlenmeler vs vs diyen arkadaşlar  passoligden önce kombine alırken kişiler bilgilerini veriyomudun??? VERİYODUN
önceki senelerde kombine alırken belli katrlar hariç taksitlenirme yine yoktu şimdi YİNE YOK!!
ben açıkcası tepkilere anlam veremedim biri detaylı anlatırsa bizde aydınlanmış oluruz
+1903
malesef kulubunun  yanında olmak istemeyen beşiktaşlının hiç bahanesi bitmiyor malesef
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı atakan eraslan

Katılıyorum. Ayrıca bu seneki kombine olayı her seneki kombine olayından farklı , bu sefer senelerdir beklediğimiz bekletildiğimiz yeni stadımızdan kombine alıyoruz arkadaşlar , bu fikri ne çabuk tüketti Beşiktaşlılar daha stad bitmeden? Seneler sonra birisi çıkmış taşın altına gövdesini koymuş yıkılamaz yapılamaz denilen yere hayallerimizi inşa edio yok taksitmiş yok pasoligmiş. Pasolig üyeliği + kombine alımı internet üzerinden 10 dakika sürmüyor , kimse bunu bahane edip de ağzını yormasın , lokasyon bildirsin gelip tekme tokat ona da aldıralım kombineyi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok basitçe şudur; benim maça gitmek için aldığım kombine, statta harcadığım paranın, kulübüme değil de Pasolig e aktarılmasıdır problem. Bana ne ABANK'tan arkadaş! Evet dediklerin doğru. Katılıyorum, ama ben neden her sene gidip pasa kartına para veriyorum. Çoğu klüplere gidecekmiş. Tamamı gitsin abi takımıma! Bana GS dan, Anadolu takımlarından! Ben 100 000 kart sattıracam onlar 20 000 belki! Para kulübümde kalsın! Federasyon bunun neresinde. Zaten katılım payımı veriyorum sattığım biletten. Farkındaysanız Yıldırım efendi ya inşaat yapıyor ya kart çıkarıyor. Babasının hayrına mı yapıyor. Türk futboluna hizmet için mi yapıyor? Bu kadar saf mıyız?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çok basitçe şudur; benim maça gitmek için aldığım kombine, statta harcadığım paranın, kulübüme değil de Pasolig e aktarılmasıdır problem. Bana ne ABANK'tan arkadaş! Evet dediklerin doğru. Katılıyorum, ama ben neden her sene gidip pasa kartına para veriyorum. Çoğu klüplere gidecekmiş. Tamamı gitsin abi takımıma! Bana GS dan, Anadolu takımlarından! Ben 100 000 kart sattıracam onlar 20 000 belki! Para kulübümde kalsın! Federasyon bunun neresinde. Zaten katılım payımı veriyorum sattığım biletten. Farkındaysanız Yıldırım efendi ya inşaat yapıyor ya kart çıkarıyor. Babasının hayrına mı yapıyor. Türk futboluna hizmet için mi yapıyor? Bu kadar saf mıyız?
-1
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı CharlieChaplin

Oktalg kardeş passoliğ saçmalığını diyorum evet... Sen memnun olabilirsin... BEN DEĞİLİM.... 8 SENEDİR GARANTİ BONUS KARTI İLE TAKSTLE KOMBİNE ALIYORKEN BU SENE ALAMADIM, BU DA BENİM İÇİN PROBLEM BEN BUNU DİLE GETİRİRİM KARDEŞİM... SEN MEMMUN OLABİLİRSİN BEN DEĞİLİM... BEN HER ÖNÜME KOYULAN ŞEYİ KOŞULSUZ ŞARTSIZ KABUL ETMİYORUM... ÖNCELİKLE BİZ TARAFTARIZ MÜŞTERİ DEĞİL... BİZİ MÜŞTERİ OLARAK GÖREN TÜM YAPILANMALARI DA KABUL ETMİYORUM...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı pedro

Herkese selamlar... wow ve donanımın ardından herkesi tekrardan burada görmek güzel. Yurtdışında uzun süre kaldıktan sonra memleketine dönmek gibi bir hissiyat oldu bu çatı altında buluşmak. Fotoğraf ve videolar ile foruma katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler. Hayırlı forumlar olsun.

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı serti67

Herkese selamlar... wow ve donanımın ardından herkesi tekrardan burada görmek güzel. Yurtdışında uzun süre kaldıktan sonra memleketine dönmek gibi bir hissiyat oldu bu çatı altında buluşmak. Fotoğraf ve videolar ile foruma katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler. Hayırlı forumlar olsun.
hosgeldın yurdunada formumuzada
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı atakan eraslan

Ayrıca bir banka üzerinden pasoligden rant doğurulmaya çalışıldığı fikrine katılmakla beraber , buna kişisel tercihlerinizle tavır koymak pasolig alarak da mümkün arkadaşlar. Şöyle , alırsın debit kart şeklinde pasoligini , yüklersin kombineni içine , başka da hiçbirşekilde maç dışında kullanmazsın tavır koymak istersen böyle koymuş olursun. Yok akbil yerine geçecekmiş , yok yurtdışında atm kredi kartı cart curt , rant doğacaksa müşteri toplamaksa amaçları bunlar üzerinden olacak , maç biletinden merak etmeyin kimse bişeyin rantını yiyemez , dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olur. En iyi ihtimalle birkaç milyon tl civarında net kar eder o kadar , ki bankacılıkta o rakamlar attığın taş ürküttüğün kuşa değmez olayıdır. Ben şahsen kendi adıma , bir kuruş fazla yüklemem o kartın içine , maçımı izler geçerim. Bu pasolig kanuni bir zorunluluksa , Beşiktaşımın da buna yapacağı bir şey yoksa , bunu bahane etmem , dört gözle hayalini kurduğum stadımızdan gücümün yettiği yerinden alırım kombinemi.

bi de kombine alıp-almamaya göre kulübü sevip sevmediğimize karar veriliyor ya, o en fenası.

Çevrimdışı Oktay

Oktalg kardeş passoliğ saçmalığını diyorum evet... Sen memnun olabilirsin... BEN DEĞİLİM.... 8 SENEDİR GARANTİ BONUS KARTI İLE TAKSTLE KOMBİNE ALIYORKEN BU SENE ALAMADIM, BU DA BENİM İÇİN PROBLEM BEN BUNU DİLE GETİRİRİM KARDEŞİM... SEN MEMMUN OLABİLİRSİN BEN DEĞİLİM... BEN HER ÖNÜME KOYULAN ŞEYİ KOŞULSUZ ŞARTSIZ KABUL ETMİYORUM... ÖNCELİKLE BİZ TARAFTARIZ MÜŞTERİ DEĞİL... BİZİ MÜŞTERİ OLARAK GÖREN TÜM YAPILANMALARI DA KABUL ETMİYORUM...

arkadaşım senin kendine özgü muhalif tavrın var onu yazılarını okuyarak anlayabiliyorum ama passoliğle ilgili bütün tezlerini tek tek çürütürüm ama polemiğe girmek istemiyorum...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

passolig olmasa sanki kombine alacaksınız o zamanda başka bir bahenyele çıkacaksınız  kaşımıza

Etiketler: