Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361476 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdinç

120. bloğun güncel satış durumunu atabilen olursa çok memnun olurum :)
buyur hocam :) 120

Çevrimdışı Erdinç

bu arada site çok güzel olmuş emeği geçen herkeze teşekkürler.
beşiktaşarena logolu t-shırt yapmak gibi bir düşüncesi olan varsa ben katılırım.

Çevrimdışı megiddo

Daha önce haberimiz olsaydı iyiydi.şimdi mustafa irtibat samet kerem fırat oralardadır.
sabah belli oldu gelmem 2 saat once indim, isimi hallettim simdi stadin oraya gidiyorum, bulursam gencleri cevrede tanirim.

Çevrimdışı Anıl

Paylaşanlara çok teşekkür ederim :) İleti gelince yanında 1 falan çıkıyor mu yine ? Murat abi bi bakıver iletilerine :)

Çevrimdışı mert_

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı ZEKI

Gercekten guzel olmus emegi gecenlere tesekkurler.
Ekrem bugun supriz yapmissin ctesi bekliyorduk senden ellerine saglik harikasin.

Çevrimdışı Efe

1 aylık değişim harika boyutlarda 1 temmuz itibariyle 120 gün sayacağız kaba inşaat için :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Kerem abi sen nereden almıştın kombineyi :)

Çevrimdışı Efe

numaralı kuşak için kırılan kayaları eski açığa doğru dökmüşler kuşağı atıp sonra hafriyat yapacaklar eski açık rampa bir müddet daha kalacak gibi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı frkndgnr

Tema on numara yukarıya kırmızıda yakıstı ha ama su zeytin yesili tonunada bir el at necmi abii  :evillol:

Çevrimdışı Efe

arka fon eskisi gibi gri yapıldımı yeterli şuan numaralıya beton dökülüyor 720 p yayında hayırlı olsun :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denizaydogdu

stada kombine almaya gidenlere sorum , lütfen cevaplayın :)  :D 119,104,105 yada köşeler staddaki satış yerinde açıkmıydı , ordan alabiliyormuyuz :)
Kartal

Çevrimdışı Ekrem

Gercekten guzel olmus emegi gecenlere tesekkurler.
Ekrem bugun supriz yapmissin ctesi bekliyorduk senden ellerine saglik harikasin.

bugün kombine almaya gittim hazır gelmişken çekim dedim normalde benim nöbetim pazar günleri abi :)

Çevrimdışı frkndgnr

Abi vodafode'un HD anlayışını öğrenmiş olduk. Kalitenin 720p le uzaktan yakından alakası yok

Çevrimdışı Anıl

stada kombine almaya gidenlere sorum , lütfen cevaplayın :)  :D 119,104,105 yada köşeler staddaki satış yerinde açıkmıydı , ordan alabiliyormuyuz :)
119 sponsor nedeniyle açılmamış, 123 te deplasman tribünün altı olduğu gerekçesiyle açılmamış. Ama 104 ve 105 i bilmiyorum :)

Çevrimdışı Anıl

Bende mesajları yine eskisi gibi atıyor. Yani mesaj gidiyor ama sayfa yüklenmiyor benden kaynaklı mı acaba  :alala:

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada wowda adoyev ustad obitas icin cok guzel yazmis :D

Alıntı
obıtasın yaptıgı yenı acıkta dunle bugunkı resım arasında 7 fark bıle yok

Çevrimdışı Sedat

123 Deplasman tribününün altıymış  :busted_cop:  Eski Açık - Numaralı Köşesi  :super:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Efe

Bende mesajları yine eskisi gibi atıyor. Yani mesaj gidiyor ama sayfa yüklenmiyor benden kaynaklı mı acaba  :alala:

hayır sıkıntı sürüyor site oturana kadar bu şekilde heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

yeni arayüz hayırlı olsun.
ne kadar kombine satıldı belli mi  şuan a kadar??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı brci

simao twit atmış stadın resimlerini koymuş veee demiş kiii '' Besiktas new stadium .. amazing ''

Çevrimdışı denizaydogdu

119 sponsor nedeniyle açılmamış, 123 te deplasman tribünün altı olduğu gerekçesiyle açılmamış. Ama 104 ve 105 i bilmiyorum :)
teşekkür ederim , yarın artık kombine almaya gittiğimiz de , anlayacağız ne olduğunu :)
Kartal

Çevrimdışı Necmi

Paylaşanlara çok teşekkür ederim :) İleti gelince yanında 1 falan çıkıyor mu yine ? Murat abi bi bakıver iletilerine :)
evet anıl geliyor@anilt

Çevrimdışı Anıl

Dün akşamın sonunda 1050 kombine satılmış. Bugün ne kadar satıldı acaba  :alala:

Etiketler: