Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5737726 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Emre_ZA

9 Mart'ta bir açıklama yapılacağını kim söyledi? Resmi site mi, başkan mı?
(Kaldı ki başkan söylese de artık inandırıcılıktan uzak)

Boşuna 9 Mart'ı beklemeyelim derim..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu habere yeni denk geldim de ''52 bin kişilik statta koltuklar arası 3 cm olan boşluklar 1’e indirilecek ve 6 BİN KOLTUK daha eklenecek…'' bizim kaç cm idi? Millet yapabiliyosa biz neden yapamıyoz acaba.. Gs parasızlıktan oynayamamıştır koltuklarla bu zamana kadar, biz yapabiliriz şu aşamada

Çevrimdışı ernesto

Başkan açıklasa da şu tarihi rahatlasak diyorsunuz da başkan açıklasa da rahatlamam ben :D

Adam ne dediyse olmadı tarihlerle ilgili. En son 1 ay önce önümüzdeki hafta basın toplantısıyla açıklayacağız net tarihi dedi. Sonra bir kez daha dedi. Daha açıklanacak tarihin ne zaman açıklanacağını bile tutturamadık :D

9 Nisan olsun bizim olsun.

Çevrimdışı Efe

9 Mart'ta bir açıklama yapılacağını kim söyledi? Resmi site mi, başkan mı?
(Kaldı ki başkan söylese de artık inandırıcılıktan uzak)

Boşuna 9 Mart'ı beklemeyelim derim..
basin toplantisinda soylemis basina mensuplarina vodafone yetkilileri gelecek artik is ciddi verilecek tarihin donusu yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

mebran 25 oldu koltuklarin % 95 i yerlerine yerlestirildi sahada drenaj bitmek uzere sulama sistemi doseniyor yanilmiyorsak ic kisimda dolasim alanlarinin tabanlari bitmek uzere son kalan yerler yapiliyor kufeki dis kisimda bitmek uzere numaralida az bi bolum kaldi eski acik bitmek uzere
Çok teşekkür ederim Efe abi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı FARUK

Şu habere yeni denk geldim de ''52 bin kişilik statta koltuklar arası 3 cm olan boşluklar 1’e indirilecek ve 6 BİN KOLTUK daha eklenecek…'' bizim kaç cm idi? Millet yapabiliyosa biz neden yapamıyoz acaba.. Gs parasızlıktan oynayamamıştır koltuklarla bu zamana kadar, biz yapabiliriz şu aşamada

Abartı bir sayı bu sallamışlar
52bin koltuktan 2cm kazanıyor yani 104.000cm
44cm koltuk 1cm boşluk ile 104000/45=2311   
Bu tüm koltuklar yan yana ise tabiki :)
Gerçek bir uygulamada bu şekilde bir statta 22 koltuk yanyana ise 1 koltuk sığıyor 22 den az olan yerlere sığmıyor yani max 2000 koltuk tasarrufu
Ayrıca tüm koltuklarını direk prekast a vidalamış bir stat için de çok zor bir uygulama

Çevrimdışı Emre_ZA

basin toplantisinda soylemis basina mensuplarina vodafone yetkilileri gelecek artik is ciddi verilecek tarihin donusu yok

Umarım öyledir. Bu kaçıncı oldu.. En son Beşiktaş'ın en önemli kurulunda yani Divan Kurulunda o kadar eski & yaşlı üyelere haftaya açıklayacağız dedi, açıklamadı. Artık inanmıyorum ben kusura bakmayın.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Abdullah

Dün internette gördüğüm bi çalışma  :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Abartı bir sayı bu sallamışlar
52bin koltuktan 2cm kazanıyor yani 104.000cm
44cm koltuk 1cm boşluk ile 104000/45=2311   
Bu tüm koltuklar yan yana ise tabiki :)
Gerçek bir uygulamada bu şekilde bir statta 22 koltuk yanyana ise 1 koltuk sığıyor 22 den az olan yerlere sığmıyor yani max 2000 koltuk tasarrufu
Ayrıca tüm koltuklarını direk prekast a vidalamış bir stat için de çok zor bir uygulama
haklısın walla sayılar abartı.. Bişe sorcam sana peki  1 cm yapılabiliyormu ? Bizim yapmamız mümkünmü.. Sen hesaplamıssındır modellemede, en fazla kaç çıkabilir sence ??

Çevrimdışı FARUK

Çok Güzel.  Çok uğraşmış helal olsun.

Çevrimdışı raichu

süper be koltuklar nasıl acaba senin ki gibi siyah kırmızı mı  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

süper be koltuklar nasıl acaba senin ki gibi siyah kırmızı mı  :evillol:
neyi vardı benim koltukların ya  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Abdullah

Çok Güzel.  Çok uğraşmış helal olsun.
Abi bayağı güzel çalışmaları var ama sadece bu kadar yayınlamış stadı

Çevrimdışı birkanmaraz

Güncel
26.membran
  @FARUK  abi sence neden eski açıktan devam etmedilerde yeni açık numaralı tarafından devam ettiler ?

Çevrimdışı FARUK

haklısın walla sayılar abartı.. Bişe sorcam sana peki  1 cm yapılabiliyormu ? Bizim yapmamız mümkünmü.. Sen hesaplamıssındır modellemede, en fazla kaç çıkabilir sence ??

Üst katlarda Korkuluklar var koltukların mesafesini sınırlıyor orada yapmak mümkün değil
Alt katlarda mesafe ne kadar bilmiyorum  2koltuk arası ama sadece alt kat olması ve alt katta sıra uzunluğu daha az olması nedeniyle yüksek bir miktar çıkmaz beklenti yönünde

Çevrimdışı FARUK

@FARUK  abi sence neden eski açıktan devam etmedilerde yeni açık numaralı tarafından devam ettiler ?
Kesin nedenini bilmiyorum 2 ihtimal var bence
1. Eski açık arkası şuan vinç kullanımı için uygun değil
2. Dün yeni açık arkada gece de  reklam çekimi devam etti  o kısımda vodafonearena tabelası eşliğinde  bitmiş bir stat görüntüsü istenmiş olabilir

Çevrimdışı Burak Akay

Yeni açıkda Sportoto'nun S sinin olduğu blokda 832 koltuk var yada 806 :) çözünürlüğü yüksek cepheden bir foto olsa güzel olurdu
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı denilanz

Yeni açıkda Sportoto'nun S sinin olduğu blokda 832 koltuk var yada 806 :)
Düz kısımlar kolay, oradaki rakamlar hemen çıkar. Önemli olan köşeler.

Çevrimdışı Emre_ZA

Mutlaka bir sebebi vardır, bence eski açıkta küfeki çalışmaları var diyedir. Veya önce o bölüme skorbord koyulacaktır. Veya eski açık çatıda bitmeyen birşey vardır. Ama ne olursa olsun anıtlar kurulu ile ilgili bir durum yoktur.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Burak Akay

Resim bulamadım ki bulsam köşeleri çıkarıcamda zoom'a hiç gelmiyor çözünürlük düşük
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı raichu

sen rahat ol köşeler bende  :icool:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

sen rahat ol köşeler bende  :icool:
bölüştürelim stadı en iyisi herkes bi bölgeyi alsın

Çevrimdışı GörkemGörkem

Gecen Koyna macından sonra BJK TV de Top Bizde adlı programı izliyordum ve ordaki yorumcu Muhammed Tapan " Stadımız yapılacakmı diye bekliyorduk , yapıldı simdi bitecekmi diye bekliyoruz geri sayımlar yapıyoruz hatta 1 yıl 1.5 yıl kaldı diyorduk fakat artık sonuna gelindi önümüzdeki hafta Baskan da acıklayacak artık ayları saymaya basladık hatta ne ayı , aydan bile az günleri saymaya basladık " dedi.