Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753901 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

siste en son eski açık tarafını yapıyor zaten :evillol: şaka şaka  :)
nedir bu eski aciktan cektigimiz butun olay mabetin eski aciga yaklastirmiyorlar demesiyle basladi zaten  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

şimdi düşündüm de şuan çatının geri kalanı siyah membran olsaydı :D tamam vurmayın

Sen iste yeter kardeşim :)

Çevrimdışı emrecakmak

https://twitter.com/HaberKartali/status/705414529166004224

edit: arkadan okuya okuya geliyordum, twiti görünce yeni zannedip paylaştım, önceden paylaşılmış :)
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 17:45:36 emrecakmak ]

Çevrimdışı Efe

aha süper olmus pikselli mebrab isteriz pikselli mebran isteriz :ishock: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

haaa bak 1 siyah 1 beyaz pikselli olsun mebranda :kop:
şaşırdım mı tabiki hayır  :kop: :kop:
o değil de çatı bitince biri fotoşoklayıp 1 siya 1 beyaz yapsa ya merak ettim cidden  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

şaşırdım mı tabiki hayır  :kop: :kop:
o değil de çatı bitince biri fotoşoklayıp 1 siya 1 beyaz yapsa ya merak ettim cidden  :evillol:
yapti yukarida  :kop: :kop: demeye kalmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yakışmış. Teknik sorunlar ( Işığı geçirme vs ) olmasa ben isterdim böyle olsun  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

İyice lunaparka cevirceniz stadı belli oldu

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günde 2 tane takıldığı takdirde 10 gün içinde bitiyor membranlar.Uç membranlarında 15 gün süreceğini varsaysak Nisan başı çatı komple tamamlanacak çatıda iş miş kalmayacak😀😀😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı raichu

yapti yukarida  :kop: :kop: demeye kalmadi
harbiden ha hızınıza yetişilmiyo bırakaydınız da konuşmayı bitirseydik  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Günde 2 tane takıldığı takdirde 10 gün içinde bitiyor membranlar.Uç membranlarında 15 gün süreceğini varsaysak Nisan başı çatı komple tamamlanacak çatıda iş miş kalmayacak😀😀😀😀
nisan basi saha koltuk cim bitmis olacak sadece acilis tarihini bekliuor olacagiz son 1 ay insaatta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Sisle konussak çimleri pikselli yapabiliyolar mi dünyayı bu akımdan sogutalim sonra duzeltiriz

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

harbiden ha hızınıza yetişilmiyo bırakaydınız da konuşmayı bitirseydik  :kop: :kop:
roket kibin yazarim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe  @ahmetx  Emre kardeşimiz çatının tamamını bir siyah bir beyaz şeklinde yaparsa Beşiktaş Arena olarak twitter dan paylaşırmısınız . Yani sakıncası yoksa . Bence güzel tepkiler alacaktır. Bolca rt leriz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

Pıcsellı çatı yapan arkadaş bır şeffaf olcak kısımları sıyah yada grı yapsa Nasıl durur acaba
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi sozkul

Stat neredeyse bitti, açılışa günler kaldı ama benim kafamı hep şu biriken sular karıştırıyor.
Daha inşaat halindeyken betonu vs. dökülmeden bu giderlerin yapılması gerekmez mi ?
Ya da sonradan mı yapacaklar, yapacaklarsa nasıl yapacaklar ?
Hadi en olumsuzu düşünsek oraya bir gider yapılmayacak mı ?
Bu üçünü istiyorum  :lol:

Onlar Avrupada beton dökülürken bizde sonradan betonu kırıp yapıyorlar.