Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8365576 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

pek olası görmüyorum ama inşallah.
Sultan suleymana kalmadi yd ye mi kalacak :).gun olur devran doner elbet.siyasi baskilardan vs cekinmeyen birileri cikar o ydyi dogduguna pisman eder
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı hic2222

Bizim yd ye degil yd nin bize borcu var.1 kurus bile verilmemesi lazim.mahkemeye gidersek o yd kacacak delik arar.

Vicdanen öyle de işte kağıt üzerinde hiçbirşey yapamazsın.
Bu adam 8 yıl boyunca ne yaptıysa kağıt üzerinde kendine verilen yetkiler ile yapmış.
Bunları yaparken defaten üyelerdende destek almış.Kabul görmüş.
Bugün dava aç. Hukuk çerçevesinde 1 tek kuruş geri vermez sana.
Başta başkan olmak üzere herkeste bunun farkında ve elbette YD de biliyor.ve nezaketen çareler arıyorlar.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

kapalıda 9.kirişin kalıpları sökülüyor galiba
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı frkndgnr

Yeni açık montajla bile bitmiyor  :D

aynen abi ona photoshopun bile gücü yetmez  :D
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 14:02:45 frkndgnr ]

Çevrimdışı Deniz

Vicdanen öyle de işte kağıt üzerinde hiçbirşey yapamazsın.
Bu adam 8 yıl boyunca ne yaptıysa kağıt üzerinde kendine verilen yetkiler ile yapmış.
Bunları yaparken defaten üyelerdende destek almış.Kabul görmüş.
Bugün dava aç. Hukuk çerçevesinde 1 tek kuruş geri vermez sana.
Başta başkan olmak üzere herkeste bunun farkında ve elbette YD de biliyor.ve nezaketen çareler arıyorlar.
Yd bunu bilse 1 kurus bile hibe etmez emin ol :).cekindigi seyler var.hepimiz 325 m€ borcun nasil yapildigini biliyoruz.

Yd de iyi biliyor yaptigi yolsuzluklarin farkinda ki "hibe" diyerek sus payi vermeye calisiyor.sus payi almak yerine bu isin ustune gidip ydnin pisliklerini tek tek ortaya cikartirsak kacacak delik arar.

Ama gel gelelim bu herifin arkasindaki siyasi guc buna izin vermez.sinif baskani olamayacak adami TFF baskani yapti bu guc.

Ayni siyasi guc Fikret Ormani da korkuttu onun da eli kolu baglandi.ama gun gelecek o gucten de insanlar korkmayacak.ve o yd hesabini verecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

ben bir firma sahibi olsam tribüne sponsor olacak olsam kombineler satışa çıkmadan olurdum. Çünkü insanların ağızlarına yerleştirebilirsin bu şekilde markanı.
bence şimdiye kadar tribün sponsoru bulunamadığına göre sorun var demektir...

Çevrimdışı Geovani

Çok şükür aldım kombineyi 121 19 20 koltuk tüm dostları bekleriz tribünümüze :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı frkndgnr

hayırlı olsun abi :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hayırlı uğurlu olsun
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Hayirli olsun abi :)

Çevrimdışı eski inönü

SIRKETIMIZ ILE SARAN ULUSLARARASI FILMCILIK ORGANIZASYON REKLAM TICARET VE PAZARLAMA A.S. (SARAN FIRMASI) ARASINDA 5 MILYON ABD DOLARI TUTARINDA REKLAM ANLASMASI IMZALANMISTIR.

ANLASMA KAPSAMINDA; SARAN FIRMASI TARAFINDAN SIRKETIMIZ ALEYHINE ISTANBUL 44. ASLIYE TICARET MAHKEMESINDE 2013 / 155 E. SAYILI DOSYASI ILE ACILAN  2.200.000 ABD DOLARI TUTARINDAKI ALACAK DAVASINDAN VE  MEDIA EYE LTD. TARAFINDAN SIRKETIMIZ ALEYHINE  ISTANBUL 42. ASLIYE TICARET MAHKEMESI'NIN 2013/145 E. SAYILI DOSYASI ILE ACILAN 1.500.000 ABD DOLARI TUTARINDAKI ALACAK DAVASINDAN  DAVACILAR TARAFINDAN FERAGAT EDILMISTIR.

AYRICA, SARAN FIRMASI TARAFINDAN SIRKETIMIZ HAKKINDA ISTANBUL 12. ICRA MUDURLUGU'NUN 2013/15234 E SAYILI DOSYASI ILE ACILAN 290.886,99 ABD DOLARI TUTARINDAKI ICRA TAKIBI ILE MEDIA EYE LTD. TARAFINDAN  SIRKETIMIZ ALEYHINE ISTANBUL 12. ICRA MUDURLUGU'NUN 2013/10458 E. SAYILI DOSYASI ILE ACILAN 1.350.929,92 ABD DOLARI TUTARINDAKI  ICRA TAKIBININ ISLEMSIZ BIRAKILARAK DUSURULMESINE KARAR VERILMISTI
Besiktas iyi yonetiliyor. Yeni stad da kazasiz belasiz biterse onumuz açik.

Çevrimdışı Geovani

Teşekkür ederim kartallar imkanı olup alabilecek olan varsa beraberce maç seyrettmek keyifli olur inş sağ salim stadımızın bittiğinide görürüz

Çevrimdışı eski inönü

Baba hayirli olsun :))

Çevrimdışı Geovani

Çevrimdışı sallapati

SIRKETIMIZ ILE SARAN ULUSLARARASI FILMCILIK ORGANIZASYON REKLAM TICARET VE PAZARLAMA A.S. (SARAN FIRMASI) ARASINDA 5 MILYON ABD DOLARI TUTARINDA REKLAM ANLASMASI IMZALANMISTIR.

ANLASMA KAPSAMINDA; SARAN FIRMASI TARAFINDAN SIRKETIMIZ ALEYHINE ISTANBUL 44. ASLIYE TICARET MAHKEMESINDE 2013 / 155 E. SAYILI DOSYASI ILE ACILAN  2.200.000 ABD DOLARI TUTARINDAKI ALACAK DAVASINDAN VE  MEDIA EYE LTD. TARAFINDAN SIRKETIMIZ ALEYHINE  ISTANBUL 42. ASLIYE TICARET MAHKEMESI'NIN 2013/145 E. SAYILI DOSYASI ILE ACILAN 1.500.000 ABD DOLARI TUTARINDAKI ALACAK DAVASINDAN  DAVACILAR TARAFINDAN FERAGAT EDILMISTIR.

AYRICA, SARAN FIRMASI TARAFINDAN SIRKETIMIZ HAKKINDA ISTANBUL 12. ICRA MUDURLUGU'NUN 2013/15234 E SAYILI DOSYASI ILE ACILAN 290.886,99 ABD DOLARI TUTARINDAKI ICRA TAKIBI ILE MEDIA EYE LTD. TARAFINDAN  SIRKETIMIZ ALEYHINE ISTANBUL 12. ICRA MUDURLUGU'NUN 2013/10458 E. SAYILI DOSYASI ILE ACILAN 1.350.929,92 ABD DOLARI TUTARINDAKI  ICRA TAKIBININ ISLEMSIZ BIRAKILARAK DUSURULMESINE KARAR VERILMISTI

DEMİRÖRENİN BİR KAZIĞI DAHA HERALDE BU... SADETTİN SARANA GİDECEK BİR PARA.. SARAN REKLAM SAHA İÇİ KALE YANI REKLAMLARI VS YAPIYORMUŞ SANIRIM

Çevrimdışı SDemirsoy

üç sıra aşağımdasın abi benim 16  blok korumalığı bende içiniz rahat olsun  :bandit: Hayırlı olsun  :)@Geovani

Çevrimdışı tayfun

DEMİRÖRENİN BİR KAZIĞI DAHA HERALDE BU... SADETTİN SARANA GİDECEK BİR PARA.. SARAN REKLAM SAHA İÇİ KALE YANI REKLAMLARI VS YAPIYORMUŞ SANIRIM
sağolsun yıldırımcığım her gün hatırlatıyor kendisini...

Çevrimdışı mert_

Sultan suleymana kalmadi yd ye mi kalacak :).gun olur devran doner elbet.siyasi baskilardan vs cekinmeyen birileri cikar o ydyi dogduguna pisman eder

olayları değişik noktalara çekmek işin gerçek mantığından uzaklaştırır hocam. demirören'e dava açılamamasının nedeninin siyasi baskılardan korku olduğunu sanmıyorum. zaten demirören ailesi bu ülkenin en zengin 5 ailesinden birisidir, bırakın fikret orman'ı, şu an bütün erkleri kontrol altında tutan siyasi irade bile demirören ailesi ile ancak bir noktaya kadar zıtlaşabilir. yani güç açısından demirören ailesinin hiçbir siyasi desteğe ihtiyacı yoktur, daha önce olduğu gibi bundan sonrada hangi siyasi anlayış iktidar olursa olsun demirören ailesi tıpkı koç ve sabancı aileleri gibi aynı güçle varlığını sürdürecektir.

gelelim bize verdiği zarar ve karşılığı konusuna, dönemi boyunca yapılmış tüm mali kongrelerde ibra edilmiş bir başkandan bahsediyoruz dolayısı ile çok iyi araştırılmış en ufak belge bilgi üzerinden ona karşı açılacak bir mahkeme bile uzun yıllar sürecektir. bu arada adamın elinde süresi geçmiş senetler olduğuna göre çatır çatır tahsil işlemi başlatır. kulübü senin onu mahkemeyle sıkıştırdığından çok daha kötü durumlara düşürür, 100 milyonu bir anda veremeyeceğine göre icraya kadar götürür işi. uefa'nın mali kriterleri de ortada, bu süreçte Beşiktaş avrupa'dan men edileceği gibi bir de onların uygulayacağı maddi yaptırımlar ve ağır imaj kaybıyla da karşı karşıya kalır. tüm bu risklere karşın mahkemenin senin lehine sonuçlanacağı da kesin değil, yıllar sonra çıkacak demirören lehine bir karar kulübü tekrar iflasın eşiğine getirir.

sonuç olarak fikret orman'ı siyasi iradeden çekinen o yüzden yd ile uzlaşmaya giden pasif birisi olarak betimlemek haksızlıktır. bütün bunları göze alıp yd'yi yerle bir etme girişiminde bulabilecek herhangi bir insan evladı şu an için bu ülkede yaşamamaktadır maalesef.  demirören ailesinin, tıpkı uzanların motorolaya attığı ağır kesik gibi direk amerikayı karşısına alacak bir hamle yapmadan sonunun gelmesi günümüz şartlarında pek de mümkün değil.

Çevrimdışı tayfun

üç sıra aşağımdasın abi benim 16  blok korumalığı bende içiniz rahat olsun  :bandit: Hayırlı olsun  :)@Geovani
hayırlı olsun.sabahtan beri sadece 107.blokda 25 kombine satılmış.

Çevrimdışı izorlu85

olayları değişik noktalara çekmek işin gerçek mantığından uzaklaştırır hocam. demirören'e dava açılamamasının nedeninin siyasi baskılardan korku olduğunu sanmıyorum. zaten demirören ailesi bu ülkenin en zengin 5 ailesinden birisidir, bırakın fikret orman'ı, şu an bütün erkleri kontrol altında tutan siyasi irade bile demirören ailesi ile ancak bir noktaya kadar zıtlaşabilir. yani güç açısından demirören ailesinin hiçbir siyasi desteğe ihtiyacı yoktur, daha önce olduğu gibi bundan sonrada hangi siyasi anlayış iktidar olursa olsun demirören ailesi tıpkı koç ve sabancı aileleri gibi aynı güçle varlığını sürdürecektir.

gelelim bize verdiği zarar ve karşılığı konusuna, dönemi boyunca yapılmış tüm mali kongrelerde ibra edilmiş bir başkandan bahsediyoruz dolayısı ile çok iyi araştırılmış en ufak belge bilgi üzerinden ona karşı açılacak bir mahkeme bile uzun yıllar sürecektir. bu arada adamın elinde süresi geçmiş senetler olduğuna göre çatır çatır tahsil işlemi başlatır. kulübü senin onu mahkemeyle sıkıştırdığından çok daha kötü durumlara düşürür, 100 milyonu bir anda veremeyeceğine göre icraya kadar götürür işi. uefa'nın mali kriterleri de ortada, bu süreçte Beşiktaş avrupa'dan men edileceği gibi bir de onların uygulayacağı maddi yaptırımlar ve ağır imaj kaybıyla da karşı karşıya kalır. tüm bu risklere karşın mahkemenin senin lehine sonuçlanacağı da kesin değil, yıllar sonra çıkacak demirören lehine bir karar kulübü tekrar iflasın eşiğine getirir.

sonuç olarak fikret orman'ı siyasi iradeden çekinen o yüzden yd ile uzlaşmaya giden pasif birisi olarak betimlemek haksızlıktır. bütün bunları göze alıp yd'yi yerle bir etme girişiminde bulabilecek herhangi bir insan evladı şu an için bu ülkede yaşamamaktadır maalesef.  demirören ailesinin, tıpkı uzanların motorolaya attığı ağır kesik gibi direk amerikayı karşısına alacak bir hamle yapmadan sonunun gelmesi günümüz şartlarında pek de mümkün değil.

Altına imzamı atarım...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Furkan Sarper

numaralıda çalışma var kuyumu açıyor yoksa temel için hazırlıkmı yapılıyor belli olmuyor kameradan

foto gelsede görsek oraları

Çevrimdışı izorlu85

eski açıkla numralının köşede dozer çıkış rampasında ne  yapıyo bilen varmı???
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı tayfun

7.kategoride sabahtan beri 73 kombine satışımız var.65 700 tl yapıyor,kaç kamyon beton yapar la...
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 14:30:27 tayfun ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

eski açıkla numralının köşede dozer çıkış rampasında ne  yapıyo bilen varmı???

ileri geri yapıyor sanki :)

Etiketler: