Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361379 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-1903

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı demir_kArtAl

avatar ları yenidenmi yüklememiz gerekiyor.?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı melih

bu temaya güzel olmuş diyen arkadaşlar en çok neyini beğendi mesela?

Bize hiç uymayan renklerini mi? Koca ekranda daracık olmasını mı? Yazıların küçük olmasını mı?

Headerdan başkası olmamış. Onda da logolar çok içeride duruyor. Sağa sola gitmesi lazım.

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı eski inönü

Ellerinize sağlık, bravo! Çok güzel bir iş çıkartıyorsunuz  :tabe:

Çevrimdışı MUTLU

yeni açıkta 2. kat 1. katın üzerine sarkacağı için en öndeki kolonları desteklemesi için içine konacak.

oo iyiymiş. Eyvallah kardeşim :)
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimiçi murat

Yeni forumumuz hayırlı olsun.taşınmak alışkanlık yaptı.hiç biyere gitmesek olduğumuz yerde taşınıyoruz.kombine satışına gelirsek haftasonu satışlar artar.

Çevrimdışı MUTLU

Necmi abi eski sitede login olan arkdaşların isimleri komple yazılıyordu. Yeni sitede de ekleme yapacak mısınız?
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Efe

Necmi abi kızıcan ama renkler olmamis sanki sariyi gri falan yapsaniz daha iyi simdi elestiri yapalimda sonra kizmasinlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

ellerinize saglık cokgüzel olmuş yeni tema
A-DEM BA BA

Çevrimdışı MUTLU

Bu adminler harika valla hemende aksiyon alıyolar. üst kısım sarıdan kırmızıya döndü :D

Çevrimiçi murat

Bize hiç uymayan renklerini mi? Koca ekranda daracık olmasını mı? Yazıların küçük olmasını mı?

Headerdan başkası olmamış. Onda da logolar çok içeride duruyor. Sağa sola gitmesi lazım.

Şu an cepteyim .gördüğüm kadarıyla tema çok güzel.eksikler vardır onlarda düzeltilecektir.daha uzun süre bağlantı kopukluğu göze alınamazdı.yine açılıp bir taraftan düzenlemeler yapılması daha doğru.eksik gördüğünüz şeyleri şikayet bölümüne yazarsınız imkan dahilinde olanlar ortak bir karar ile yapılır.

Çevrimdışı tayfun

Yeni forumumuz hayırlı olsun.taşınmak alışkanlık yaptı.hiç biyere gitmesek olduğumuz yerde taşınıyoruz.kombine satışına gelirsek haftasonu satışlar artar.
sabahtan öğlene kadar kale arkaları akmasada damladı,satış merkezinin fotolarından umutluyum,öğleden sonra bakmadım heyecan olsun diye satışlara.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Altuğ

@melih henüz renklere müdahale edemedik, hepsini düzenleyeceğiz.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi eski sitede login olan arkdaşların isimleri komple yazılıyordu. Yeni sitede de ekleme yapacak mısınız?
daha ayarları yeni yapıyoruz çok eksik var görmüyormusunuz renkli siteleri
gibi duruyor adım adım hepsi düzelecek :D

Vodafone Arena 26.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Ekrem

saat 15:00 itibariyle kombine almaya gittiğimde çektim.

Çevrimdışı Necmi

melih template ana renkleri böyleydi şimdi ufak ufak kendimize yakışanı yapacağız aslında
bunları site açılmadan yapsaydık iyi olurdu ama yükler yüklemez dostlar sohbete başladı kapatamadık :)
söylediğin bütün eleştirilerin farkındayız hepsi düzelecek şimdi arka plandaki eksikleri yapalım
estetik ikinci planda

Çevrimdışı tayfun

tam kombine almaya giden mi yok mu diyecektim,nasıl üstat ilgi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı gokhanson

Çevrimdışı eski inönü

Ekrem baba eline sağlık. Nasıldı çalışmalar?

Çevrimdışı haruntsn

Çevrimdışı Ekrem

tam kombine almaya giden mi yok mu diyecektim,nasıl üstat ilgi.

gayet iyi Tayfun hocam 2 saatte alabildim kombineyi  :) ama satış yeri baya sıkıntılı boğuluyorduk :)

Etiketler: