Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kaanzor

Bu akşamüstü yeniinönü foto atsa tam süper olacak :)
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı MustafaKync

Çevrimdışı tangaz

tam tersi basligina yazarsaniz silinmez bu forum sadece stad basligindan ibaret degil goruslerinizi basligina yazin kimse bisey demez :)

son mesajım gayette stad başlığı idi bu başlık vodafone arena stadyum projesi. krasnador ya da x stad başlığı değil...

neyse, şimdiye dek sitede bir saygısızlık yapmadan yazmaya çalıştım. çizgimi korumak adına uzatmamak adına bu sayfaya bir daha yazmayacağım.

daha ilk mesajımda (13 kasım) aslında zemin serme denenebilir bu bize 30-40 gün dolayısı ile 2-3 maç erken açma olanağı sağlayacaksa denemeye değer die bir öneri ile foruma giriş yapmıştım. ardından anında al sana sisle yapılan röportaj buda bilgiler oku bir dahada bu zemin meselesini kurcalama forumu bulandırma tadında bir yanıt almıştım. tartışma çıkmasın die bilgiler için teşekkürler deyip bismillah demiştim. gelinen noktada yönetim zemin konusunda benim önerimi ciddi ciddi ortaya koydu belki uygulanır belki uygulanmaz yaşayıp göreceğiz. ama bu başlık ve yöneticiler bu denli stadyum muhafazakarı olmamalı die bir eleştirimi yapıyor ve sizi başlığınızla başbaşa bırakıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Sergen direkleri sakladıkları yerden alıp geliriz. Masrafa gerek yoktu. Istiklâl kaç dakikalık mesafe.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirören'e ince bir mesaj sezdim abi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Demirören'e ince bir mesaj sezdim abi :)

Direklerin çapı 10 cm vardır. Ancak incelik ve kalınlık göreceli bir kavramdır. Sen ince diyorsan öyledir

Çevrimdışı Berkay35

Çevrimdışı Efe

zemin bitişi için tarih nedir ?
ay sonu zeminle ilgili bi sıkıntı kalmaz ama top oynanacak duruma gelmesi ne zaman olur onu sadece sirket bilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

fener maçı olmayacağına göre 20 nisana yetişmeye çalışmaz.elinden geleni yaprlar yinede 30 nisan olabilir
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu bilgiler ne kadar doğru ??
1. maddede tam tarih verdikleri için pek inandırıcı gelmedi ama diğerleri doğru olabilir çünkü fotoğraflarda  görünen şeyler diğerleri  :) :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

son mesajım gayette stad başlığı idi bu başlık vodafone arena stadyum projesi. krasnador ya da x stad başlığı değil...

neyse, şimdiye dek sitede bir saygısızlık yapmadan yazmaya çalıştım. çizgimi korumak adına uzatmamak adına bu sayfaya bir daha yazmayacağım.

daha ilk mesajımda (13 kasım) aslında zemin serme denenebilir bu bize 30-40 gün dolayısı ile 2-3 maç erken açma olanağı sağlayacaksa denemeye değer die bir öneri ile foruma giriş yapmıştım. ardından anında al sana sisle yapılan röportaj buda bilgiler oku bir dahada bu zemin meselesini kurcalama forumu bulandırma tadında bir yanıt almıştım. tartışma çıkmasın die bilgiler için teşekkürler deyip bismillah demiştim. gelinen noktada yönetim zemin konusunda benim önerimi ciddi ciddi ortaya koydu belki uygulanır belki uygulanmaz yaşayıp göreceğiz. ama bu başlık ve yöneticiler bu denli stadyum muhafazakarı olmamalı die bir eleştirimi yapıyor ve sizi başlığınızla başbaşa bırakıyorum...
Demokrasi dediğin başkalarının haklarına tecavüz etmekmi biz defalarca ikaz ediyoruz
futbol başlığıyla ilgili konu konuşulmasın diye çöpü kontrol ettim silinen her mesaj futbol başlığıyla ilgili
demokrasi dediğin ben istediğimi yaparım modu değildir. Krasnodar stadı konur mukayesede yapılır
bunun nesi konu dışı. seni bilgilendirmek için çim konusunda yönlendirme yapmışlar belkide ben yapmışımdır uzun uzadıya
anlatmak yerine link verip okumanı sağlamak kapa çeneni demek değildir. Oldukça demokratik ve saygılı olduğumuzu
düşünüyorum konu dışılarda bile mesajı attığın anda silebiliriz ama bir süre tutarız sayfa geçtikten sonra sileriz
kaldıki burda maaşlı personel çalışmıyor o mesajlarınızı silen insanlar işlerinin arasında bir mesai harcıyor sırf
forum sağlıklı yapısından uzaklaşmasın diye daha önce denedik silmemeyi silinmesi forumun genel isteği oldu çünkü burda
stadla ilgili mesaj bulunamaz oldu. Burda hiç bir şeyi kafamıza göre yapmıyoruz peki PM den bu konu dışılar için kaç mesaj
aldığımızı biliyormusun yada kaç şikayet yapıldığını kusura bakma konu dışı mesajlar neden siliniyor bağlamında bir eleştiriyi kabul edemeyeceğim
böyle bir mantık olsa forum olmazdı bir blok açardık herkes herşeyi orda konuşurdu sizde stadla ilgili bir şeyi merak ettiğinizde binlerce mesajı taramak zorunda kalırdınız
bunuda yapmayacağınız için sürekli aynı soruları tekrarlardınız ve sürekli aynı şeyleri okurdunuz.
her forumda konu dışı mesaj silinir silinmelide yoksa forum niteliğini kaybeder. @tangaz

foto gelmedi be bugun kısır geciyor
arkadaşımın abisi güvelik ritz'de arkadaşıma söylesem abisinin sayesinde girip foto çekse olur mu?  :biggrinking: :biggrinking: Ama yarın olur  :money: :money:

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaşımın abisi güvelik ritz'de arkadaşıma söylesem abisinin sayesinde girip foto çekse olur mu?  :biggrinking: :biggrinking: Ama yarın olur  :money: :money:
Sen bunu neden Samet e soylemedin.

Güncel
1. fotoda eski açık kapalı köşede ki eksik koltuklar yerlerine takılıyor.. :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

işte bu tanım tam olarak kaliteye tekabül ediyor 😀
kalite değilde estetik diyelim biz ona , ben çok kaliteli malzemelerle düzenlenmiş evler biliyorum ama estetik yerlerde  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

10 yıldır süzere girmeye çalışan ben :D
harbimi  :lol: :lol: arkadaşım her cumartesi abisi sayesinde giriyor  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Isıtma sistemi ile ilgili küçük oluklar yapılıyor galiba :alala:
Bence sulama tesisatı yapılıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kalite değilde estetik diyelim biz ona , ben çok kaliteli malzemelerle düzenlenmiş evler biliyorum ama estetik yerlerde  :D
Bu biraz da estetik işi değil mi @ahmetx? Sonuçta bu oyunun amacı görsellik..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Arkadaşlar merhaba, bir ricam olacak.

Twitter, facebook v.s. sosyal medyaya işyeri bilgisayarlarından girilemiyor. link atmak yerine fotoğrafları foruma yükleyebilirseniz eminim benim gibi forumu iş yerinden takip eden bir çok kullanıcı memnun olur.
aynen katılıyor, şiddetle destekliyorum.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Kemal

ısıtma bu kadar uzun aralıklı olmaz bence, sulama sistemi yapılıyor olabilir.