Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8362622 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

bu gücüne güç katma muhabbeti nedir yandaki

Çevrimdışı CanEmre

o saatlerde insanlar ya trafikte, ya iş yerinde. akşam 7-8'e kadar sadece bu başlıkta 15-20 kişi kombine almıştı. 30 dakikada 100 bilet satılmış olabilir ama hem mesai-iş çıkışı hem de ay sonu olduğu için insanlar henüz almamış olabilir. biraz beklemek lazım satış rakamlarını sağlıklı bir şekilde görmek için.

Ayrıca 30 dakikada 100 kombine az bir rakam mı ki? 1 saatte 200, 24 saatte 4800, 10 günde 48000  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı keremfrat1

herşeyden önce Beşiktaşlıyız ha Obitaş ha çiçekler bizim için sadece bir firma Aslolan Beşiktaş statda baya kalabalık olacağız bütün forum eski açıkta :)
ben tam yan bloktayım 120 deyım olsun :) gelirim maç başlamadan yanınıza :)

Çevrimdışı tayfun

loca :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
üstat ben senin yapacağın yeni açıkdan alıyorum sen sadece yeni açıkda olmayan loca diyorsun :kop:
kıllandım vallahi. :D :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

25.06.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı sağduyu

Haber 1903 te ormana sövmek serbest, yd ye veriştirmek yasak. 3 sene önce yd için kulübü batırıyor diye yorum yaptık, sansürlediler. Şimdi ormana sövmeyeni siteye sokmuyorlar.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı FARUK

Ayrıca 30 dakikada 100 kombine az bir rakam mı ki? 1 saatte 200, 24 saatte 4800, 10 günde 48000  :evillol:

aynen abi süpersin  :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yok ben sadece bir soru sordum.Cevabını da aldım
memur olduğumdan derneklere üye olamıyorum malesef
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

dumur ettin abi beni şu hesabınla :alala: :kop: :kop:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Emre şahin

s.a necmi abi ve diğer yöneticiler bir önerim olacak gördüğüm kadarıyla siteye reklam alınmamış almayıda planlamıyorsunuz sanırım ama reklam alınsa geliriylede güzel bir kombine alınsa istanbul dışında yaşayan arkadaşlar sırayla davet edilip onlar için ayrılsa nasıl olur özellikle efe abi için çok iyi olur.

Reklam almama amacınızda beşiktaş sırtından para kazanıyor demesinler diye sanırım takdir ediyorum ama kombine alamayan ve şehir dışında yaşayanlar için çok önemli olabilir saygılar
@Necmi
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 00:00:55 esahin ]

Çevrimdışı drmmm

:kop: yarın güneş doğdunda numaralıda ÇİÇEK açmış olacak  :kop:

FLAŞ ÇİÇEKLER İNŞAAT NUMARALIDA  :kop: FLAŞ ÇİÇEKLER İNŞAAT NUMARALIDA  :kop: FLAŞ ÇİÇEKLER İNŞAAT NUMARALIDA  :kop: FLAŞ ÇİÇEKLER İNŞAAT NUMARALIDA  :kop:

Çevrimdışı hic2222

Slm dostlar.
Birkaçgündür işlerden ötürü takip edememiştim.
Son bir kaç sayfaya baktım. Numaralı çiçeklerin denilmiş sanırım.
Gözümüz aydın.Beşiktaşımıza hayırlı olsun.

Kombine alanları burada paylaşanları imrenerek takip ediyorum.
Gerçekten çok ama çok şanslısınız. Bizler Beşiktaşımız kayseriye geldikçe maçlara gidebiliyoruz.

Beşiktaşlılık konusuna gelince gerçekten de yaşlar ilerledikçe tamda Necmi abinin dediği gibi oluyor Beşiktaşlılık.
Yaşama şekli, hayata bakışta sıradanlıktan uzak, maç izlerken dahi dikkat edin saygı çerçevesinde duruşuyla farklı olanlar taraftarın gözünde bir yerler ediniyor.

O arma varya ah o arma.Bir taraftar değil bir yaşam biçimi, bir hayat duruşu.
İyiki Beşiktaşlıyım, iyiki bu dünyada bu şerefi taşıyorum.
Beşiktaşlı; düşünen, hisseden, farkında olan insandır..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı eski inönü

Numaralı Ciçeklere hayırlı olsun ben de çok sevindim. Aktardan bir şiir ya da mani bekliyorum ilerleryen gunlerde :)

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi özünde aynı şeyi diyoruz ama farklı ifader ediyoruz anlaşılan.Benim kızdığım insanlar adam gibi futbol edebi olan Beşiktaş formasına yakışır oyuncu isteyince direk "yıldız sever " etiketi yemesi.Yahu her yıldız edepli ahlaklı mı sanki.Melo gibi karaktersiz isterse 30 gol atsın kulübün kapısından sokmam.Ama bugün geldiğimiz durumda bu tarz adamlar da artık kulübe girmeye başlıyor.Geldiği 3. gün kavga edip kadro dışı kalan gökhan süzeni mi desen,onun bunun ağzını burnunu dağıtmayla ünlü sezer öztürk mü desen,galatasaray ikinci olsun diye idmana çıkmayan dany si mi denen.hepsi kulüpte kol gezmeye başladı.

Biz ses çıkartmadıkça da bu adamlar artmaya devam edecek.Ben hiçbir isimi kötü körüne desteklemem.Babam Beşiktaşa zarar versin ona da cevabını veririm acımam.Ama bugün geldiğimiz noktada insanlar kişileri savunmak için onun bunun Beşiktaşlılığını sorgular olmuş işte buna dayanamam(lafım kesinlikle sana değil sen asla bunu yapmazsın).Demirören de 8 sene bu yüzden o koltukta oturabildi.Körü körüne savunucuları var diye.Bu mantıktan çok dilimiz yandı hala da yanıyor ama bizim taraftar hala kişileri desteklemekten bıkmıyor.Bir insan yanlış yaptı mı söyleyeceksin o kadar.Beşiktaşlılık asıl bunu gerektirir.
Yönetimi savunmak farklı bir şey Beşiktaşın değerlerini savunmak farklı bir şey
saydığın oyuncular için yerden göğe haklısın Beşiktaş değerlerine uymuyorlar
alınmamalıydılar yönetimin öyle bir hakkı yok her Beşiktaşlı bunlar alınmadan önce itiraz etti
isterseler süper oyuncu olsunlar Beşiktaş yönetiminin böyle bir şeye olur vermemesi
lazımdı. Futbol direktörü istiyor diyemezsin sen Beşiktaşın seçilmiş Başkanısın
gerektiğinde altında çalışana hayır diyebileceksin bu transferlerden tek sorumlu olan yönetimdir
bunda hem fikiriz ama kombine olayını heleki bu sene transfere bağlayan bir
Beşiktaşlı olmamalı kulübün o kombinelerin satılmasına gerçekten ihtiyacı var
yönetimle ilgili değil bu kulüp menfaatleriyle ilgili banka hesabı açıp para istemiyor
kombine alın diyor Kulübümüzü seviyorsak gücümüzde varsa bu kadarını yapmalıyız
emin ol bana hiç bir kuvvet passolig aldıramazdı. başka bir dönem olsaydı kesinlikle
almazdım ama bu sefer şunu bunu söyleyecek durum yok sırf kombine satabilmek için
bir senenin hasılatını yok saydılar bizde bu kadarını yapalım. Değerlerim çarpıştı
Beşiktaşa verdiğim değer ağır bastı yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Benim yazdığımdan bunu anlıyorsan ciddi bir problemin var bence
Güzel güzel anlatıyoruz tane tane hala yıldız bilmem ne diyor gel de yeme kafayı,evi damı yıkıcam sinirden
Git körü körüne destekle en büyük zarar zaten böyle destekleyenden geldi Beşiktaşa
benim ciddi bir proplemim yok merak etme  evide yıkarsan sen bilirsin ev senin ev  körü körüne desteklemek lafına gelince süleyman seba yı seversiniz değilmi ama ahmet dursun seba gitsin tezahüratları senin gibi düşünlerden dolayı oldu benim gibi körü körüne destekleyenlerden değil ama lafa gelince sebayı översiniz ama onun yöneticilik anlayışını anlamadıktan duruşunu sergilmekten sonra sebayı övemninde anlamı yok . Yıldıza gelince feyyaz avcılardan metin kocaelinden şifo maraştan takoz boludan ulvi elazığdan geldi bunlar yıldızmıydı değildi ama altın harflerle yazıldılar beşiktaş tarihine başkanı destekledim diye forzadan süresiz ban yedim belki senin dediğin gibi körü körüne desteklemek olmaz diyorsun ama birde forzaya yada yaş aralığı 15-25 yaş arasına bak siz körü körüne herşeyde eleştiri yıldız topçu diye diretmiyormusunuz 
başkanı esteklemek forzadan ban sebebi olmuş demiröreni elştirince ban yeniyordu şimdi fikret ormanı destekleyince ban yiyoruz  dediğim gibi profil çok değişiyor
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 00:02:54 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Bütün Ekip Burada Numaralıda betonlama hayırlı olsun...!

Aktar sanki içinde yinede bi burukluk kalmış gibi;)

etiketsiz bir hüzün;
belli belirsiz durgunluk var üzerimde..
ve yüreğimde buruk bir acı..
sebepsiz....
ara ara gülümseyişim
kendimi kandırmamdan.. :by2:

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop: takımızda sevinç büyük  :busted_cop:
 :biggrinking:  :biggrinking:  :biggrinking:  :biggrinking:  :biggrinking:  :biggrinking:  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

mabet çiçekler inşaat stadın 3 bölümünede yetişebilir mi? henüz kapalı trübünü tam olarak bitmedi
yeni işçi alır hocam sorun olmaz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ramazan da yaklaşıyor aktar :) mani hazırlığı

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Ya bir şey soracağım @bjk_mabet abi şimdi Çiçekler 3 kulvarda yarışıyor ya numaralı için işçiler kapalıdan eski açıktan yavaş yavaş mı geçecekler yoksa yeni işçi alımı mı olacak Çiçekler'in?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Beşiktaşlı olabilme gururuna erişebilmişseniz, transfer, şampiyonluk felan filan hepsi hikaye ama önemli olan gelecek nesilleri kazanabilmek. Ailemin tamamı renkliyken beni Beşiktaşlı yapan Metin Ali Feyyazdır. Peki gelecek nesilleri kim Beşiktaşlı yapacak. Yıldızlar bu aşamada devreye giriyor.  Her geçen gün renklilerin taraftar sayıları artarken biz yerimizde sayıyoruz. stad yıllarca gecikti, klüp gelirleri ipotek edildi, borçlandıkça borçlandık, başarılara hasret kaldık. 2. sınıf futbolcularla, ışığı sönmüş yıldızlarla taraftar kazanılmaz ki. Allah'ın izniyle bu stad bitecek, gelirler artacak borçlar azalacak, hepimizin içine heyecan katacak kadrolar kurulacak ve gelecek 10 yıllara Beşiktaşım damga vuracak....
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Yanlış hatırlamıyorsam eğer Numaralı için 25 kişilik yeni bir ekip gelicek demişti Mabet abi :ok:

Çevrimdışı drmmm

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
ramazan gelmiş hoşgelmiş,
sevinci önceden gelmiş..
numaralıda çiçekler açmış,
yaşasın beşiktaş..
 :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Etiketler: