Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8367675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sağduyu

Ahmetin hesabındaki kapasite 46.500 bana makul geldi.http://www.besiktasarena.com/Smileys/newicon/ok.gif

mabete sorsak haklı olarak söylemez şimdi.

Başka yorumu olan var mı?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı sağduyu

bu arada gif leri yazıma ekleyemiyorum. Yardım lütfen..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bizim yd ye degil yd nin bize borcu var.1 kurus bile verilmemesi lazim.mahkemeye gidersek o yd kacacak delik arar.

bende sana katılıyorum bir kuruş ödeme yapmamak gerekli ama ne yazikki başkanımız son genel kurulda yd olan borcu 3şekilde kapatacağız dedi

1-bir kısmını hibe edicek
2-bir kısmını nakit ödeyeceğiz
3-loca vereceğiz

yanlış hatırlamıyorsam böyleydi

Çevrimdışı saricasi

Her şey güzelde,hala transfer yok iyice gerildim.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

bende sana katılıyorum bir kuruş ödeme yapmamak gerekli ama ne yazikki başkanımız son genel kurulda yd olan borcu 3şekilde kapatacağız dedi

1-bir kısmını hibe edicek
2-bir kısmını nakit ödeyeceğiz
3-loca vereceğiz

yanlış hatırlamıyorsam böyleydi
Cok buyuk yanlis yapmis olur.ki zaten kongre uyeleri de buna izin vermez.yd 300 milyon € borc yapmis.ucan kusa icralik etmis.bunun cezasini cekecek.her kurusunu odeyecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bizim yd ye degil yd nin bize borcu var.1 kurus bile verilmemesi lazim.mahkemeye gidersek o yd kacacak delik arar.
Başkan onu da açıklamıştı. Eğer mahkemeye verirsem Beşiktaşın bütün geçmişteki belgeleri incelenir bundan da zararı Beşiktaş görür demişti. Sanırım bir takım sıkıntılı şeyler var ki mahkemeye veremiyor. Yoksa 100 milyon tl yi hayatta ödemeyi göze almazdı Fikret Orman :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

eski açığın önüne gece demir gelmiş heralde baya demir var

kapalıdaki vinç time lapse'lerede baktım kullanılmıyor.ne zaman çıkartıcaklar şantiyeden acaba

Çevrimdışı Deniz

Başkan onu da açıklamıştı. Eğer mahkemeye verirsem Beşiktaşın bütün geçmişteki belgeleri incelenir bundan da zararı Beşiktaş görür demişti. Sanırım bir takım sıkıntılı şeyler var ki mahkemeye veremiyor. Yoksa 100 milyon tl yi hayatta ödemeyi göze almazdı Fikret Orman :)
Beşiktaş cekecegi cezayi cekmedi mi ?iki sezon avrupa kupalarindan men edildik.birisi yd nin borclari yuzunden birisi de malum durum yuzunden.biz fazlasiyla cezasini cektik.sira ydde.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı EmreTkgz42

sponsor anlaşmalar vodafone arenanın hayata geçmesi elini taşın altına koyması valla helal olsun başkana inşallah temel doğru gidiyor sportif başarılarlada süsleyeceğiz güneşli günler göreceğiz
aynen öyle inşallah vodafone arena milat olacak. yapılan bazı hatalardan(transfer vs.) da ders çıkarılır ama stadyum çok önemliydi umarım her sene üstüne koyarak gideriz.

Çevrimdışı ahmett.67

passolig kartın olmadan uye olamıyorsun , o yuzden hata veriyor.
passo.com.tr  benim mail adresimi sisteme yanlış almış, yanlış mail adresime şifre yazıp üye oldum, çıkış yaptıktan sonra bu yüzden tekrar giremedim. Müşteri hizmetlerine başvurup mail adresimi düzelttirdim, ancak hala sistemde bakım olduğundan güncellenmedi. Sonuç olarak passo ya girip dün satın aldığım kombinemi sistemde göremiyorum. Rezalet!!' :ebebe:

Çevrimdışı izorlu85

76 tl ücreti varmış baktım da şimdi.

Garantiden ihtiyaç kredisi adı altında çektim 1 hafta önce 2000 tl 9 aylık geri ödemeyi seçersen 95 tl dosya masrafı kesiyorlar. 10 ay ve yukarısı için bu fiyat 200tlye geçiyor. (ben 9 ay taksitle çektim) 235 aylık geri ödemesi. 0,95 kredi faiz oranlı bi kredi...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı demir_kArtAl

bırak dursun, o vinç kurulsun diye ne dualar ettik günlerce.  :ok: o bizim ilk göz ağrımız.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı denizaydogdu

yd zamanı borçlar fikret orman bir röportajında bahsetmişti.

belki hatırlarsınız , reklam panolarından dolayı bizi dava etmişlerdi yd zamanın da , yd kendi hırsı yuzunden 1 sene için de saran grubu ile olan anlaşmayı fesh etmişti.
Kartal

Çevrimdışı tayfun

Anlayamadim ne borcuymus ki
yd nin kalıntılarından biri,sayesinde para alacağımıza icra sildiriyoruz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş cekecegi cezayi cekmedi mi ?iki sezon avrupa kupalarindan men edildik.birisi yd nin borclari yuzunden birisi de malum durum yuzunden.biz fazlasiyla cezasini cektik.sira ydde.
Valla Deniz yine mali tutarsızlıklar çıkarsa kulüp yine ceza yer
Bu hibe,sponsor,ödeme formülünde de tahminim siyasi birileri devreye girdi
Baştan hibe etmem demiş yd,başkan öyle dedi mali kurulda,sonra arayı buldular muhtemelen
Yd'ye de güvenmiyorum yazılı bir şey yoksa,yine hibe konusunda arıza çıkarır gibi gelecekte

Çevrimdışı serti67

Arkadaş dün 3taksit yapildi islem bugun bakıyorum 9a bölmüş daha az vade farkıyla anlamadım gitti bu isi
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Valla Deniz yine mali tutarsızlıklar çıkarsa kulüp yine ceza yer
Bu hibe,sponsor,ödeme formülünde de tahminim siyasi birileri devreye girdi
Baştan hibe etmem demiş yd,başkan öyle dedi mali kurulda,sonra arayı buldular muhtemelen
Yd'ye de güvenmiyorum yazılı bir şey yoksa,yine hibe konusunda arıza çıkarır gibi gelecekte
Ben de ydye guvenmiyorum.hibe ettim der etmez.bir de bu herif kulube sponsor olacakmış. Hem kulubu batiriyor hem de bedavaya sponsor oluyor bunu kaldiramiyorum.

Çevrimdışı tayfun

Ben de ydye guvenmiyorum.hibe ettim der etmez.bir de bu herif kulube sponsor olacakmış. Hem kulubu batiriyor hem de bedavaya sponsor oluyor bunu kaldiramiyorum.
ne hibe olur ne mahkeme,bir sürü değişken var o işte,mecbur uzlaşı olacak,yiğitcanın dediği gibi siyasi işlerde var işin içinde,geçmiş olsun Beşiktaşım,üstü örtülecek gidecek,hesap sorma falan yok yani.de factosu bu işin.

Çevrimdışı scape_bjk

Ayrica o yd nin yatacak yeri yok.butun sirketlerle ve sponsorlarla davaligiz.bir kisim davalar sonuclanmis hacze vermişler.

Bu ydden hesap sorsak donuna kadar aliriz.
[/qu

Y.D 'den parayı nasıl alacağız ne diye dava açacağız yani?  Yaptığı borçlanmaların bir çoğu kötü transfer yapmaktan ve tazminatlardan. Demek istediğim kötü yönetmenin bir karşılığı var mı yani?

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapalı tribüne falan diyorlardı da ne olur bilmiyorum
Çatır çatır ibra edildi zamanında,atı alan Üsküdarı geçti artık

Çevrimdışı Deniz

ne hibe olur ne mahkeme,bir sürü değişken var o işte,mecbur uzlaşı olacak,yiğitcanın dediği gibi siyasi işlerde var işin içinde,geçmiş olsun Beşiktaşım,üstü örtülecek gidecek,hesap sorma falan yok yani.de factosu bu işin.
Elbet bu ydden birgun birisi hesabini soracaktır. İste o gun keyifle ydnin yok olusunu izleyecem

Çevrimdışı megiddo

Ufak bir çalışma
inşaat halinde baktığında pek belli etmiyor ama şu montajda -ki boyutları aynı olur hemen- futbolcuların sahada tribünlere oranla ne kadar minik durduklarını görünce stadın devasa birşey olacağı belli oluyor.

Çevrimdışı tayfun

Elbet bu ydden birgun birisi hesabini soracaktır. İste o gun keyifle ydnin yok olusunu izleyecem
pek olası görmüyorum ama inşallah.

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

arkadaşlar konbinedeki taksit sorununu bazı kredi kartlarında 6 aya faizsiz %4 masrafla taksitli nakit avans çeke biliyorsunuz vade farkı ödemekten iyidir  :evillol:
A-DEM BA BA

Etiketler: