Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359735 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

forumun yeni hali hayırlı olsun hepimize samet abiyle mustafa abinin röportajını gördüm her zamanki gibi stad çevresindeler :D iyi 1 dakkalığınada olsa mustafa abi makineyi bırakmış elinden ayıp olmasın diye :D

efe abi senden rica stad hakkında kısa özet geçermisin :) takip edemiyorum çünkü

Çevrimdışı kahyaoglueren

Umarım eski açıktaki açıklıktan dolayı ses ve ambiyans kaybımız olmaz.Kaç metre olacak açıklık? Bu arada Bugün Kocaeli'deki Kartal Yuvamıza uğradım.Yeni sezon formalarının temmuzun ikinci haftası satışa çıkacağını Söylediler.

Çevrimdışı Burak2

Kanal 7 de suanda kemal sunalin oynadigi gol krali filmi var tabiki inonude cekilmis :) kuleler suan gozume guzel gozuktu :)) gercekten karakteri gibi stadin keske iceride tribun kuleleri gecemez demeselerdi ama yikilmamasida guzel olmus... ben yikilsin derdim hep simdi fikrim degisti :))

gerçekten ben de yıkılsın istiyordum ama geçmişten gelen yeni stada emanet hatıra onlar. iyi ki varlar

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

forumun yeni hali hayırlı olsun hepimize samet abiyle mustafa abinin röportajını gördüm her zamanki gibi stad çevresindeler :D iyi 1 dakkalığınada olsa mustafa abi makineyi bırakmış elinden ayıp olmasın diye :D

efe abi senden rica stad hakkında kısa özet geçermisin :) takip edemiyorum çünkü

mustafa kapalıda kuşak bölümleride betonlanmaya başladı  son kuşak için son 2-3 gün çalışmalar sürüyor yeni açıkta bi bölüm daha temel olarak betonlanıyor kapalıda son 3 kirişe girildi yeni açıkta taşıyıcı kolonlara ek çelik iskeletler konuyor eski açıkta işler biraz yavaşladı numaralı dolayısıyla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Semih

merhaba arkadaşlar, 1 haftadır forumu takip edemiyordum.
bu yeni açıktaki kolonların içine yerleştirilen destekler ne için?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

MMA

• Ziyaretçi

mustafa kapalıda kuşak bölümleride betonlanmaya başladı  son kuşak için son 2-3 gün çalışmalar sürüyor yeni açıkta bi bölüm daha temel olarak betonlanıyor kapalıda son 3 kirişe girildi yeni açıkta taşıyıcı kolonlara ek çelik iskeletler konuyor eski açıkta işler biraz yavaşladı numaralı dolayısıyla

abi kuşak demişsin başta orası numaralı olcak heralde
ayrıca ek çelik iskeletleri yeni açık demişsin o eski açık olmasın yoksa yeni açığadamı onlardan konuyo

Çevrimdışı tayfun

cümeleten iyi geceler,Bjk tv de maf efsanesi var(bininci kez:)) izlemek isteyenlere duyrulur.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Furkan Sarper

evet yeni açığada koyuluyor üst kat aşağıya doğru sarkacağından

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi abi bu fotoğrafta eski açıktaki perde betonun sağ tarafı ne olur fikrin varmı ?

https://pbs.twimg.com/media/BlbMYtrCMAEefgf.jpg

@bjk_mabet oranın şimdiki halini müsait olduğan zaman foto çekebilirsen iyi olur

Çevrimdışı Sezai

Cümleten hayırlı geceler , nöbeti devraldık yine :)

Çevrimdışı Efe

merhaba arkadaşlar, 1 haftadır forumu takip edemiyordum.
bu yeni açıktaki kolonların içine yerleştirilen destekler ne için?

üste binecek tribünler 30 sıra ve alta doğru uzuyor güçlendirme amaçlı kondular eski açıktaki sütünlar gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi kuşak demişsin başta orası numaralı olcak heralde
ayrıca ek çelik iskeletleri yeni açık demişsin o eski açık olmasın yoksa yeni açığadamı onlardan konuyo

numaralı evt ama çelikler hem eski açık sütünlarda var hemde yeni açık 2. kat ilk kolonlara kondu destek amaçlı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

121.blok 21. sıra 19 ve 20.nolu koltukları alan içimizden birilerimi?anıl almayı düşünüyordu?

ben aldım Murat abi üstten safları sıklaştıralım dedim 18 sen misin abi eğer sensen anılda sağından alır kapatırız sırayı :)

Çevrimdışı eski inönü

eski açık rampayı ne zaman alacaklar ve orda kuşak işi var mı merak ediyorum

Çevrimdışı FARUK

Maket yakından ne kadar güzelmiş ya sütunları ben düz sanıyodum onları bile benzetmişler küfekiye kuleler felanda aynısı olmuş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

slm arkadaslar,

forum baya güzellesmis, emegi gecen herkese tesekkürler...

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tayfun

kombine kısmana yazarsam kimse okumaz buraya yazayım:)
7.kategori toplam satış 308,hasılat 277 200 tl
8.kategori toplam satış 182,hasılat 145 600 tl.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi murat

ben aldım Murat abi üstten safları sıklaştıralım dedim 18 sen misin abi eğer sensen anılda sağından alır kapatırız sırayı :)
evet 18 benim.anlın işi braz karışık.

Çevrimdışı Deniz

vay vay vay on numara 5 yıldız olmuş.emeği geçenleri tebrik ediyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

evet 18 benim.anlın işi braz karışık.
evet gördüm arkadaşı 120 den almış galiba. Necmi abi alt sıramızdaydı galiba diğerleri kimler acaba ?

Çevrimiçi murat

evet gördüm arkadaşı 120 den almış galiba. Necmi abi alt sıramızdaydı galiba diğerleri kimler acaba ?
yarın bir iştima alalım

O bölgedeki 4 koltuk bize ait, ortadoğu birlik :))

Vodafone Arena 27.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Etiketler: