Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321826 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Arkadaslar benim attigim mesajlar gitmiyor ileti 0 gorunuyor telefondan yaziyorum en altta yanitla var ona basip yaziyorum neden gorunmuyor yazdiklarim anlamadim ???

Anladığım kadarıyla birden fazla kişi aynı anda yanıt yazınca tekrar göndermek gerekiyor..

profilinden
profil düzenle
görünüm ve tasarım
İleti gönderirken yeni bir yanıt gönderilirse uyarma. kutucuğunu işaretle sorun kalmaz

necmi abi

yeni üye kaydında otomatik tıklı olmasında yarar var

eski kayıtlı arkadaşlar hemen halleder

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı RevivaL

Hoşbulduk. Çok yazmam takipteyim bilginiz olsun :)

Çevrimiçi murat

necmi abi en üstte vodafon arena temelinde aşk var yazısının yanına stad görseli olabilirmi ?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar benim attigim mesajlar gitmiyor ileti 0 gorunuyor telefondan yaziyorum en altta yanitla var ona basip yaziyorum neden gorunmuyor yazdiklarim anlamadim ???
Evet öyle olması lazım default seçili gelmesi gerekiyor yapılabilirse deneyelim

Anladığım kadarıyla birden fazla kişi aynı anda yanıt yazınca tekrar göndermek gerekiyor..

profilinden
profil düzenle
görünüm ve tasarım
İleti gönderirken yeni bir yanıt gönderilirse uyarma. kutucuğunu işaretle sorun kalmaz

necmi abi

yeni üye kaydında otomatik tıklı olmasında yarar var

eski kayıtlı arkadaşlar hemen halleder

saygılar

Çevrimdışı Pennyroyal Tea

necmi abi en üstte vodafon arena temelinde aşk var yazısının yanına stad görseli olabilirmi ?
bence güzelde olur.Yeterli boşluk var  tam ortaya şık durur.

Çevrimiçi Necmi

şimdilik olamıyor aslında güzel bir baner yapmıştım yazının olduğu alan kadar yer ayırmışlar

Çevrimdışı yldrmaydn

twitter kaynaklı fotoları hayrına kaydedip buraya atsanız da şirket engeline takılan benim gibiler de görsek :)
Seninle Başladı Hayat..

twitter kaynaklı fotoları hayrına kaydedip buraya atsanız da şirket engeline takılan benim gibiler de görsek :)
+1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

öncelikle herkese merhaba numaralıda bu atılan son kuşak mı

Çevrimdışı serti67

Bugun prekascilar Hic montaj yapmadimi banami ole geliyo ayar icnmi ayirdilar bugunuu
iki tane yaptılar yanlış görmediysem,şu yayını hd yapsalarda gözümüz bozulmadan izlesek.
valla bende gorucem diee miyopp oldumm bu kamera yuzunden
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erol Akçınar

Kapalı prekast işleri neden bu kadar yavaş ilerliyor? aslında stad'ta en hızlı ilerleyecek iş prekast değil mi? 3 haftada anca kapalı altı bitirdiler.
Ölçü işlerini vs hesaba katarsak 5 hafta..
geçenlerde başkan demişti,kapalıyı biraz ağırdan alıcaz diye,yoksa tıkır tıkır bitecek iş.

Başkan'ın söyleminden haberdar değilim doğrudur fakat aslında bir an önce bitirilebilir oradaki çalışanlar diğer bölümlere kaydırılabilir diye düşünüyorum.

Ama tabii ki mutlaka bir plan program dahilinde yapılıyordur işler.

Hocam zaten çalışan işçiler alacalı inşaatın işçileri diğer bölümlerde çalışma gibi bir durum olmaz

Diğer bölümlerden kastım örnek eski açık alt bölüm testere kirişleri kısmen bitmiş durumda ölçü alınabilir prekast takılabilir diye düşünmüştüm ama tabii ki orada prekast işine engel olabilicek durumlarda olabilir.
Olabilir bir hesabı vardır bu işin hayırlısı bakalım  :)

Çevrimdışı ercan

Forum gayet şık oldu necmi abinin ve emegi gecen herkezin eline sağlık mabet te insallah güzel haberle gelir cuma günü 

Çevrimdışı hic2222

Forum gayet şık oldu necmi abinin ve emegi gecen herkezin eline sağlık mabet te insallah güzel haberle gelir cuma günü
Resim değil fotoğraf deniliyor ya hep
Bende de "herkez" değil "herkes" takıntısı vardır.
Lütfen yanlış anlama üstad..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı frkndgnr

3 kere forum değiştirdik numaralıdaki hafriyatı bitiremedik arkadaş  😁

Çevrimdışı mstfztrk

Alacalı inşaat çok erken mesai bitiriyor. Yaz aylarında gün ışığından yararlanılmalı bence 

Çevrimiçi murat

hafriyat harfiyat  yalnız yanlız

Çevrimdışı ercan

bi tek derdimiz o olsun seni mi kırıcam hocam herkes yazarım bundan böyle dogru bilgi candır

Çevrimdışı secospat

Hafriyatı kafaya takmayalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, gece kamyonları hep birlikte sayıyoruz :) En kısa zamanda bitecek inşallah, şu yeni açığın hafriyatı tamamen kalksa da obitaş temeli genişletip bir çalışma temposu tuttursa
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Erol Akçınar

ziyasevik wow hesabından alıntıdır. 1 saat önce

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı yigitcan1903

"Dilimize sahip çıkalım" konusu açalım  :)

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıktaki hafriyat bu gece biter mi acaba?

Etiketler: