Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

ben zaten yanlış şeyler söylüyosun demedimki daha dh de iken madem otopark yok stada giriş yok neden stadın arazisi içinde bulunan yeni açık altına indiği kabak gibi görünen yolu oraya yapmışlar bi sebebi vardır demiştim bunu en iyi sen biliyosun abi bazı şeylerin gizli kalması lazım gizlilerden bazılarını öğrendik kapaside duvar rampa küfeki vs daha bilmediğimiz neler vardır acaba o zamandan gizli bişeylerin olduğu belliydi süslük yol değil heralde gizli açığa çıktı sadece o kadar bence proje ilk çizilirkende böyle çizildi sen çizdiğin bi projeye nasıl bi ilham gediyse sonradan otopark eklermisin veya anayola çıkış yaparmısın stadda bazı şeylerin üstü örtülmesi gerekti örtüldü daha çok şaşırırız çok İTTİA (IDDIA)yaparız
otoparkın nesini gizleyecekler zaten otopark izinli bir şeydi tam tersi tribün altına izin yoktu o projeler direk uygulama projesiydi
ve inşaatı o projelerle yaptılar her yer projeye uyuyorda birtek yeni açık arkasımı uymuyor besbelliki arkada gizlenen bir şeyler vardı olmadı otoparka çevirdiler
projede araçların park yerleri bile net belli ama yeni açık arkasında bir sürü depo depo diye geçtikleri yer vardı ikinci katta resmen masaları koymuşlar yiyecek alanı vardı artık bunların hiç biri yok yerine otopark yapıldı ve ben bunu defalarca sordum bir yanlışlık var otoparkı nasıl olurda takım otobüsleriyle aynı girişe verilir
otoparkın girişinin yeni açık tarafında olması lazım diye ve bana kesinlikle yeni açıkta araç girişi yok dendi tek giriş eski açık numaralı arası dendi zaten o şekilde yapılması sıkıntıydı polis takım otobüsleri gelirken kapatacak orayı peki loca müşterini otoparka nasıl sokacaksın uygulanabilirliği olmayan bir şeydi

Çevrimdışı arda

otoparkın nesini gizleyecekler zaten otopark izinli bir şeydi tam tersi tribün altına izin yoktu o projeler direk uygulama projesiydi
ve inşaatı o projelerle yaptılar her yer projeye uyuyorda birtek yeni açık arkasımı uymuyor besbelliki arkada gizlenen bir şeyler vardı olmadı otoparka çevirdiler
projede araçların park yerleri bile net belli ama yeni açık arkasında bir sürü depo depo diye geçtikleri yer vardı ikinci katta resmen masaları koymuşlar yiyecek alanı vardı artık bunların hiç biri yok yerine otopark yapıldı ve ben bunu defalarca sordum bir yanlışlık var otoparkı nasıl olurda takım otobüsleriyle aynı girişe verilir
otoparkın girişinin yeni açık tarafında olması lazım diye ve bana kesinlikle yeni açıkta araç girişi yok dendi tek giriş eski açık numaralı arası dendi zaten o şekilde yapılması sıkıntıydı polis takım otobüsleri gelirken kapatacak orayı peki loca müşterini otoparka nasıl sokacaksın uygulanabilirliği olmayan bir şeydi

O zaman bize yine Gaziler, yine bize tükürük köftesi :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Bu arada numaralı temel alanındaki haraketlilik nedir?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi başkan Kadir Topbaş'a demişti ; Dolmabahçe sarayına gelen tur otobüsleri stadın altına park etsin gelen turiste bizde stadımızı ( üçreti mukabilinde) gezdirelim vs vs
O sadece bir proje İstanbul Belediyesinin he demesiyle olmaz belediyeyide ilgilendiren bir konu değil
he dese ne olur demese ne olur benim orda işlettiğim otopark varsa gelir parkeder bu tamamen turizim şirketlerinin
tur programı içine almasına bağlı bir şey bunu yapmak içinde kârdan onlara pay vermen otopark ücreti almaman
getirdiği her turist için pay ödemen gerekiyor turizim her dakikanın paraya döndürülmeye çalışıldığı dinin imanın para olduğu
bir sektör para kazanmazlarsa parmaklarını oynatmazlar bu işin kârlı olması içinde dünya çapında bir takım olmamız gerekir
başka türlü olmaz

Çevrimdışı Efe

Bu arada numaralı temel alanındaki haraketlilik nedir?

stadta heryerde hareket durmuyorki yarın ne yaparızı konuşuyorlardır yada yalıtımla ilgili bi çalışma olabilir yalıtım yapılınca üzerine yeniden beton atılıyor yanılmıyorsam onunla ilgilide olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı varmış numaralıda grobeton dökülen yerde kaplamanın üzerine beton fışkırtıyor :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

belkide izolasyonun üstüne beton atmaya başlamışlardır
 :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

belkide izolasyonun üstüne beton atmaya başlamışlardır

onu yapıyorlar zaten :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Numaralı köşedeki fışkırtıcı öğlenden beri aynı pozisyonda öylece duruyo yoksa hortumumu sıkıştı araya :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Bu konu içerisinde çok tartışmalar yaşanıyor @Deniz ama istersen Vodafone Arena Stadyum Projesi konusu içerisinde sen veya bir üye tarafından düzenlenebilir.
@Altuğ hocam aylardır zaten stad konusunun yegane tartışma konusu ne zaman biteceği.Stadla ilgili herkesin bir öngörüde bulunması konuya katkıda bulunacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

yenı acık projesınde ne gıbı degısıklıkler oldu mabet bı bılgılendırse bızı  konusulana bılınne gore degsıklıkler var gıbı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) fotoğraf makinanı yerim senin,  ne güzel resimler çekiyor :evillol:
Eline sağlık :))

:lol: :lol: Aktar Abim benim 10 numara insansın Obitaşta tur bindiriyor çiçeklere keyfimize diyecek yok valla  :)

Çevrimdışı Oktay

:lol: :lol: Aktar Abim benim 10 numara insansın Obitaşta tur bindiriyor çiçeklere keyfimize diyecek yok valla  :)
@aktar_ismail senin makineni kutsadı artık 100 milyon poz çeksen hafızan dolmayacak hatta stadı çekerken flaşı bile açmana gerekyok :D
@mustafa_(87) sen makineni kaldır bir kere denklaşöre bas bütün stadı aynı anda çeksin :biggrinking:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

20.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@aktar_ismail senin makineni kutsadı artık 100 milyon poz çeksen hafızan dolmayacak hatta stadı çekerken flaşı bile açmana gerekyok :D
@mustafa_(87) sen makineni kaldır bir kere denklaşöre bas bütün stadı aynı anda çeksin :biggrinking:

:lol: :lol: kutsadı hakikaten makinayı.

Çevrimdışı Efe

Numaralı köşedeki fışkırtıcı öğlenden beri aynı pozisyonda öylece duruyo yoksa hortumumu sıkıştı araya :biggrinking:

yok abi perdeye beton atıyor baya büyük perde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Bir şekilli soru sorayım, şimdi bu kırmızı ince çizgiler tribün boylarını gösteriyor. Yeni açıkta loca olmağı için ordan bi avantajımız olacak malum toplam yükseklik çatının oturacağı kalın kırmızı oval alanda gerçekleşecek. Kuleler yüzünden bu alan eski açıkta kullanılamıyor benim sorum yeni açık tıpkı kapalı gibi dış hat kulelerine bitişik yapılamazmı? çok mu yükselir yeni açık kule boylarını geçer mi? gri olan alan kazanılamaz mı?

Çevrimdışı ZEKI

20.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:
Hem fotograflar hemde video icin tesekkurler, emegine saglik kardesim.

Çevrimdışı Efe

bu arada dün ve bugün demirlemesi bitirilen yeni açık tabla betonlamaya hazır eski açık tabla  ise yarın hazır hale gelir :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hem fotograflar hemde video icin tesekkurler, emegine saglik kardesim.

Rica ederim Zeki Abim özlettin kendini. İçimden hep geçti ah keşke Zeki Abimde bizimle beraber olsaydı maçta diye. Statda olman bile yeter abi. :)

Etiketler: