Necmi abi özünde aynı şeyi diyoruz ama farklı ifader ediyoruz anlaşılan.Benim kızdığım insanlar adam gibi futbol edebi olan Beşiktaş formasına yakışır oyuncu isteyince direk "yıldız sever " etiketi yemesi.Yahu her yıldız edepli ahlaklı mı sanki.Melo gibi karaktersiz isterse 30 gol atsın kulübün kapısından sokmam.Ama bugün geldiğimiz durumda bu tarz adamlar da artık kulübe girmeye başlıyor.Geldiği 3. gün kavga edip kadro dışı kalan gökhan süzeni mi desen,onun bunun ağzını burnunu dağıtmayla ünlü sezer öztürk mü desen,galatasaray ikinci olsun diye idmana çıkmayan dany si mi denen.hepsi kulüpte kol gezmeye başladı.
Biz ses çıkartmadıkça da bu adamlar artmaya devam edecek.Ben hiçbir isimi kötü körüne desteklemem.Babam Beşiktaşa zarar versin ona da cevabını veririm acımam.Ama bugün geldiğimiz noktada insanlar kişileri savunmak için onun bunun Beşiktaşlılığını sorgular olmuş işte buna dayanamam(lafım kesinlikle sana değil sen asla bunu yapmazsın).Demirören de 8 sene bu yüzden o koltukta oturabildi.Körü körüne savunucuları var diye.Bu mantıktan çok dilimiz yandı hala da yanıyor ama bizim taraftar hala kişileri desteklemekten bıkmıyor.Bir insan yanlış yaptı mı söyleyeceksin o kadar.Beşiktaşlılık asıl bunu gerektirir.
Yönetimi savunmak farklı bir şey Beşiktaşın değerlerini savunmak farklı bir şey
saydığın oyuncular için yerden göğe haklısın Beşiktaş değerlerine uymuyorlar
alınmamalıydılar yönetimin öyle bir hakkı yok her Beşiktaşlı bunlar alınmadan önce itiraz etti
isterseler süper oyuncu olsunlar Beşiktaş yönetiminin böyle bir şeye olur vermemesi
lazımdı. Futbol direktörü istiyor diyemezsin sen Beşiktaşın seçilmiş Başkanısın
gerektiğinde altında çalışana hayır diyebileceksin bu transferlerden tek sorumlu olan yönetimdir
bunda hem fikiriz ama kombine olayını heleki bu sene transfere bağlayan bir
Beşiktaşlı olmamalı kulübün o kombinelerin satılmasına gerçekten ihtiyacı var
yönetimle ilgili değil bu kulüp menfaatleriyle ilgili banka hesabı açıp para istemiyor
kombine alın diyor Kulübümüzü seviyorsak gücümüzde varsa bu kadarını yapmalıyız
emin ol bana hiç bir kuvvet passolig aldıramazdı. başka bir dönem olsaydı kesinlikle
almazdım ama bu sefer şunu bunu söyleyecek durum yok sırf kombine satabilmek için
bir senenin hasılatını yok saydılar bizde bu kadarını yapalım. Değerlerim çarpıştı
Beşiktaşa verdiğim değer ağır bastı yapacak bir şey yok