Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8366795 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

olayları değişik noktalara çekmek işin gerçek mantığından uzaklaştırır hocam. demirören'e dava açılamamasının nedeninin siyasi baskılardan korku olduğunu sanmıyorum. zaten demirören ailesi bu ülkenin en zengin 5 ailesinden birisidir, bırakın fikret orman'ı, şu an bütün erkleri kontrol altında tutan siyasi irade bile demirören ailesi ile ancak bir noktaya kadar zıtlaşabilir. yani güç açısından demirören ailesinin hiçbir siyasi desteğe ihtiyacı yoktur, daha önce olduğu gibi bundan sonrada hangi siyasi anlayış iktidar olursa olsun demirören ailesi tıpkı koç ve sabancı aileleri gibi aynı güçle varlığını sürdürecektir.

gelelim bize verdiği zarar ve karşılığı konusuna, dönemi boyunca yapılmış tüm mali kongrelerde ibra edilmiş bir başkandan bahsediyoruz dolayısı ile çok iyi araştırılmış en ufak belge bilgi üzerinden ona karşı açılacak bir mahkeme bile uzun yıllar sürecektir. bu arada adamın elinde süresi geçmiş senetler olduğuna göre çatır çatır tahsil işlemi başlatır. kulübü senin onu mahkemeyle sıkıştırdığından çok daha kötü durumlara düşürür, 100 milyonu bir anda veremeyeceğine göre icraya kadar götürür işi. uefa'nın mali kriterleri de ortada, bu süreçte Beşiktaş avrupa'dan men edileceği gibi bir de onların uygulayacağı maddi yaptırımlar ve ağır imaj kaybıyla da karşı karşıya kalır. tüm bu risklere karşın mahkemenin senin lehine sonuçlanacağı da kesin değil, yıllar sonra çıkacak demirören lehine bir karar kulübü tekrar iflasın eşiğine getirir.

sonuç olarak fikret orman'ı siyasi iradeden çekinen o yüzden yd ile uzlaşmaya giden pasif birisi olarak betimlemek haksızlıktır. bütün bunları göze alıp yd'yi yerle bir etme girişiminde bulabilecek herhangi bir insan evladı şu an için bu ülkede yaşamamaktadır maalesef.  demirören ailesinin, tıpkı uzanların motorolaya attığı ağır kesik gibi direk amerikayı karşısına alacak bir hamle yapmadan sonunun gelmesi günümüz şartlarında pek de mümkün değil.
Peki abicim yd nin ibra edildiği konrede kongre üyerini şaibeyle yaptırdığını,dernekleri baskı ve rüşvetle ibra etmeye yönelttiğini ispatlarsak o kongrelerin bir geçerliliği kalır mı?kalmaz.

Kaldı ki yd son döneminde ibra da edilmedi.Yani hala kozlar bizde.bizler mağduruz o da bizi mağdur eden adam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Geovani

Tekrar teşekkürler dostlar samet sana güvendik girdik ona göre  :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı izorlu85

ileri geri yapıyor sanki :)

bravooo  iyi göz varmış sende hemen anladın ileri geri yaptığını pesss
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmett.67

İnternetten kırmızı olarak görülen ve satışına izin verilmeyen koltukların ,yani sponsorlara ve/veya hatırı sayılır Beşiktaş dostlarına rezerve edilen koltukların inşallah sıcak para getirisi vardır. Mesela Y.D ' e sponsorluk karşılığında verilmişse, zaten kasaya para girmeyecek demektir. Bizim su anda şiddetle sıcak paraya ihtiyacımız var. Lütfen kombine alın Beyler.

Çevrimdışı izorlu85

sanırım numaralıdan toprak alınıp eski açıktaki rampaya boşaltıyorlar

bu gece yine grobeton olabilir

sende de grobeton alışkanlık yaptı fabian hee

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada eurocup wildcard başvurumuz kabul edilmiş

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı oktayd

Arkadaşlar selamlar, numaralının temeli için rampanın yeri mi değiştirlmeye çalışılıyor. Sanki biraz sağa içeri doğru rampa oluşturuluyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

Tekrar teşekkürler dostlar samet sana güvendik girdik ona göre  :D :D
Merak etme abi blok güvenliği bizde İsmail abinin ortadoğudan gelecek adamları da var  :bandit:@Geovani

Çevrimdışı Melekcik

şükür bende ilk kombinemi aldım 116 dan. herkesi kulübe destek olmaya davet ediyorum bu stad hepimiz için yapılıyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı sallapati

şükür bende ilk kombinemi aldım 116 dan. herkesi kulübe destek olmaya davet ediyorum bu stad hepimiz için yapılıyor

sana ve kombine alan herkese hayırlı olsun

Çevrimdışı Melekcik

sallapati teşekkürler. Darısı almayanlara.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı hic2222

Yd bunu bilse 1 kurus bile hibe etmez emin ol :).cekindigi seyler var.hepimiz 325 m€ borcun nasil yapildigini biliyoruz.

Yd de iyi biliyor yaptigi yolsuzluklarin farkinda ki "hibe" diyerek sus payi vermeye calisiyor.sus payi almak yerine bu isin ustune gidip ydnin pisliklerini tek tek ortaya cikartirsak kacacak delik arar.

Ama gel gelelim bu herifin arkasindaki siyasi guc buna izin vermez.sinif baskani olamayacak adami TFF baskani yapti bu guc.

Ayni siyasi guc Fikret Ormani da korkuttu onun da eli kolu baglandi.ama gun gelecek o gucten de insanlar korkmayacak.ve o yd hesabini verecek.

Keşke dediğin gibi olsa.Bunu canı gönülden dilerim
Lakin yönetirken alınan hatalı kararların (bu kötü niyet içersin yada bilgisizlik menşeyli olsun) yasal çerçevede bir cezası veyahut yaptırımı yok.
Tabiki çok detaylı incelemek gerek lakin falanca oyuncu o kadar etmez, filanca sponsorluk anlaşmasında kulübü küçük düşürdün filan gibi konulara yasal ceza yok Deniz.Malesef yok.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Göçmenkartal

Kombine alanlara hayırlı olsun diyorum..Koltuk numarası alıyorsunuz ama bence yeni açık ve eski açıkda insanlar kendi yerinde oturmayacak ayakda izlenecek orda maçlar kapalı ve numaralıda oturma olur sadece..Bknz:TT arenada kale arkalarına, Saraçoğlunda kale arkalarına..

Çevrimdışı Deniz

Keşke dediğin gibi olsa.Bunu canı gönülden dilerim
Lakin yönetirken alınan hatalı kararların (bu kötü niyet içersin yada bilgisizlik menşeyli olsun) yasal çerçevede bir cezası veyahut yaptırımı yok.
Tabiki çok detaylı incelemek gerek lakin falanca oyuncu o kadar etmez, filanca sponsorluk anlaşmasında kulübü küçük düşürdün filan gibi konulara yasal ceza yok Deniz.Malesef yok.
Evet o zaten oyle.ama kulup baskanlarina (ozellikle antepin baskanina) ve menajerlere yedirilen paralar var.bu paralarsan komisyon alanlar da var.ucuza kredi cekmek varken yuksek faizden cekilen krediler var.var oglu var.ydyi didiklersek daha neler cikar kim bilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

hay?rl? olsun ii seyirler ?imdiden tum kombine alanlara alacaklara
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı scape_bjk

evet ya ne oldu bende benim bilgisayardan zennediyorum :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

siteye kedi mi girdi harflere noldu  :alala:
Senin ekip darbe mi yapt? siteye Samet abi :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı izorlu85

Etiketler: