Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5733643 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı can1903

Çatı müthiş duruyor ya. Tamamen kaplansın atmosferi düşünemiyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cadavra

Hoparlörden çok elektrik panosuna benziyor aydınlatma yada vodafone la alakalı olabilirler.
benımde aklıma geldide elektırıkle ılgılı bı sey olsa 3 olur 5 olur kapalıda boydan boya takmıslar ondan garipsedim

Çevrimdışı Efe

aksama 27 olur mebran 3 tane ag cekmisler hizlandilar nihayet yarinda 2 serilirse bu is oldu demektir :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

16 tane kaldı.16 günde bitirseler ayın bitmesine 9 gün kalıyor. Günde 2 tane kısa membran taksalar 9*2 18membran yapıyor. 24 kısa kalıyor nisan ayına. Ayrıca çimin inşaat süreci 10 gün içinde bitecek.Sonra serme yapılırsa 10 gün sürecek bugünden itibaren 20 gün.Eğer ekme yapılırsa inşaat yine 10 ve ekmenin bitme süresi 30 yada 40 gün.Yani bugünden itibaren 40-50 güne biter.
*Buda Nisanın 10u yada Nisanın 20sinde stat biter demek. :busted_cop:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı can1903

aksama 27 olur mebran 3 tane ag cekmisler hizlandilar nihayet yarinda 2 serilirse bu is oldu demektir :halay:
Yarın bence şeffaflarda başlıyacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Numaralı alt katın orta kısmına neden koltuk takmıyorlar.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

bu görüntuyu begenmeyenin aklinda şuphe ederim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

20 dakıkadır o goruntuye odaklandım bakıorum....

Çevrimdışı raichu

vip koltukları çatı kapanana kadar takmazlar kirlenmesin diye bide onlar da elektronik aksam vs. varya ondan

Çevrimdışı Tolga

vip koltukları çatı kapanana kadar takmazlar kirlenmesin diye bide onlar da elektronik aksam vs. varya ondan
Anladım teşekkürler :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tribünlerin ışıklandırılması çok önemli.

Şuan gs maçını izliyorum, toki arena çok farklı duruyo.

Gündüz maçı olduğundan tribünler ışık almış bi de boş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cadavra

kale arkasını 20 liraya ındımısler

Çevrimdışı raichu

stad hep boştu ki korkulukla stad mı dolarmış  :evillol:

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Işıl ışıl olmalı özellikle Yeni açık.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı vural

Bugün içerisinden , yeni açık efsane geliyor  :halay:

Çevrimdışı harund1k3

stad hep boştu ki korkulukla stad mı dolarmış  :evillol:

Yalniz baya fikir veriyor boyle bos seyirciye oynayan galatasaray. demeyim demeyim diyorum da cok guzel yenilmiyor mu galatasaray. zemini falan da sis yapmis yer yer bosluklar da olsa kotu durmuyor. yalniz 2 oldu entryi girerken  :halay: :halay: . o degil tribunler cok ayri duruyor.

Is bu entry saklanmis konu disi icerir. :)))))

Çevrimdışı ZEKI

membranlar kapatmadikca takilmayacak oraya takilacak koltuklar elektronik aksam olacak deniyordu.

Çevrimiçi Kartal Ç

Işıl ışıl olmalı özellikle Yeni açık.

Juventus misafir seyirci tribününü (bize göre) numaralı - yeni açık köşesine çift kat olarak vermiş. Çekim kadraja girip nasıl da bölmüş kareografiyi.

Biz hep tek tribün bakış açısıyla yeni açık misafir seyirici tribünü nedeniyle bölünecek diye düşünüyoruz
ama aslında Vodafone Arenayla birlikte yeni açık ve eski açık, kapalı tribünün kanatları gibi olup tek vücut haline gelmeli bence.
eski stadda baskının çoğu kapalı ve yeni açık tarafından geliyordu deniz tarafındaki tribünün yapısı nedeniyle kaleciler orda daha rahattı.
Artık orda da duvar gibi yükselen tribün olduğu için 3 cepheden de rakibin üstüne çökebileceğiz.

Çevrimdışı kartalpençesi

Koltuk olarak sadece Numaralı tribün kaldı.Benim tabirimle iki merdiven arası bir bölüm dersek 5 bölüm kaldı :halay:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Bugün içerisinden , yeni açık efsane geliyor  :halay:

pikselleri kavisli şekilde takmislar guzel gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir Akdağ

denizbank çıkış merdivenleri beyaza boyanmadıysa da boyalı gibi duruyor :)

Çevrimdışı Neco

Çevrimdışı mylife1903

Ben de keyifle izliyorum toki arenadaki maci.

Bak bu toki arenanin pikselleri harika olmus. Benim cok hosuma gitti.

Bizim stadta taraftarin sesini biraz guclendirmek icin mikrofon kullanilacak mi?