Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745660 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

Benim için olay şu ki piksele karşı çıkanlar 10 kişiden çok daha fazlası. Pıkselli bile olacaksa bu kadar yoğun ve bu kadar fazla olmamalıydı. Düz Beyaz tek renk bana göre de olması gerekendı. Wembley gibi tek renk stadlar her zaman göze daha hoş geliyor. Siyah ve beyaz birbirine zıt renkler. Düzenli dızılımlerde çok güzel kombinasyonlar oluşuyor. Ama düzensiz yeni açık üst tribün gibi karmaşık tasarımlarda bana göre çok çirkin duruyor. Pıkselli olacaksa bile makette ki gibi olmalıydı veya dediğim gibi daha seyrek ve kısa bırakılmalıydı. Hem sponsor isimli hem bu kadar yoğun piksel bana göre olabilecek en kötü tasarım.

Boşuna tartışmanın lüzumu yok oldu bitti zaten.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çevre düzenlemesi'nin içinde yeşillendirme'de varmı ?? :ebebe: :ebebe:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Factatum

Kulelerde eski tribünlerin izleri duruyor. Orası ne olacak? Yeni küfeki kaplanamayacağına göre?

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Vay arkadaş ortak davamız Beşiktaş. Bir şekilde yine ikiye bölünmeyi başardık. Pikselli pikselsiz. Ters düz. Eğri doğru. Herşeyde öyle kutuplaştık ki. Varın siz ülkenin kalanını düşünün. Ortaklaşamaz olduk.
Bana soracak olsalardı ben pikselli istemezdim. Tercih etmezdim ama bu benim görüşümdü. Şu an yapılan da birilerinin zevki belli ki ve yapıldı. Bu kadar. Ben saygı duydum. Ortaklaştım onların beğenisiyle. Katı olmadım keskin olmadım. Güzel yanlarını mantıklı taraflarını bulmaya çalıştım. Bugün bakıyorum beğeniyorum. Belki seneye daha çok beğeneceğim. Çünkü değişiyorum. Değişeceğim... Değer yargılarımız değişiyor. Olaya bakışımız güzele çirkine bakışımız değişiyor. Değişecek... Havanın durumu bile değiştiriyor bizi. Psikolojimizi... moralimizi... Bir maç kazanıyoruz kocaman bir hafta iyi geçiyor. Her şeye daha güzel bakabiliyoruz işte bu kadar. Bütün mesele bu. Biz güzel baktıkça baktığımız şey daha da güzelleşiyor.

Sanırım son zamanlarda hepimizin sorunu şu: Hoşgörüsüzlük... Ne deyim... Hoşgörümü kaybettim hükümsüzdür :bandit:
Bulanlar bana getirmesin.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

şu görüntü gerçekten kötü mü geliyo size? üst full siyah alt full beyaz olsa bu kadar iyi durmazdı buna eminim. İnsanoğlu hep yeniliklere karşı çıkar nedense.

Her gün fotoğrafları takip ederim ilk başlarda kötü gözüküyodu gözüme ama alıştıktan sonra artık güzel gözükmeye başladı. Eğer beğenilmeyecek bir yer varsa bana göre beton gibi duran tünel ve merdivenler ve localar.

Çevrimdışı celiker1

Bu gün trabzon stadının yanından geçtim. Resimlerden çok küçük görünüyordu. O kadar büyükki bizimkini hayal ettim bir an.
Şimdi nasıl diyeyim :alala: Eski stada gelmişindir diye yazıyorum.Kapalı trübünün dışında caddede düşün kendini.Şu an caddeden gördüğün trübün duvarı eskisinin 2 katı.Eskisine trübüne girerken 5-10 basamak çıkıp alt katının üst basamağındaydın.Şu an turnikelerden girdiğinde yol hizası girmedim ama tahminen arada loca olmasına rapmen üst katın altına denk geliyor heralde.Stadagirenler teyit edebilir.Yani öyle devasa düşün :super: Birde stadımızın en önemli özelliği dar alana yapılıp trübünlerin dikliğinden dolayı trübünler bir birine çok yakın.Sanki basket salonu gibi👍🏻Şöyle söyleyeyim.Mesela Kadıköy'de Kapalı ortada oturan bir seyirciyle yeni açık ortada oturan seyirci arası mesafe misal 50 metre ise bizde 35-40 metredir emin ol👍🏻
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 23:10:09 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İyi geceler arena ahalisi :iblush: :iblush: İnşallah yarın membranda 26'yı buluruz :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı eypseker

Pikselliye aslında bende karşıydım ama fikrim antalyanın bizimle olan açılışından sonra değişti. nedeni ise stad dolu olmamasına rağmen pikseller dolu gösteriyor.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bizimkine pikselli demek bana garip geliyor bizimki pikselden cok buna benziyor bence ;

Çevrimdışı ZEKI

Şimdi nasıl diyeyim :alala: Eski stada gelmişindir diye yazıyorum.Kapalı trübünün dışında caddede düşün kendini.Şu an caddeden gördüğün trübün duvarı eskisinin 2 katı.Eskisine trübüne girerken 5-10 basamak çıkıp alt katının üst basamağındaydın.Şu an turnikelerden girdiğinde yol hizası girmedim ama tahminen arada loca olmasına rapmen üst katın altına denk geliyor heralde.Stadagirenler teyit edebilir.Yani öyle devasa düşün :super: Birde stadımızın en önemli özelliği dar alana yapılıp trübünlerin dikliğinden dolayı trübünler bir birine çok yakın.Sanki basket salonu gibi👍🏻Şöyle söyleyeyim.Mesela Kadıköy'de Kapalı ortada oturan bir seyirciyle yeni açık ortada oturan seyirci arası mesafe misal 50 metre ise bizde 35-40 metredir emin ol👍🏻
fotograflar cok yaniltiyor esasinda icerileri gorebilseniz, icerileri daha devasa. Mukemmel bir stad yapildi. Dısı, ici tamamiyle saray

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı ahmetx

Bensiz anket ha, bu ankette kata kulli var gibi simdi biz antipikselciler evet mi hayir mi diyoruz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

Bırazdan ıstanbul ve bazı sehırlerın bellı bolgelerınde elektırık kesıntılerı olabılır sandıklara mukayyet olun allahtan mart ayı krediler meşgul yoksa trafolarda sıkıntı olur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı celiker1

fotograflar cok yaniltiyor esasinda icerileri gorebilseniz, icerileri daha devasa. Mukemmel bir stad yapildi. Dısı, ici tamamiyle saray
Dışarısını en çok gören kişilerden biri olup içerisini görmeye teşebbüs etmesemde devasalığı beleş tepeden görüyorum abi :super: O yeni açık üst kat nasıl bir trübündür arkadaş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bordelais

Konu Dısı ; ama kimsenin bu konu dısına bisey diyecegini sanmıyorum hatta elimizden geliyorsa lütfen destek olalım
  +++ ÖNEMLI ++++
 Naçizane bir fikrimiz var. Malum bu sezon Başakşehir stadındaki hiçbir maçımızı tam dolduramadık,stad doluda olsa ufak boşluklar hep göze çarptı ve bu boşluklar genelde en ucuz bölüm olan Kuzey ve Güney kale arkaları idi..

Neyse uzatmayacağım sayfamızdaki yöneticilerin fikir alışverişleri sonucunda ortaya bir proje çıktı. Malumunuz takımımız şu an nispeten formsuz bir görüntü sergiliyor ve en çok desteğe ihtiyacı olduğu zaman şimdi. Takipçilerimiz arasında her maça gidende var maça gidemeyecek durumu olanda. Durumu iyi olanda var olmayanda var fikrimiz şudur ki " BEŞİKTAŞ transfer dedikoduları" sayfası yöneticileri olarak bir banka hesabının açılması ve evimizdeki maçlara durumu olmayan insanların,öğrenci kardeşlerimizin gönderilmesidir. Evimizdeki maçlarda boşlukların yoğun olduğu Kuzey ve Güney tribünleri proje dahilinde hedef tribünleridir. Fiyatları sadece 20 TL bu iki tribünün. 50 bine yakın takipçisi olan bir sayfadan her maça fazladan bir kişiyi bile göndermek,her maça fazladan bir ses yürek katmak çokta zor olmamalıdır. Yöneticiler olarak her hafta bu proje dahilinde en az 5 taraftarımızı maça göndermek başlıca zaten bizim vaadimiz. Bu proje doğrultusunda bize destek olacaksınız,ve projemize sıcak bakıyorsanız projemizi devreye sokma konusunda çalışmalara başlayacağız

Saygılarımızla..

selam ben yardım için değil ama inadımı kırıp passolig almak istiyorum. Bu hafta eskişehir maçına muhakkak gitmeliyim takım bu haldeyken, ne yapmam lazım en hızlı şekilde?

Çevrimiçi murat

Bensiz anket ha, bu ankette kata kulli var gibi simdi biz antipikselciler evet mi hayir mi diyoruz
anti pikselciler kampanya düzenledi neredeyse :D ama sonuç tahmin edildiği gibi çıktı.kavgasız dövüşsüz bu işide netliğe kavuşturduk.5-6 model içinden seçim yapmaya kalksak belki çok şansı olmayan bir model olsada göze hoş göründüğüde bir gerçek.karşı çıkan arkadaşlarıda anlayabiliyorum.başka bir modellde seçilseydi onlarada tepkiler gelecekti.düz beyaz olsada düz siyah olsada yada damalı veya iki parça mutlaka beğenmeyen çıkacaktı.
pikseli beğenmeme rağmen yeni açık kesinlikle güzel olmadı keza yazı karakterleride.

Çevrimdışı bürküt

Herkese merhaba.Aranıza yeni katıldım.Bu forum için emeği geçen herkesin eline sağlık.İşte olsun evde olsun hep sizi takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş.
Oyum pikselden yana oldu nedeni ise koltuk olayını fazla kafaya takmıyorum istediğimiz zaman değiştirebiliriz.
Kapasite konusunu da fazla kafaya takmıyorum.
Ben kendi adıma İstanbul'da olmadığım için resmi ürünler alarak kulübüme destek olabiliyorum.İstanbul'da ki arkadaşlar lütfen antremanlara bile gidin takımı yalnız bırakmayın.Şampiyonluk inancını tüm futbolcular hissetmeli.Düşene tekme vurma zamanını değil tutup kolundan kaldırma dönemini yaşıyoruz.İstanbul'da ki arkadaşlara çok görev düşüyor.
Bu şaheseri kupayla taçlandırmak gerekiyor.
Herkese saygılar...

Çevrimdışı Sedat.Y

abi bende izmirdeyim bende katılabilirim kabul edersiniz bende katılmak isterim abi yarı izmirli sayılırım

Ne zaman arzu edersen Mehmet kardeşim....Her zaman memnuniyetle bir araya geliriz.İzmirliler birleşelim :)

Çevrimdışı Sedat.Y

O zaman besiktas arena izmir zirvesi gibi bir etkinlik yapılabilir :) hatta 23 nisan cumartesi akhisar maci var bir aksilik olmazsa maca gitmeyi dusunuyorum. izmirli ve manisalı forum uyeleri olarak beraber hareket edebiliriz. Biliyorum konu dışı oldu ama uygun bir başlıkta konuşup organizasyon yapabiliriz.

@aoguzd  neden olmasın süper olur

Çevrimdışı AigleBordeaux

Akyazi stadi ne kadar ilerlemis diye bakmak istedim forumlarda , adamlar bizimle ugrasmaktan kendi stadlarin fotosu yok . Neymis akyazi Vodafone Arenadan iki kati iyiymis bizim cati cok yuksek mis falan filan
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı CrossBoy

gölgeli font nasıl @sallapati @Necmi

Anlayan birisi bunun tam tersini yapabilir mi acaba rica etsem?

Yazı gri , gölge siyah olacak şekilde.

hayal edemeyenler için.Baştaki mavi koltukları siyah düşünün.pikselle reklamlar çok karışıyor ben alt beyaz üst siyah diyorum. En sonuncu fotoyuda şefaf çatı ve skorboard için paylaştım

Çevrimdışı Sedat.Y

Anlayan birisi bunun tam tersini yapabilir mi acaba rica etsem?

Yazı gri , gölge siyah olacak şekilde.

o zaman muhteşem olur.....

Çevrimdışı tangaz

@tangaz, ayıp ediyorsun. Birisine/birşeye kızıp stad başlığından gidilir mi? Ben birşey yapmadım sana, beni neden cezalandırıyorsun  :)

estağfrullah @sozkul abi, mahçup ediyorsun eksik olma  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona