Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359715 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı artem1997

Yeni acigin arkasinda lunaparkin orda konser falan mi var yoksa disko mu?

Çevrimdışı Efe

şu avatar fotolarınızı güncelleseneniz iyi olacak kırık foto çıkıyor görsellik bozluyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Murat ben yaşlandım artık ayak ayak üstüne atıp maç seyretmek için numaralı 124 den aldım beni mazur görün ama maçtan önce gazi büfedeyim;)
derbeder hocam(zeki abi) yakınlarında biyerlerde olacak.maç öncesi erkenden gelmeyi hiç sevmezdim.önceden zorunluluktu.şimdi keyif

Çevrimdışı eski inönü

şu avatar fotolarınızı güncelleseneniz iyi olacak kırık foto çıkıyor görsellik bozluyor :D
iyi soyledin valla. kırık çıkanlar tekrar yuklesin resimlerini

Çevrimdışı sağduyu

Gayet muntazam ve şık bir forum oldu. Ellerinize sağlık.

Bir de sayfa ileri ve sayfa geri okları olabiliyor mu acaba?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ZEKI

erken gelip maç öncesi gaziler muhabbetlerine devam ederiz .
Mac oncesi carsimiz var, koy icimiz var. Stad yapilsin hele

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ZEKI

derbeder hocam(zeki abi) yakınlarında biyerlerde olacak.maç öncesi erkenden gelmeyi hiç sevmezdim.önceden zorunluluktu.şimdi keyif
Oktalg biz yakin olacagiz senle ama bu dostluklar mac oncesi birlikteyiz stada girerken ayrilacagiz o kadar.

Çevrimdışı alperseyhanli

İlk defa bir forumda üyelerinin seviyeli ve saygılı paylaşımlar yaptığına şahit oluyorum. Teşekkürler değerli Beşiktaşlı kardeşlerim.
--

Çevrimdışı megiddo

27.06.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış :busted_cop:

mustafa butun emeklerin icin tesekkurler, bugun canli gordum ne kadar buyuk emek harcadigini, tanistigima memnun oldum tekrar, maketi de gordum ofis kapanmadan yetistim :)

Çevrimdışı okilic

Kanal 7 de suanda kemal sunalin oynadigi gol krali filmi var tabiki inonude cekilmis :) kuleler suan gozume guzel gozuktu :)) gercekten karakteri gibi stadin keske iceride tribun kuleleri gecemez demeselerdi ama yikilmamasida guzel olmus... ben yikilsin derdim hep simdi fikrim degisti :))

Çevrimdışı Anıl

121.blok 21. sıra 19 ve 20.nolu koltukları alan içimizden birilerimi?anıl almayı düşünüyordu?
Murat abi bi bakmadın İletilerine hee :D

Çevrimdışı cmravclr

Yeni acigin arkasinda lunaparkin orda konser falan mi var yoksa disko mu?
Küçükçiftlik park orası konser alanı. Bugün David Guetta diye bir dj in konseri var.

Çevrimdışı artem1997

Küçükçiftlik park orası konser alanı. Bugün David Guetta diye bir dj in konseri var.
keske ses acik olmus olsa kacak yayindan muzik dinlerdik :D

Çevrimdışı brci

vodafone arenaya sordum yan çizdi en yakını olcakmış aynısı dimedi  :bawling:

Çevrimiçi murat

Murat abi bi bakmadın İletilerine hee :D
senden gelen iletiler boş gözüküyor.baktım.

Çevrimdışı drmmm

baktığımız fotoğrafların linkleri renk değiştiriyordu.. Onu yeniden yaparsanız çok iyi olur  :ok:  @Necmi

forum bi harika oldu..  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

senden gelen iletiler boş gözüküyor.baktım.
Murat dostum avatarina karar verdin mi :D

Çevrimdışı sahinnd

Şu duruöu kulübe iletebilecek birisi var mı? Passolig i arıyorum ilgeleniyoruz diyolar. Yemin ederim BJK FB maçından (E bilet ilk maçı) beri aynı hatayı veriyor. Ve sanırım sadece bana özel bir durum değil.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi murat

Murat dostum avatarina karar verdin mi :D
veremedim.flaşlar göz alıyor geçici olarak bununla idare edelim.

Çevrimdışı Erçin

klübün bu saçma hatalardan haberi bile yoktur..
passonunda umrunda bile değil..
bende satın al ekranına gelemiyorum mesela hata veriyo..
başka bir arkadaşın hesabından girip alabildim kombineyi..

sistem tek kelimeyle berbat işliyo..müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok zaten

Çevrimdışı FARUK

çiçekler numaralı vinci için planı ne acaba mabet gelirse soralım @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

yeni açıkla eski açıkta beton dökümü sürüyor yeni açığa temel betonu atılıyor galiba :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

zeki abicim kamera 720 p olmuş :D bana yaradı :)

Etiketler: