Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8362644 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

profesyonelleşmiş iyice forum abi, ellerinize sağlık :)

Çevrimdışı gurbetci kartal

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Serhat

Emeğinize sağlık çok çok güzel olmuş, burasi yakin'da en iyi Besiktaş forum'u olucak :)
BEŞİKTAŞ ⚫️⚪️

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı atakan eraslan

Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Biz de boş durmuyoruz , çevremizdeki Beşiktaşlılara tekme tokat kombine aldırıyoruz. İki kişinin başında bizzat passolige üye olup kombine alana kadar bekledim :)

Çevrimdışı MUTLU

Süper tema emeği geçenlerin ellerine sağlık  :ok:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Necmi

profesyonelleşmiş iyice forum abi, ellerinize sağlık :)

Öğreniyoruz :lol:
yavaş yavaş

Çevrimdışı Kartal Ç

Fevkalade olmuş tema  :super: emeği geçenlere teşekkürler  :ok:

Çevrimdışı tayfun

Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Biz de boş durmuyoruz , çevremizdeki Beşiktaşlılara tekme tokat kombine aldırıyoruz. İki kişinin başında bizzat passolige üye olup kombine alana kadar bekledim :)
madem öyle al sana bi yeşil ok. :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Darkeagle

Elinize sağlık. Süper olmuş. Sanal dünyadaki evimiz hayırlı olsun.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı eski inönü

çok güzel olmuş emegini gecenlerin eline saglık.  :claps: Yeni inönünün fotosuna baktım da Çiçekler sınırları koymuş numaralıda  :claps:

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı cagdas44

Forumun yeni sunucu ve tasarımı hayırlı olsun @Necmi abi ve ekibin ellerine sağlık ancak yazı boyutu ve okunan sayfaların işaretlenmesine el atarsanız sevinirim 2 sayfa okudum gözüm ağrıdı

Çevrimdışı atakan eraslan

madem öyle al sana bi yeşil ok. :)

Eyvallah :) Felaket vicdan yöntemleri uyguladım , o oturduğun koltuğu sen yaptırıosun bu parayla , betonu demiri (kurtarıo mu bilmiyorum 900 liraya kendini) gibi gibi :)

Çevrimdışı tayfun

Eyvallah :) Felaket vicdan yöntemleri uyguladım , o oturduğun koltuğu sen yaptırıosun bu parayla , betonu demiri (kurtarıo mu bilmiyorum 900 liraya kendini) gibi gibi :)
bazı uyuyanlar var uyandırmaya çalışıyoruz bizde,kısmetse + 2 de arkadaşla yazdıracaz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTLU

bu yeni açık kapalı birleşiminde yeni açığın testere kirişleri üzerinde duran ters T şeklindeki demirler nedir acaba?
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Üstteki logolar olmuş ama biraz da karışıklık var gibi.Mesela safya değiştirme gibi olan bölümdeki Vodafone Arena'nın resmini sitenin arkaplanı olarak ayarlayabiliriz.2. bir önerim de Logoda hem Beşiktaşarena yazan hem de Vodafone Arena yazan ve sembollerinin olduğu 2 bölüme de tıkladığımızda ana sayfaya gidiyor da bence bunlardan biri fazla.Vodafone Arena Kartal logosu kalabilir ve biraz büyüyebilir ama biz Beşiktaş Arena Temelinde aşk var'a tıkladığımızda ana sayfaya götürmeli.

Çevrimdışı Erçin

bence eskisi daha güzeldi  :D

arada muhalefet eden biri olsun dedim   :busted_cop:

elinize sağlık  :)

Çevrimdışı Kartal Ç

bu yeni açık kapalı birleşiminde yeni açığın testere kirişleri üzerinde duran ters T şeklindeki demirler nedir acaba?

yeni açıkta 2. kat 1. katın üzerine sarkacağı için en öndeki kolonları desteklemesi için içine konacak.

Çevrimdışı Serjo

Herşey sil baştan yeniden yapılacak  :ebebe:
Allah yardımcınız olsun  :ok:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı demir_kArtAl

elinize sağlık, öbür tarafda ekran forum ekranı gibi durmuyordu pek, buranın gayet oturaklı bir görüntüsü var.  umarım trafik yoğunluğu açısından problem yaşamayız artık.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

sitemiz çok güzel olmuş.ellerinize,emeğinize sağlık:-)

Etiketler: